Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Transporter, לא קראתי את כל מה שכתבת (זה הרבה) אבל הבנתי שיש לך איטיות כללית במערכת ההפעלה.

ראיתי שהנושא של המעבד שמתחמם יתר על המידה (שיכול להשפיע על ביצועי המערכת) נפתר חלקית.

האם מערכת ההפעלה מותקנת על דיסק ה - SDD ?

אם כן, תוכל להריץ בדיקת ביצועים לדיסק עם תוכנת HD TUNE (היא תבדוק מבחינת ביצועים קריאה/כתיבה מהירות תגובה ומהירות העברה).

http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/hd_tune,1.html

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרנספורטר, לא מתכוון לפגוע אבל קצת הצחיק אותי שכבר בהתחלה אתה מעלה את הסברה שאולי כדאי לנקות את המחשב אחרי 4 שנים, אבל לוקח לך 3 ימים לבצע את הפעולה של ה-3 דקות של פתיחת המחשב בשביל לגלות את תמונת הזוועה הזאת, שהיא בוודאי המקור לרבות מבעיותיך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשמע, אני מתחיל להרגיש שהדיון כאן הוא עקר.

אתה לא מוכן להקשיב לשום דבר שאומרים לך, אתה לא בודק את מה שאמרו לך לבדוק.

נכון שהדרישות עלו עם הזמן, אבל בהנחה שאתה משתמש באותם תוכנות לאורך כל הדרך, אז המערכת הפעלה שלך לא השתנתה ולכן IE והדרישות לא השתנו בצורה משמעותית. עם זאת אתה רואה שיש בעיה ואתה מתעקש על צורת העבודה הלא נכונה שלך בטענה חסרת הגיון שזה עבד עד עכשיו.

אז מה? המקרר שלי עבד במשך שנים ללא בעיה עד שהתחיל רעש מוזר, טכנאי הגיע והראה לי שהמאורר הפנימי קפא כי אני מכניס דברים שחוסמים את הפתח, אז נראה לך שהתחלתי להתווכח איתו שזה היה בסדר עד עכשיו וצורת השימוש שלי לא השתנתה?

חד משמעית אתה טועה, זה שזה עבד לא אומר שזה צורת עבודה נכונה, אם אתה בוחר להמשיך לעבוד ככה (וזאת זכותך), אז דע שעלולות לצוץ בעיות.

sronis צודק, אתה לא טורח לבצע את הבדיקות שאמרו לך, יש לך בעיה כלשהיא, אין לנו מושג איפה היא (למרות שאתה מתעקש שיש פתרון קסם) אתה מחפש עזרה או ויכוח חסר טעם?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם (נערך)
טרנספורטר, לא מתכוון לפגוע אבל קצת הצחיק אותי שכבר בהתחלה אתה מעלה את הסברה שאולי כדאי לנקות את המחשב אחרי 4 שנים, אבל לוקח לך 3 ימים לבצע את הפעולה של ה-3 דקות של פתיחת המחשב בשביל לגלות את תמונת הזוועה הזאת, שהיא בוודאי המקור לרבות מבעיותיך...

אם זה לא היה ברור בפעם הראשונה שכתבתי את זה - המחשב עבר ניקוי.

לא פתחתי אותו בשביל לצלם תמונה ולסגור אותו בחזרה.

כתבתי שניקיתי אותו והטמפרטורה ירדה אבל זה לא פתר את הבעיות שציינתי.

ניקוי מקצועי ומריחת משחה יהיה כנראה מחר. פשוט לא כל יום אני יכול להרשות לעצמי לשים שם את המחשב לכמה שעות

תשמע, אני מתחיל להרגיש שהדיון כאן הוא עקר.

אתה לא מוכן להקשיב לשום דבר שאומרים לך, אתה לא בודק את מה שאמרו לך לבדוק.

נכון שהדרישות עלו עם הזמן, אבל בהנחה שאתה משתמש באותם תוכנות לאורך כל הדרך, אז המערכת הפעלה שלך לא השתנתה ולכן IE והדרישות לא השתנו בצורה משמעותית. עם זאת אתה רואה שיש בעיה ואתה מתעקש על צורת העבודה הלא נכונה שלך בטענה חסרת הגיון שזה עבד עד עכשיו.

אז מה? המקרר שלי עבד במשך שנים ללא בעיה עד שהתחיל רעש מוזר, טכנאי הגיע והראה לי שהמאורר הפנימי קפא כי אני מכניס דברים שחוסמים את הפתח, אז נראה לך שהתחלתי להתווכח איתו שזה היה בסדר עד עכשיו וצורת השימוש שלי לא השתנתה?

חד משמעית אתה טועה, זה שזה עבד לא אומר שזה צורת עבודה נכונה, אם אתה בוחר להמשיך לעבוד ככה (וזאת זכותך), אז דע שעלולות לצוץ בעיות.

sronis צודק, אתה לא טורח לבצע את הבדיקות שאמרו לך, יש לך בעיה כלשהיא, אין לנו מושג איפה היא (למרות שאתה מתעקש שיש פתרון קסם) אתה מחפש עזרה או ויכוח חסר טעם?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

יש רצוי ויש מצוי

כרגע לא אפשרי לנתק את המחשב מאינטרנט כי הוא משמש גם לצורכי משרד.

אני לא שמתי לב לעוד הצעות שהעלו כאן חוץ מלהחליף ספק.

אגב החנות מוכנה לתת לי במתנה עוד 8גיגה זכרון בשביל שאני אבדוק אם זה פותר את הבעיה ובמידה ולא - אחזיר אותם.

אם יש לך עוד הצעות חוץ ממה שרשמתי אני כמובן שמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

אפשרויות :

תוספת זיכרון - בהנחה שאתה לא מגיע ל 100% ניצולת של הזיכרון הקיים - חד משמעית לא יפתור את הבעיה.

ספק - גורם כשל סביר, במיוחד בהתייחס ל USB. (אפשר גם שם לבדוק אם יש קבל מנופח) - הציעו לך.

מערכת הפעלה - גורם כשל הכי הגיוני וסביר. יכול להיות גם איזה ADWARE או ADDON או וירוס כזה או אחר שלא עולים עליו ומחרפן את המערכת. - הציעו לך.

כונן SSD - לבדוק ביצועים על מחשב אחר (כבר קיבלת הסבר). הציעו לך.

לוח - קבל מנופח, או שעבר טראומה מספק לא תקין, או קפיצת מתח או סתם עשה את שלו, לא חייב שיהיה עדות פיזית. הציעו לך.

לוח - בעיה עם בקר SATA - גם נאמר את זה משהו למיטב זכרוני.

זיכרון - יכול להיות שתקול.

כרטיס מסך - יכול להיות שהוא בעייתי.

או, בקיצור, כל רכיב במחשב יכול להיות גורם הכשל.

בהצלחה.

פורסם

לגבי קבלים - כשאני אגיע למעבדה מן הסתם יבדקו את כולם. ממה שאני בדקתי הקבלים על הלוח נראים בסדר גמור.

במידה ואחליף כונן תהיה עליו מערכת הפעלה חדשה נקיה.

ואז נראה אם הבעיות ממשיכות.

פורסם (נערך)

ניסיתי להתעלם, אבל באמת, כמות השטויות שרצות פה בשירשור זה נהיה יותר מידי.

פות"ש, המחשב שלך צריך ניקוי אבק עם לחץ אוויר והחלפת מאווררים תקועים, אם יש + פירמוט.

לא החלפת SSD, ספק-כוח או כל דבר אחר.

העניין של כ.הקול המגמגם - ההימור שלי - בעיית רעש והשראות, תחליף כבל לאחד קצר ומסוכך, רוב הסיכויים שהבעיה תיפתר.

בקשר לטענה שפירמוט הוא פיתרון זמני - אם אחרי הפירמוט תתקין את אותם תוכנות מלאות בווירוסים שהתקנת לפניו, זה באמת יהיה פיתרון זמני, אם תתקין את מערכת ההפעלה שלך ממקור נורמאלי (באמת שלא חייב להיות מקורי) ולא תתקין כל חרא שאפשר להוריד מהאינטרנט, המערכת שלך תחזיק הרבה זמן.

ובקשר להודעה הראשונה בשירשור, אלא אם לכונן שלך יש איזו כוויה, פריחה או משהו בסגנון, הוא באמת לא צריך משחה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

פספסת כנראה את ההודעה בה פות״ש עדכן שהוא ניקה אבק, הטמפ׳ של המעבד עומדת על כ50 מעלות והמחשב עדיין נתקע.

אי אפשר לאבחן את התקלה מרחוק, אלא צריך לשלול כל רכיב ורכיב עד שמגיעים לרכיב התקול, בהנחה שלא מדובר בבעית תוכנה. ולא הייתי ממהר לשלול שהבעיה היא בכונן הקשיח, זה רכיב די רגיש והוא עבד בטמפ׳ גבוהה.

בנוסף, אני מצטרף להמלצה על רענון המשחה הטרמית ועדיין עומד על ההמלצה שלי להחליף ספק באם הספק הוא גנרי, ללא קשר לתקלה, אלא בתור תחזוקה מונעת.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם (נערך)
פות"ש, המחשב שלך צריך ניקוי אבק עם לחץ אוויר והחלפת מאווררים תקועים, אם יש + פירמוט.

הכונן הקשיח של הבנאדם זה SSD, הוא כמעט ולא מתחמם והוא לא יותר רגיש מכל צ'יפ אחר שמולחם על לוח האם.

ואין שום טעם ב"ריענון" המשחה הטרמית אם אין בעיה של התחממות, לפי אותו ההיגיון, אתה יכול "לרענן" גם את הברגים במחשב, להזיק זה לא יזיק.

ואין לי בעייה עם רכיבים איכותיים, אבל המערכת כבר עובדת ככה כבר המון זמן, אין שום סיבה להכניס את הבנאדם להוצאה של ספק עכשיו, אם שלו תקין (אלא אם כן אתה רוצה לתרום לו ספק חדש ולא ג'נרי, ואז, by all means)

ובאמת שלא צריך "לשלול כל רכיב ורכיב" בדיוק כמו שאם יש לך פנצ'ר בגלגל, אתה לא צריך "לשלול כל רכיב ורכיב" בשביל להגיע למסקנה שיש פאנצ'ר בגלגל.

אבל הי, אולי ריענון של דלת הכניסה לבית תעזור, כדאי לנסות.

פורסם

^

באמת שלא חשבתי שהשטויות שאתה מוציא מהפה ראויות לתגובה, אבל זה כבר יותר מדי.

אולי תיידע אותנו מה נסיונך העשיר באבחון ותיקון חומרת מחשב שאתה קובע החלטות כל כך נחרצות?

מחשב זה לא גלגל, זה אוסף רכיבים אלקטרונים שכל אחד מהם יכול לגרום לבעיה ולפעמים קשה מאוד מאוד למצוא אותה ולכן מחליפים כל פעם חלק אחר ובודקים.

כן, חד משמעית הבעיה יכולה להגרם מספק ומשלל חלקים אחרים, ראיתי כבר הכל.

אני כן מסכים איתך על המשחה הטרמית (מלכתחילה לא חשבתי שזה הגורם) ועל ה SSD (למרות שאני לא פוסל אותו על הסף).

פורסם
^

אולי תיידע אותנו מה נסיונך העשיר באבחון ותיקון חומרת מחשב שאתה קובע החלטות כל כך נחרצות?

מחשב זה לא גלגל, זה אוסף רכיבים אלקטרונים שכל אחד מהם יכול לגרום לבעיה ולפעמים קשה מאוד מאוד למצוא אותה ולכן מחליפים כל פעם חלק אחר ובודקים.

כן, חד משמעית הבעיה יכולה להגרם מספק ומשלל חלקים אחרים, ראיתי כבר הכל.

אני כן מסכים איתך על המשחה הטרמית (מלכתחילה לא חשבתי שזה הגורם) ועל ה SSD (למרות שאני לא פוסל אותו על הסף).

דברתי היום שוב עם החנות בשביל לברר אם הכונן הגיע.

בכל מקרה הם מנסים לעזור לי כמה שהם יכולים בשביל למנוע עלויות.

הוא מוכן לחבר את המחשב לספק כוח חדש אצלו במעבדה ולתת לי לשחק קצת ולראות מה המצב.

הוא אמר שלדעתו אם הייתה בעיה הספק - המחשב לא היה עובד, אבל לא מגמם ולא מתעכב 5 שניות מהרגע שלחצתי על האיקס ועד שהוא סוגר לי את הכרום.

גם עכשיו כשלחצתי "שלח תגובה" זה לקח 2 שניות בערך, אני לא מבין למה.

יש לי חיבור אינטרנט מאוד מהיר, 60MBIT, אין סיבה שפעולות כאלה יקחו 2 שניות. זה אמור להתבצע בקליק.

פורסם (נערך)

ואין שום טעם ב"ריענון" המשחה הטרמית אם אין בעיה של התחממות, לפי אותו ההיגיון, אתה יכול "לרענן" גם את הברגים במחשב, להזיק זה לא יזיק.

הטמפ׳ של המעבד עומדת על 50 מעלות במנוחה, זה עדיין גבוה.

ואין לי בעייה עם רכיבים איכותיים, אבל המערכת כבר עובדת ככה כבר המון זמן, אין שום סיבה להכניס את הבנאדם להוצאה של ספק עכשיו, אם שלו תקין (אלא אם כן אתה רוצה לתרום לו ספק חדש ולא ג'נרי, ואז, by all means)

ובשביל מה לעשות טיפולים שוטפים ברכב? הרי הוא נסע ככה כמה אלפי ק״מ, סתם הוצאה מיותרת.

ובאמת שלא צריך "לשלול כל רכיב ורכיב" בדיוק כמו שאם יש לך פנצ'ר בגלגל, אתה לא צריך "לשלול כל רכיב ורכיב" בשביל להגיע למסקנה שיש פאנצ'ר בגלגל.

מחשב קצת יותר מורכב מחתיכת גומי..

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם (נערך)
^

אני טכנאי מחשבים במקצועי, עובד בתחום כ-15 שנה, טיפלתי באלפים רבים של מחשבים לאורך השנים, אכן יש בעיות מורכבות בעולם המחשבים, אבל הבעייה של פותח השירשור לא יותר מורכבת מפנצ'ר בגלגל.

והחלפת ספק זה "טיפול שוטף" בדיוק כמו טיפול ראש מנוע.

ובשביל להגיד "המחשב לא טוב, תקנה חדש", לא צריך טכנאי מחשבים, באמת שלא.

פורסם

אני מציע שנערוך הימורים על מקור הבעיה.

לדעתי זה משהו תוכנתי, פלאג אין אחד מתוך אלף שדופק את השאר. הבעיה היא, מה שנקרא, לך תוכיח...

זה מחשב שיש לו "מאיצי הורדות" ברבים, כן?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...