Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהמתנה למסירה של גולף 2015, מנוע 1.4 בעל 125 כ"ס.

פענחתי את מספר ה-VIN של הרכב באמצעות האתר www.autodna.com (תודה לאלי55).

תאריך היצור 17/6/2015.

מתוך 192 קודים שמתייחסים לאבזור קיים/חסר, אודה לעזרה בהבנת 3 הקודים הבאים, המתייחסים לנושא המולטימדיה:

9WC - WITHOUT "MULTIMEDIA" IN VEHICLE \ "MULTIMEDIA", VIDEO/DVD/NOTEBOOK CONNECTION

7QA - WITHOUT CD/DVD FOR NAVIGATION \ CD ROM/DVD/SD CARD

I8E - STANDARD RADIO (GEN2) \ RADIOS

לפי הקוד הראשון, אין מערכת מולטימדיה ברכב, בסדר, ברור, אין וידאו ו-dvd.

האם הקוד האחרון מתייחס ל-Composition Media מהדור השני (GEN2)? הם מתייחסים אליו כרדיו סטנדרטי? ולמה, לפי הקוד השני, הוא מגיע ללא CD וללא כרטיס SD Card? זה לא חלק מהמערכת? במפרט מופיע שיש, זו כנראה התקנה מקומית, בתא הכפפות.

האם הבנתי נכון?

פורסם

קבלתי את הרכב הנ"ל לפני 3 שבועות. תהיה בטוח שמערכת המולטימדיה כולל ה CD וה SD הם מקוריים ולא התקנה מקומית. המערכת היא מסוג Composition Media MIB 2.

דרך אגב, אני מעוניין לדעת את תאריך הייצור של הרכב שלי. האם ניתן למצוא את המידע בלינק שצרפת? בדרך כלל יש מדבקות שמונחות באיזור הגלגל הרזרבי, אבל אני לא מוצא אותם.

פורסם

אם הם מקוריים, למה לפי הקוד נטען שאין CD/SD Card? המידע שמתקבל נראה לי מדוייק ואמין.

כדי לקבל את המידע (גם תאריך יצור) מהלינק שצירפתי, יש צורך לשלם 7.40 אירו (כ-33 ש"ח).

פורסם

בתרגום פשוט מאנגלית:

הקוד הראשון - כמו שאתה אומר.

7QA - WITHOUT CD/DVD FOR NAVIGATION \ CD ROM/DVD/SD CARD

I8E - STANDARD RADIO (GEN2) \ RADIOS

הקוד השני - ללא אמצעי אחסנה לניווט. במכשירים רבים יש אמצעי אחסון נוסף, נפרד, לניווט. כאן, כאמור, אין.

השלישי- רדיו סטנדרטי, לא לוויני ולא אינטרנטי.

• תוכן חדש...