Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בלי איביי. אני מבין מכל הדברים שנאמרו כאן שאין לחץ של זמן.

אני יכול להתקשר לפייפל אבל נראה לי שאני מבין איך פותחים מחלוקת.

השא רק אם לתת לו עוד זמן וכמה, או שחיכיתי די?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אוקיי אז בלי איביי. אני מבין מכל הדברים שנאמרו כאן שאין לחץ של זמן.

אני יכול להתקשר לפייפל אבל נראה לי שאני מבין איך פותחים מחלוקת.

השא רק אם לתת לו עוד זמן וכמה, או שחיכיתי די?

תקשיב , לא קיבלתי 5 חבילות קטנות ‚ אחרי חודשיים פניתי למוכרים אמרו חכה יגיעה ‚ פתחתי לכולם קייס ואחרי שלושה ימים קיבלתי את הכסף חזרה מכל המוכרים ‚ אחרי שלושה חודשים הגיעו כל הדברים ! דואר ישראל זה מה יש .

:fadein:
פורסם

חברים אני רוצה להתעלק ולשאול שאלה.

אני חדש באיביי והזמנתי מאותו מוכר פעמיים אותו מוצר.

בפעם השנייה לחצתי על ההזמנה ותמיד צריך להיכנס לפייפאל כדי לשלם.

לא שמתי לב שלא לחצתי על התשלום והמוכר פתח לי קייס בטענה שלא שילמתי.

כמובן שישר שילמתי וסגרתי את התלונה אבל זה באמת מבצע הזמנה גם אם לא שילמתי?

יש לציין לאחר ששילמתי, רק אז המוכר שלח בפעם השניה את המוצר, אז למה בעצם התלונן עלי?

מה שגם הוא לא פנה אלי אלא ישר התלונן לאיביי.

האם אני טעיתי או שהוא סתם יצא מניאק ולפתוח לו ישר קייס שהמוצר יאחר בוודאות עם הדואר שלנו.

תמיר.

פורסם

אל תתרגש אחי. כשאתה כותב פתח עליי קייס זה נשמע תוקפני. כאילו הרשויות תכף באו לעצור אותך. :-) בסה"כ הוא הכין לך הזמנה שנפתחה במערכת על ידך והיות ולא שילמת הוא פשוט היה צריך להודיע לך שלא שילמת.

יכול להיות שהיה אפשר להודיע בהודעה אישית ולא יודע למה לא בחר באופציה. לשאלתך:

זה מייצר הזמנה במערכת (מספר הזמנה+פרטיך האישיים וכד') אבל כמובן שאם לא היית משלם המוצר לא היה נשלח.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בן, במקרה א' פתח קייס בפייפאל, לקייס בפייפאל יש גם מועד פקיעת תוקף כמה לחכות בסבלנות זה כבר תלוי בך (יש את שלב המיקוח עם המוכר ואז יש אפשרות לעשות escalate שאז כבר פייפאל מתערבים במידה ואין הסכמה.)

מנסיון לחבילה בשילוח ימי מאמריקה הצפונית לוקח להגיע בערך חודשיים,אם לא יגיע קבל את הכסף חזרה וסגור עניין,אם אחרי שקיבלת את הכסף חזרה הגיע המוצר, בגלל העובדה שהמוכר טרי הייתי מחזיר לו את הכסף כי אחרת הבן אדם פשוט ימחק את ישראל מהרשימת מדינות עקב החוויה,לשיקולך.

אם אני זוכר נכון אחרי קייס ועסקה שבה הוחזר כספך אי אפשר להשאיר פידבק.

במקרה ב' זה או חיובי או נייטרלי, בהתאם לשביעות הרצון מהטיפול בבעייה, היות שהמוכר טיפל בבעיה בצורה כלשהי לא מן הראוי לשים לו פידבק שלילי.

יש את שרשור הדואר..,המצב בקנטים הרבה מוכרים סינים הפסיקו לשלוח לישראל (בזכות המכס שלנו והישראלי המצוי שלמד לקנות באיביי) , אני מקבל הודעות ישר אחרי קניה מהמוכר שהמכס שלנו בעייתי ושאני אהיה סבלני (פעם כל סיני היה שולח בלי שאלות ובלי הודעות), בפעם האחרונה הזמנתי שעון ולמרות הלחץ של המוכר וחוסר האופטימיות שלי מזמן המשלוח והמכס, המשלוח הגיע תוך 10 יום בערך במשלוח רגיל מסין שזהו זמן שיא יחסית.

פורסם
חברים אני רוצה להתעלק ולשאול שאלה.

אני חדש באיביי והזמנתי מאותו מוכר פעמיים אותו מוצר.

בפעם השנייה לחצתי על ההזמנה ותמיד צריך להיכנס לפייפאל כדי לשלם.

לא שמתי לב שלא לחצתי על התשלום והמוכר פתח לי קייס בטענה שלא שילמתי.

כמובן שישר שילמתי וסגרתי את התלונה אבל זה באמת מבצע הזמנה גם אם לא שילמתי?

יש לציין לאחר ששילמתי, רק אז המוכר שלח בפעם השניה את המוצר, אז למה בעצם התלונן עלי?

מה שגם הוא לא פנה אלי אלא ישר התלונן לאיביי.

האם אני טעיתי או שהוא סתם יצא מניאק ולפתוח לו ישר קייס שהמוצר יאחר בוודאות עם הדואר שלנו.

אל תתייחס לזה יותר מדי, התלונה נפתחת אוטומטית ע"י המערכת, בלי שום קשר למוכר.

• תוכן חדש...