Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי בטלפון תמונה אז צירפתי מהאינטרנט (אבל יש לי בדיוק כזה).

Car Hammok.jpg

וסתם שהיא לא תיעלב, תמונה של לארה באוטו :)

20140312_121909_.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המקום מאז ומתמיד היה תעשייה של שטיפה, זו לא הפעם הראשונה שאנשים יוצאים מהמקום לא מרוצים.

יכל להיות שאם היית מבקש טיפול שונה לרכב (שבטח היה עם תוספת תשלום) היית מקבל תוצאה אחרת.

אם אתה מחפש מקום לשטיפת הרכב באזור בקעת אונו, אולי כדאי שתנסה את הסונול בכביש 412 ביציאה מאור יהודה.

המקום פחות הומה ולא תעשייתי כמו בצומת סביון.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכל מקום שלא נמצא מעבר לקו הירוק. גם בפריפריה.

פורסם
כנראה שבגלל העומס הם מחפפים. מלא אנשים רצים לשטוף את הרכב אחרי שהאובך שקע, רוצים להספיק לקחת כסף מכולם, אבל מתקמצנים על השירות שלשמו אנשים הגיעו ושילמו.

תמיר, גם ב-swisswax היו מקרים, זכור לי בחור אחד שפתח שרשור על האכזבה שלו מהמקום.

צודק ב100%:mm_yeah:

הכי טוב זה לשטוף בבית כמו שעשיתי שבת בבוקר :-D

פורסם
בכל מקום שלא נמצא מעבר לקו הירוק. גם בפריפריה.

קישקוש בלבוש... זאת אומרת שלפי הגדרתך כל ירושלים מעבר לקו הירוק?

אני רוחץ בכל ירושלים ולא מעבר לקו הירוק ב 30 שח ...

פורסם

איזו מתוקה לארה!

בביג פאשן החדש באשדוד

קיבלתי שטיפה פנימית דומה (גרועה), באותו במחיר עם חפירות לקבל טיפ ("זה לקופה, מה איתי לא מגיע לי גם קצת" וכאלה)

חבר היה מאוד מרוצה מהשטיפה שהוא קיבל שמה, כנראה זה השוטף שהיה אצלי ספציפית.

Seat Ibiza FR

פורסם

וואו.. לא... זה ממש מוגזם!

אני מקווה שאמרת להם משהו והם לפחות ניסו לפצות

זה לא קשור ללפני החג או לא לפני החג, לקחת כסף ולעשות כזו עבודה זו גניבה של ממש.

לגבי איך לנקות - גם לנו יש בעלי חיים שנוסעים איתנו ומשאירים את כל הכיף הזה על המושבים (שמח שהקטן שבינהם הפסיק להקיא בנסיעות, תודה). הדבר שעשה את העבודה הכי טוב בעיניי זה השואב הידני פאקיר (Fakir) של אקווקס, הוא חזק בטירוף.

פורסם
לא מצאתי בטלפון תמונה אז צירפתי מהאינטרנט (אבל יש לי בדיוק כזה).

[ATTACH=CONFIG]437469[/ATTACH]

וסתם שהיא לא תיעלב, תמונה של לארה באוטו :)

[ATTACH=CONFIG]437470[/ATTACH]

אני חייב דבר כזה למושב האחורי! מאיפה קנית את זה?

בכל מקרה אין פעם ששטפתי בחוץ וכשחזרתי לבית לא שטפתי שוב בעצמי

כל מקום אותו סיפור, בזבוז זמן וכסף...

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש בכפר קאסם שטיפה מעולה. ברחוב הראשי , מפלס הקרקע שטיפת רכבים, קומה עליונה חנות רהיטים. תמיד מצחיק אותי. מעבר למחיר הזול, הם עושים עבודה מעולה . למרות הנסיעה ( 20 דק לכל כיוון ) אני מעדיף להגיע לשם. הרכב יוצא מבריק, שטיפה ידנית , בין 40 ל 50 שח תלוי בגודל הרכב (משפחתי סטנדרטי או מיניוואן ) . בפעם הראשונה שהגעתי אליהם עם הלאון שהיתה לי , הבריקו אפילו מסביב לאגזוז כך שכל השחור שהיה נעלם. עוד יתרון לחילונים שביננו, המקום עובד בשבת מהבוקר עד (לפחות ) 17:30. שטפתי שם לפחות 20 פעמים. עד היום 0 תקלות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אני חייב דבר כזה למושב האחורי! מאיפה קנית את זה?

בכל מקרה אין פעם ששטפתי בחוץ וכשחזרתי לבית לא שטפתי שוב בעצמי

כל מקום אותו סיפור, בזבוז זמן וכסף...

אז כאמור אם אתה יכול להגיע לשטיפה בקניון איילון (ויש לך זמן.. כי הם באמת עובדים כשעה על הרכב...) אז השטיפה שם באמת טובה ומנקים את הרכב - כחדש.

לגבי ה״ערסל״ הזה לכלבים - בגדול נראה לי תמצא את זה בכל חנות לבעלי חיים. אני קניתי ב-200 ש״ח באניפט.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
יש בכפר קאסם שטיפה מעולה. ברחוב הראשי , מפלס הקרקע שטיפת רכבים, קומה עליונה חנות רהיטים. תמיד מצחיק אותי. מעבר למחיר הזול, הם עושים עבודה מעולה . למרות הנסיעה ( 20 דק לכל כיוון ) אני מעדיף להגיע לשם. הרכב יוצא מבריק, שטיפה ידנית , בין 40 ל 50 שח תלוי בגודל הרכב (משפחתי סטנדרטי או מיניוואן ) . בפעם הראשונה שהגעתי אליהם עם הלאון שהיתה לי , הבריקו אפילו מסביב לאגזוז כך שכל השחור שהיה נעלם. עוד יתרון לחילונים שביננו, המקום עובד בשבת מהבוקר עד (לפחות ) 17:30. שטפתי שם לפחות 20 פעמים. עד היום 0 תקלות.

זו שטיפה מאוד מפורסמת בכל הארץ, נשמע מצחיק אבל נכון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...