Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הבהמשך לפוסטים הקודמים שלי ובעזרתכם האדיבה נותרנו עם 2 מועמדות סופיות

קיה סיד האצבק

סוזוקי קרוסאובר

את הסיד ניתן למצוא ב 0 ק"מ מליסינג ב 106K לא כולל אגרת רישוי - כולל מובילאיי

את הקרוסאובר ב 114K במבצע חבר ובתנאי מימון לא רעים בשיטת "חבר ליס"- לא כולל אגרת רישוי - כולל מובילאיי

עלינו:

זוג +1 +לברדור .

נסועה - 15K בשנה .

הרכב המבוקש - בטיחותי,אמין,נוח עם תא מטען מספק לעגלה כולל אמבטיה. מעוצבת נחמד ומאובזרת

מצד אחד הסיד מעוצבת ומאובזרת נוחה ומרווחת ,לפי מה שקראתי נוסעת יפה שקטה וונעימה ויחסית וזולה יותר והתמורה גבוהה בעבור הכסף מאידך "עברה 2 ידיים", תשמור פחות טוב על ערכה והאחריות של קיה מצטמצמת מ 7 ל 3 .

מהצד השני הקרוסאובר שככל הנראה תשמור טוב יותר על ערכה , חדשה מהיבואן ,מרווחת, תא מטען גדול יותר ,גם האבזור לא רע אבל יקרה יותר ,תדמית של רכב פנסיונרים לא יפה ולא מעוצבת .

האם לדעתכם ומנסיונכם נוכל להסתדר גם עם סופר מיני על מנת להוזיל עלויות?

תעזרו לנו לקבל החלטה .

תודה

פורסם

כלכלית כנראה שהקרוסאובר תהיה הבחירה העדיפה.

הבחירה הנכונה יותר לדעתי תהיה הסיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהנחה שאין לכם כוונה להפוך למשפחה מרובת ילדים בקרוב :wink: אז הסיד שהיא אחד מהרכבים הטובים מסוגה שיש היום בשוק

וזולה משמעותית מהקרוסאובר תיתן לכם את היחס כסף לתמורה הכי טוב מעבר לזה ולא פחות חשוב נוחות הנסיעה והאבזור גם הן מצביעות ללא ספק על הקיה סיד

פורסם

הי שייקה,

עשית נסיעת מבחן על שתיהן?

שורה תחתונה, לדעתי כמובן, מדובר בהרגשה שלך, מה יותר נוח לך, מה יותר מרגש אותך וכו'

2 הלירות שלי בנושא:

0 ק"מ מליסינג זה נחמד, אבל בבוא היום לכשתרצה להתחדש ברכב אחר (3-5 שנים מהיום נניח), היכן תקבל הצעה טובה יותר, וכמה יתקשרו אליך עבור רכב מליסינג (עזוב אותך הבטחות של סוכני מכירות כרגע, כולם יורידו לך מהמחירון), לעומת כמה יתקשרו אליך עבור יד 0 ברשיון.

בכל מקרה, 2 הרכבים מצוינים, לכל אחד יש את המעלות שלו, אני הייתי דווקא הולך לכיוון הקרוסאובר (מחילה מכולכם), בטח שבמבצע חבר, המחיר משתלם מכל הכיוונים.

לגבי אבזור, לא נראה לי שהסוזוקי נופלת מהסיד, מגיעה עם מובילאיי, מוליטמדיה של פיוניר, BT, שליטה מההגה, בקרת שיוט, בעצם כל מה שהסיד מציעה (אולי אפילו יותר???).

לסיכום, מה ההרגשה שלך מכל אחד מהרכבים...

גילוי נאות:

לנו הייתה התלבטות דומה, ואנחנו בסטטוס דומה (זוג+2 ולברדורית :wink:), ולבסוף, ההרגשה, תחושת הביטחון, האמינות של סוזוקי, וההתלהבות של הבן שלנו בן ה5 ("מה זה??? זה ג'יפ???"), הטו את הכף לטובת הקרוסאובר...

מה שלא יהיה, תתחדשו :mm_yeah:

נ.ב.

יש ליבואנים הצעות מימון חבל"ז (פריים+0, 60 תשלומים וכו'), אז אולי תוכלו לחשוב גם על תקציב גבוה יותר שעדיין יהיה לכם נוח לכיס, ויפתח לכם עוד אפשרויות...סתם חומר למחשבה...

בברכה,

שם יפה (המבין יבין :wink:)

פורסם
תודה רבה שייקה

על מערכת המולטימדיה הם דורשים איזה 4000 שקל נשמע לי יקר מאוד ולא מוצדק .

אם למדתי משהו על מכירות, זה...שהם רוצים למכור!!!

עם קצת חנדלעך...תוציא מהם את זה "on the house" או קרוב לזה...

בכל מקרה, יש הנחה של 7000 ש"ח כמדומני לחבר...עדיין יצא משתלם, או לחילופין, תתקין לבד מערכת דאבל דין מוצלחת יותר במחיר זול יותר, יש פה פורום שלם של אודיו, בטוח מחירים/המלצות תמצא שם, מה גם דוד גוגל יוכל לעזור :wink:

כך או כך, תהנה מהרכב החדש, לא משנה מה תבחר ...

פורסם

הפער בין הסיד לקרוסאובר בכל הקשור לליטוש הנדסי ואיכות תא הנוסעים משמעותי מאד. הסיד מכונית ה ר ב ה יותר טובה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מצטרף להמלצות על הסיד, לדעתי מדובר ברכב טוב יותר. אך בכל זאת אני רוצה לסייג את התשובה שלי וממליץ לערוך נסיעת מבחן על שתיהן. בסופו של דבר אף אחד לא יוכל להחליף את ההרגשה שלך.

• תוכן חדש...