Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי מעניין איך זה נשמע מכסא הנהג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל תתחדש!

לגבי המערכת שמותקנת לך בקופרה, אני עם FR 1.8 2015 ולעניות דעתי יש לנו את אותה מערכת 6.5 אינ'ץ ב-ד-י-ו-ק.

אשמח אם תעלה תמונות או תראה אחרת, בנוסף ממה שהבנתי לא רק חיצונית (אולי מלבד המושבים שהתפירה שונה [לבן]) פנים הרכב מאד מאד דומה ל FR.

כל השאר [מנוע / בלמים] זה כמובן כבר סיפור אחרת.

פורסם (נערך)
קודם כל תתחדש!

לגבי המערכת שמותקנת לך בקופרה, אני עם FR 1.8 2015 ולעניות דעתי יש לנו את אותה מערכת 6.5 אינ'ץ ב-ד-י-ו-ק.

אשמח אם תעלה תמונות או תראה אחרת, בנוסף ממה שהבנתי לא רק חיצונית (אולי מלבד המושבים שהתפירה שונה [לבן]) פנים הרכב מאד מאד דומה ל FR.

כל השאר [מנוע / בלמים] זה כמובן כבר סיפור אחרת.

יש שוני במערכת שיש בקופרה ושיש ללאון fr, כנל לגבי 3 דלתות ו 5 דלתות ב fr, לך יש מירור ול 3 דלתות אין, כמו של 3 דלתות יש 9 רמקולים וסאב, ולך אין (כרגע נראה לי שהרכבים עם ה 3 דלתות כבר לא נמסרים עם הסאב).

מבחינת גודל, כולן אותו דבר, מבחינת פונקציות...זה כבר משהו אחר, בקופרה יש שעון גדישה, מד g, אפשרות לעשות Lap (סיבוב) על זמן, עם סטטסטיקות וכו, eco tips (טיפים לחסכון) ועוד ועוד..

מבחינת פנימית, הקופרה יותר שחורה מבפנים מאשר ה fr, יש לה 2 כפתורים שאין ב fr, (בנוסף למצב קופרה, ספורט קונפורט, והתאמה אישית - ששם אפילו אפשר לשחק עם הדפרנציאל, המתלים וכו - יודע שאצלך יש ספורט נורמל ואגו אבל בקופרה זה באמת משפיע על הכל) שהראשון הוא לחיישנים האוטומטיים קדמיים ואחוריים, והשני לביטול בקרת היציבות עד לגמרי, כנל לגבי התפירה הלבנה בדלתות, ההגה שונה , הלוח הקטן בין לוח השעונים עם המון פונקציות וצורות שונות, חיבור אוקס ו USB בתא הקטן מתחת לכפתורי המזגן, (כיום קיים ב 5 דלתות fr אבל לא קיים ב 3 דלתות).

תוסיף לזה 9 רמקולים עם סאב וופר מקורי, ושלא נדבר על המכלולים.

אכן מרחוק הקופרה דומה ל fr אבל שעשינו השוואה גילינו כמה גימורים חיצוניים שונים, אם זה בטמבון הקדמי, האחורי, מערכת הפליטה, דפיוזר, אינטרקולרים במקום פנסי ערפל וכו.

אגב גילוי נאות, אני בעלים של קופרה 3 דלתות 2016 עם כיסאות באקט - שבגלל זה יש לי חימום/איוורור למושבים ב 3 דרגות, נחמד בעיקר לטוסיק בחורף חח, והיה לי עד לא מזמן רכב בדיוק כמו שלך ואפילו באותו צבע (1.8 ינואר 15 עם 5 דלתות כחול מטאלי) והשינוי...וואו עולם אחר, רכב אחר לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם

אגב גילוי נאות, אני בעלים של קופרה 3 דלתות 2016 עם כיסאות באקט - שבגלל זה יש לי חימום/איוורור למושבים ב 3 דרגות, נחמד בעיקר לטוסיק בחורף חח, והיה לי עד לא מזמן רכב בדיוק כמו שלך ואפילו באותו צבע (1.8 ינואר 15 עם 5 דלתות כחול מטאלי) והשינוי...וואו עולם אחר, רכב אחר לגמרי.

יש איוורור גם?! חשבתי רק חימום...

אם אני מזמין באקט אז בכולם יש גם איוורור וגם חימום?

כי ישבתי בטיול האחרון בקופרה 5 דלתות בצבע תכלת מיוחד עם באקטים והוא אמר שזה רק חימום.

גם לא שמתי לב לחריצים לאיוורור..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כי ישבתי בטיול האחרון בקופרה 5 דלתות בצבע תכלת מיוחד עם באקטים והוא אמר שזה רק חימום.

לא יודע אם איוורור, כאילו ששמתי את הטמפרטורה במזגן על קירור, אז איכשהו נתן לי קצת אוויר קר בתחת (אולי דימיינתי).

בכל מקרה חימום בדוק יש, לגבי איוורור, אני אבדוק שוב ואעדכן...פשוט רוב הזמן הייתי על חימום באוטו (גשם וקר בזמן האחרון).

ואגב התכלת הוא לא כזה מיוחד, יש אותו אפילו באיביזה חח..

לצערי שום צבע בקופרה הוא לא "מיוחד", את כולם אפשר להשיג גם בדגמים הכי בסייסים של האיביזה.

פורסם

מה זה תכלת מיוחד? כמו שלי? (תמונה בצד) או התכלת הצעקני?

פורסם
לא יודע אם איוורור, כאילו ששמתי את הטמפרטורה במזגן על קירור, אז איכשהו נתן לי קצת אוויר קר בתחת (אולי דימיינתי).

בכל מקרה חימום בדוק יש, לגבי איוורור, אני אבדוק שוב ואעדכן...פשוט רוב הזמן הייתי על חימום באוטו (גשם וקר בזמן האחרון).

ואגב התכלת הוא לא כזה מיוחד, יש אותו אפילו באיביזה חח..

לצערי שום צבע בקופרה הוא לא "מיוחד", את כולם אפשר להשיג גם בדגמים הכי בסייסים של האיביזה.

את הצבע שלי אין באיביזה.. רק בקופרה, ונאמר לי בסוכנות שאני היחיד בארץ, ויש רק עוד אחת במלאי (אולי חרטטו)

פורסם (נערך)
את הצבע שלי אין באיביזה.. רק בקופרה, ונאמר לי בסוכנות שאני היחיד בארץ, ויש רק עוד אחת במלאי (אולי חרטטו)

חרטטו אותך, אני מכרתי איביזה בצבע תכלת בדיוק כמו שיש בלאון FR ובדיוק כמו שיש בקופרה.

אתה היחיד בארץ אולי בקופרה עם הצבע הזה, כי רוב האנשים מעדיפים שחור - לבן (אני לקחתי אפור מטאלי), מה גם שנמכרו כולה 99 קופרות מחודש יולי עד ה 31.1 אז זה בהחלט אפשרי. (בנגלה הראשונה לא הגיעו בכלל בצבע הזה אלא רק בנגלה האחרונה).

http://www.icar.co.il/_media/articles/1793.jpg זאת לאון FR 1.8 בצבע הזה.

איביזה FR 1.0 עם הצבע הזה. עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם
מה זה תכלת מיוחד? כמו שלי? (תמונה בצד) או התכלת הצעקני?

נראה לי כמו שלך, לא הצעקני.

הוא נראה בהתחלה כמו לבן פנינה של לקסוס במבט ראשון...

כמו שלך עם באקטים.

ההבדל בין חימום לאיוורור הוא שמים וארץ.

איוורור לא יכול להיות במושב בלי חורים, תחשוב על זה :-D

נהגתי בתחילת השנה בלקסוס LS460 PREMIUM שנת 2008

והיו ברכב מושבים עם חימום + איוורור + קירור!!!

פשוט WOW :-o

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...