Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון עם כל הכבוד יהיה בסוף לפרמט כראוי מקובץ תקין לחלוטין או למען השם ללכת לרכוש עותק חוקי אם לא מבינים בתחום, אין מה להתבייש.

לאחר התקנה נקיה לגמריי, להתקין את התוכנות העדכניות ביותר שיש עם העדכונים שיש (אם זה פרוץ להוריד את העדכני ביותר, תתפלא כמה בעיות יש בגרסאות של תוכנות מסויימות שמתוקנות אך למי שאין מקורי לא יקבל עדכונים כנראה)

מה שכן יעבוד, זה כאשר הוא יקבל את הכונן, יבצע התקניה נקיה מקובץ תקין או חוקי ויעדכן את כל התוכנות מראש ויתקין אותן.

המטרה היא לא להתקין התקנות ישנות אלה הכל חדש דנדש ממה שהוא יכול למצוא ברשת או קנוי.

לעיתים? גם סטיק זכרון שהתפגר יכול לגרום לתקלות במערכת, אך הוא לא חווה מסכים כחולים לכן... מי יודע.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם זה מה שאתה חושב, אז מה אתם מתבחבשים כבר 6 עמודים על משחות, דיסקים קשיחים וספקי כוח?

ניקיון של המחשב מאבק ופרמוט ממקור נורמאלי, אם יהיו בעיות אח"כ, נבדוק אותם באופן פרטני.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
הטמפ׳ של המעבד עומדת על 50 מעלות במנוחה, זה עדיין גבוה.

בחדר לא ממוזג בימי הקיץ הטמפ' בחדר מגיע בקלות ל-30 מעלות צלזיוס והרצת יישום קל כמו סרט וידיאו רגיל+דפדפן פתוח מעלה את טמפ' המעבד ל-50 מעלות צלזיוס

ואין עם זה שום בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רואה שהתחילו הימורים מה הבעיה. אני מהמר המשתמש הוא הבעיה. תחליף משתמש והמחשב יהיה בסדר.

מארק. חדר לא מגיע ל30 מעלות ליד הרצפה. וחדר ממוזג בוודאי לא. לך לכיוון של 22-23 מעלות ליד הרצפה

כאשר בתקרה יהיו 2-3 מעלות יותר לפחות

ולגבי בעיות.

כמו שאמרו. החל מכבל שלא נוגע טוב. וסטיק זכרון יכול לחרפן מחשב.

תוכנה כבדה שעובדת ברקע סתם. ותופסת את המשאבים.

התקנה לא טובה של תוכנה חדשה /' תוספת/ מאיץ / וכו

ניקוי יסודי למחשב + משחה + בדיקת מאוורים כולם (מעבד / ספק / מארז / ומאחורה) + בדיקה פיזית בעין של הכבלים בלוח ובספק.

זה שלב ראשון.

חייבים להוריד לך את הטמפרטורה. דבר ראשון. יכול להיות שרק זה הסיבה לאיטיות

אחרי זנוריד את הטמפרטורה לתחת ל50 בעומס סביר. נמשיך

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור עד כה.

לגבי פירמוט אין טעם לחזור על זה - כתבתי שכשיותקן הכונן החדש הוא יהיה הראשי וכמובן מפורמט עם מערכת הפעלה שרכשתי.

שנית אני מבין שמנסים לעזור אבל הפלאגים שאני משתמש בהם הולכים איתי כבר כמה שנים, אין סיבה שהפלאג יחליט פתאום ב 2015 לעשות בעיות.

יש לי רק מאיץ הורדות אחד. INTERNET DOWNLOAD MANAGER, אז נכון הוא עוד קשור איכשהו לדפדפנים ואפשר לנסות לשייך את הבעיה לשם, אבל אני לא חושב שזה מה שיגרום לניתוקים של הכרטיס קול.

חוץ מזה נראה לי שפספסתם משהו חשוב:

הכרטיס קול מתנתק מדי פעם וצריך לנתק את הכבל פיזית ולחבר מחדש בשביל שיחזור לעבוד.

לי זה נשמע כמו מקרה חומרתי קלאסי, עומס שנוצר באיזה מקום, הניתוק של הכבל מוריד קצת מהלחץ, וחיבור מחדש שלו מוריד עומס. אולי.

אבל אני בטח לא רואה איך מאיץ הורדות או פלאג אין גורם לזה.

פורסם (נערך)
העניין של כ.הקול המגמגם - ההימור שלי - בעיית רעש והשראות, תחליף כבל לאחד קצר ומסוכך, רוב הסיכויים שהבעיה תיפתר.

אין שום קשר לעומס וכו'.

אם החלטת לקנות SSD אחר זה סבבה, אבל סביר מאוד להניח שמעבר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (שאת זה אפשרי לעשות על ה-SSD הישן) זה לא יעשה כלום.

פורסם

מארק. חדר לא מגיע ל30 מעלות ליד הרצפה. וחדר ממוזג בוודאי לא. לך לכיוון של 22-23 מעלות ליד הרצפה

כאשר בתקרה יהיו 2-3 מעלות יותר לפחות

תלוי מאוד איפה אתה גר. אצלי ברמת-גן בימים החמים שהיו שבוע שעבר בחדר לא ממוזג הטמפ' בכול הגבהים היא בסביבות 30 מעלות.

* נמדד בעזרת מד חום מקצועי.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם זה מה שאתה חושב, אז מה אתם מתבחבשים כבר 6 עמודים על משחות, דיסקים קשיחים וספקי כוח?

ניקיון של המחשב מאבק ופרמוט ממקור נורמאלי, אם יהיו בעיות אח"כ, נבדוק אותם באופן פרטני.

מציעים לו את כל הפתרונות האפשריים בכדי שיוכל לפתור ולא כדי שאתה תחליט מה טוב ומה לא טוב, אז בבקשה ממך תציע דברים אפקטיביים במקום להחליט מי אמר מה ולמה זה טוב, תעשה לי טובה גם כן.

הציעו לו המון, מכל הסוגים והמינים, התשובה המקורית שלי הארוכה הייתה בכדי לכסות הכל מהכל.

וזה כן יכול להיות מעדכון קושחה של SSD, ירידת ביצועים דרסטית ובעוד המון תקלות אבל תשים לב שבהתחלה הוצע לו כמו כולם, לפרמט וסדר את הכל עם עצמו.

המשתמש בחר למרוח את הכל, מה אתה רוצה מאיתנו? ברור לי שאתה טכנאי על וכזה תשאר אבל בחייך.

פורסם (נערך)

אני לא טכנאי על, אני סתם בנאדם עם ניסיון והיגיון בריא, לא יותר.

סתם כואב לי שפותח השירשור יקנה SSD או ספק חדש בגלל בעיית תוכנה בכלל, הוא בא להתייעץ פה לגבי כיוון, ושולחים אותו למליון כיוונים שבבירור (וגם אתה תסכים איתי) לא יפתרו את הבעייה שלו, רק בשביל לכסות הכל מהכל.

אל תשכח, הבנאדם לא מבין, הוא לא יודע מה סביר שיפתור את הבעיה שלו, מתחילים להציע לו הצעות שאין לו שום דרך לברור ביניהם לגבי סבירות הפיתרון.

הכי קל לזרוק כסף על הבעיה (אפילו פותח השירשור העלה את הכיוון של מחשב חדש בשביל בעייה שבסבירות גבוהה היא תוכנתית) ולפתור אותה ככה, אבל בשביל זה לא צריך להתייעץ בפורום, צריך כרטיס אשראי וזהו.

הבנאדם בא להתייעץ פה בדיוק בשביל שיגידו לו מה טוב ומה לא טוב, תסתכל על כותרת השירשור.

פורסם (נערך)

אם תתחיל להתקין כל מיני שטויות כמו שהיה לפני ההתקנה הנקייה, תהיה בטוח שהבעיה תחזור.

תתחדש, למרות שלא היית צריך לקנות שום דבר בשביל לפתור את הבעייה שלך.

שים לב שהבעיה שיש לך עם כ.הקול כנראה שלא קשורה לעניין ההתקנה, והיא כנראה לא תיפתר עד שלא תחליף כבל או תשנה פיזית את מיקום המחשב.

פורסם

ה"שטויות" מותקנות במחשב מ 2011 והכל עבד מצוין.

אני מקבל את הטענה הגורפת "אל תתקין כלום לא יהיו בעיות"

אבל זה כמו להגיד אל תוציא את הרכב מהחניה ככה תמנע פנצ'רים.

אני מעדיף לשלול כל פעם רכיב אחר עד שאגיע למה שעושה את הבעיה ולא אשתמש בו.

אבל אני לא יכול להחליט שאני לא מתקין שום דבר (גם מאיץ הורדות זו התקנה חשובה מבחינתי)

פורסם
אני לא טכנאי על, אני סתם בנאדם עם ניסיון והיגיון בריא, לא יותר.

סתם כואב לי שפותח השירשור יקנה SSD או ספק חדש בגלל בעיית תוכנה בכלל, הוא בא להתייעץ פה לגבי כיוון, ושולחים אותו למליון כיוונים שבבירור (וגם אתה תסכים איתי) לא יפתרו את הבעייה שלו, רק בשביל לכסות הכל מהכל.

אל תשכח, הבנאדם לא מבין, הוא לא יודע מה סביר שיפתור את הבעיה שלו, מתחילים להציע לו הצעות שאין לו שום דרך לברור ביניהם לגבי סבירות הפיתרון.

הכי קל לזרוק כסף על הבעיה (אפילו פותח השירשור העלה את הכיוון של מחשב חדש בשביל בעייה שבסבירות גבוהה היא תוכנתית) ולפתור אותה ככה, אבל בשביל זה לא צריך להתייעץ בפורום, צריך כרטיס אשראי וזהו.

הבנאדם בא להתייעץ פה בדיוק בשביל שיגידו לו מה טוב ומה לא טוב, תסתכל על כותרת השירשור.

במשך חצי שרשור בערך, הוצע לפות"ש לנקות אבק ולפרמט את המחשב.

כל בעיות החומרה שהוזכרו כאן הן בגדר השערות, בהנחה שהבעיה אינה תוכנתית, אפילו phpclub הגדיל וסיכם את הכל בהודעה אחת ורשם בפירוש שיש סיכוי גבוה שהבעיה היא במערכת ההפעלה.

חבל שאתה בחרת להטריל את האשכול, לחזור על מה שנכתב כאן כבר כמה וכמה פעמים, ועל הדרך להקניט משתמשים.

פורסם

טוב. חבל שאתה מסרב לנסות לתקן בעיה על ידי איתור התקלה הבסיסית.

ולא על ידי החלפה של הכול מסביב.

אבל אני מאחל לך שהכול יסתדר. וירוץ. ונפגש ב2017.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...