Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

 

ראשית אעדכן רשמית שקיבלתי את הכלה החדשה שלי!

 

מהתרשמות ראשונית, של סה״כ פחות מאלף קילומטרים אספר קצת על החוויה שלי מהרכב.

 

זה התחיל במוסיקה רועשת ובאסים חזקים ולאט לאט המחסום החשמלי עלה לו והקופרה השחורה נחשפה לה.

מדובר ברכב מהמם, על זה אין מה להתווכח (כמובן, לדעתי :oops: ). יש היגידו שהדור הקודם קצת שבלוני ולא כולם התחברו בהתחלה אבל הלאון החדשה היא מכונית יפה לכשעצמה, וזה טוב - כי אין בינה לבין הקופרה יותר מדי הבדלים חיצוניים.

 

ועם האמור לעיל, חדי עין מיד ישימו לב לכל ההבדלים הקטנים, תגיות הקופרה מלפנים ומאחור וכיתוב ה-280, הג׳אנט העצום (19 אינטש), הדיפיוסר ושני יצאות האגזוזים, אחד בכל צד, קולר החזית, ופנסי הלד המלאים - גם קדימה גם אחורה. הקווים מעט נבלעים, בכל זאת, אוטו שחור אבל הם עדיין בולטים ומייצרים קו מאד יפה לפרופיל.

 

איכות הבניה הפתיעה אותי מאד. היא טובה. אפילו טובה מאד.

שומדבר לא מקרקש ולא רועש, איכות החומרים טובה. נכון שהוא עדיין אפרורי משהו אבל מושבי העור, שרובם אלקטנטרה מעוטרים בעור לבן שמופיע גם בלדתות ועוד כמה מקומות ברכב ויוצרים תא נוסעים מאד נעים.

 

תאורת הלד הפנימית מוסיפה עניין; ישנו פס led בכל הדלתות מתחת לידית וישנם גם לדים מתחת לדש בורד שמאירים את כל רצפת הרכב באור כחול עדין.

אנסה לצלם בהמשך, שכחתי.

 

התמונת לעת עתה הינם מהגלקסי שלי, עוד לא היה זמן לשסן צילום.

 

הלדים בפנים אגב, מחליפים צבעים בהתאם לבחירת הכיול, Comfort, Sports, Cupra, כאשר הצבעים הם לבן, כחלחל ואדום בהתאמה.

 

המולטימדיה מעולה ומסך המגע גדול (בטח ביחס ל-FR) והוא 6.5 אינטש.

9 רמקולים אם זכורני אינו מטעני וסאב וופר (בתוך קופסה בגלגל החלופי בתא המעטן) שדווקא הפתיע אותי בעוצמתו. הכל מתממשק ממש טוב עם הגלקסי, כולל שליטה קולית והצגת תמונות ושמות אנשי קשר (באנגלית) על הצג המרכזי וגם על הצג הקטן בלוח המחוונים.

 

בכלל, יש הרבה מאד אופציות ואפשרויות במערכת המולטימדיה כולל טיפים לחסכון בדלק בשילוב גרפים שמראים את הצריכה על פי המחשב, שעונים כאלה ואחרים ועוד. צירפתי בתמונות חלק, למי שזה מעניין.

 

בטח עכשיו ציפיתם שאפסיק לז**ן לכם בשכל ואספר לכם איך היא נוסעת.

אבל אני לא יכול. טוב קצת. עברנו יחד רק קרוב לאלף ק״מ (הייתה לי נסיעה לצפון) ואני עדיין בהרצה, כן, אני מאלה.

 

היא לא C5 אבל אני חייב לציין שגם כאן הופתעתי לטובה. עם ג׳אנט ה-19׳ היא עדיין מצליחה להיות הרבה יותר נוחה מהקופרה היוצאת כשהיא במצב קומפורט. לא התנסתי יותר מדי במצב קופרה אבל סה״כ עושה רושם שההבדל בהחלט קיים לאור המתלים האדפטיבים החשמליים או איך שלא קוראים להם.

בידוד הרעשים טוב בהרבה והתחושה הכללית מעולה.

 

מרב המומנט מגיע בלאו הכי מתחת ל-2,000 סל״ד כך שבהחלט ניתן להרגיש שמדובר ברכב מאד חזק ואפילו עד 3k סל״ד אפשר להרגיש את המשיכה קדימה והשילוב עם גיר ה-DSG המצוין.

 

ככל שאתקדם בק״מ אחזור ואספר איך נוסעת.

 

שבוע מצוין!

גיא

Cupra front.jpg

Comfort - sport cupra.jpg

Cupra eco.jpg

Cupra intirior.jpg

Cupra rear.jpg

Cupra Sport.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

  • תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיגוז!

 

תהנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש! נראית מצוין. חבילה מצוינת וכנראה נוחה עם המתלים האדפטיביים למרות החישוקים הרחבים. טוב שאתה מקפיד על הרצה, מומלץ עד 1500 ק"מ.

מחכים להתרשמות יותר מעמיקה ותמונות איכותיות יותר :)

פורסם

רכב מדהים, תתחדש! :mm_yeah:

 

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

 

פורסם

תודה רבה לכולם!

 

נראית מעולה! תתחדש ותהנה!

תוכל להוסיף תמונות מהצד, של הג'אנט?

 

כן, האמת שיש לי עוד כמה שכנראה לא שמתי לב - מצ״ב.

 

מחכים להתרשמות יותר מעמיקה ותמונות איכותיות יותר :)

 

כמובן, יגיע במהרה, אל תדאג :)

 

19'.jpgCupra dash.jpgCupra Seat.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תתחדש.

 

אבל...

איכות הבניה הפתיעה אותי מאד. היא טובה. אפילו טובה מאד.

שומדבר לא מקרקש ולא רועש, איכות החומרים טובה.

 

חכה חכה... חכה חכה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תתחדש! לא ידעתי שכבר יש מכוניות בארץ. יפה .

ומתלים אדפטיביים אין שם לפי מה שאני יודע, יש XDS שעושה הרבה


×
×
  • תוכן חדש...