Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

כמו בכותרת - הילד הקיא במושב האחורי, והרכב - במחילה מכבודכם - קצת מסריח.

אני מאזור מודיעין, מגיע היום לירושלים. בררתי קצת באזור מודיעין - ובעל מכון ניקוי רצה 400 ש"ח תמורת ניקוי יסודי.

המחיר נראה לי קצת מוגזם. היום אני נוסע לירושלים, וחשבתי לבקש את עזרת הירושלמים בהמלצה על מקום לניקוי הרכב.

(אם זה רלוונטי - מדובר בסקודה אוקטביה, ריפודי בד)

אם לא אמצא מקום נורמלי במקסימום 100 ש"ח - פשוט אנקה בעצמי וזהו.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה לא רוצה לגעת בזה , אתה חושב שיש בעל מקצוע שיסכים לנקות את הקיא של הילד שלך בתקציב של פחות מ350 שח נגיד ?

או שתעלה תקציב או שתנקה לבד

פורסם

תנקה לבד יעלה לך פחות מכוס קפה בארומה. לא מסובך. מעט חומר לניקוי כללי ביתי

קרצוף האזור עם הרבה מים מהול בחומר - שואב אבק רטוב ואוורור הרכב שהוא פתוח.

פורסם

לכל אלה שחושבים שאני נגעל/מתקמצן לנקות לבד:

אין לי בעיה לנקות לבד, הבעיה שלי היא שאני לא יודע עם אלו חומרים צריך לנקות את זה. תכל'ס את הגועל כבר ניקיתי לבד, מה שנשאר עכשיו אלו כתמים מכוערים על הריפוד.

אני מפחד לנקות את זה עם קצף לניקוי ריפוד שיש לי בבית, כי נסיון של הקצף הזה על הריפוד של כיסאות הסלון - השאיר כתמים שלא יורדים.

• תוכן חדש...