Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב הישן שלי מת. יש לי שם מערכת נחמדה של קלריאון + morel tempo 6 two way. לפחות זה מה שרשום לי בקופסא ששמרתי. לא מבין מה מגבר ואיפה כל החלקים נמצאים - אבל אני יודע שנהנתי מהסאונד שנים רבות.

הרכב החדש לי זה פיקנטו 2015 ואין לי מושג מה איכות הסאונד שלו וגם יש לו חיפוי רדיו גדול ומוזר.

1) האם הסאונד של המורל יותר טוב מברירת המחדל? האם אפשר לוותר על הקלריאון כדי לא לדפוק את החיפוי ולשים רק את הרמקולים ועדיין לשמוע כמו שצריך? בעלי ניסיון באודיו, מה אתם הייתם עושים לולא לא יכלתם להוציא עוד כסף :/

2) האם יש כאן חברי פורום רמת גנים שיכולים לעזור לי לפרק את הרמקולים מהפונטו לפני שאני שולח אותה לפירוק?

פורסם

למיטב ידיעתי בדגמים שהם לא R (ואולי גם ה R) המערכת מאוד בסיסית והמורל בהחלט יהיו טובים יותר. גם הקלריון.

העניין הוא שהרמקולים בפיקנטו הם 4" בדאש ו 5.25" מאחור, אז אין לי מושג איך תעביר את הטמפו לשם. אולי רק אם תחתוך את המגש האחורי ותכין חיווט.

לרדיו דיסק צריך מתאם כדי להכניס אותו, אבל המערכת המקורית כוללת כניסות USB ו AUX שאני לא יודע אם תוכל לחבר אליו.

פורסם

יש כאן מישהו שיכול לעזור בפירוק של הדבר הזה? אמרו לי שזה דיי קל אבל אני לא רוצה להסתכן בלדפוק את המערכת.

פורסם

ממליץ בחום עם תצליח להגיע לבת ים-חולון

רדיו רפי- בת ים התקנה ברמה גבוהה אמינות מחירים הוגנים

כנל AR -נמצאים בצומת חולון לוי אשכול 30

• תוכן חדש...