Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלי לעבור דירה תוך שבועיים. לכן אני מחפש מובילים יסודיים ואמינים מהאיזור. בכדי להעביר ספת נוער, מיטה זוגית, מכונת כביסה שידת תינוק וקופסאות.

אשמח להמלצות מבעלי ניסיון.

וגם אשמח לדעת מה המחיר אותו עלי לשלם על הובלה מאין זו?

פורסם (נערך)

אני כבר לא מספיק לעקוב אחרי כל מעברי הדירה שלך.

לחברים לאחרונה היה נסיון טוב עם 'אחים סיני' מהקריות.

על כל פנים, נשמע שאין לך יותר מדי דברים ואפשר להעביר בפרייבטים את הכל. זה הזמן לגייס קצת חברים ואחים ולעבודה...

עוד אופציה, וזה מה שאנחנו עשינו בזמנו, זה לקבוע עם נהג משאית, ללא סבלים על זמן "מת" כמו 20-21 בערב. הבחור הגיע, פתח את המשאית, העמסנו כל החברים את כל הדירה, ונסענו. פרקנו ביעד. כל התענוג היה כ-50 דקות והנהג הסתפק ב-250 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

רוזנבאום,

לי ולחברים יצא להשתמש בשירותים שלהם, לאחר קבלת מס' המלצות ממס' אנשים בלתי תלויים.

אנשי עבודה, בלי זיוני מוח ובלי בלת"מים ובלי הפתעות מיותרות, קיצר מקצוענים (נו, רוסים - מותר להשתמש בסטיגמות טובות?).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה לכם.

Fitch, זה המעבר הראשון שלי מאז שעברתי לדירה ב3 השנים האחרונות.

Or, זה ידוע שהם תופסים חלק נכבד בענף ההובלות.

אשמח כמובן לעוד המלצות.

פורסם

שתי דירות שלי ועוד שתיים של חברים העביר מוביל בשם אלברט.

054-8052863

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רוזנבאום,

לי ולחברים יצא להשתמש בשירותים שלהם, לאחר קבלת מס' המלצות ממס' אנשים בלתי תלויים.

אנשי עבודה, בלי זיוני מוח ובלי בלת"מים ובלי הפתעות מיותרות, קיצר מקצוענים (נו, רוסים - מותר להשתמש בסטיגמות טובות?).

+1 על רוזנבאום!

כבר באותו יום שהתקשרתי אליהם - תיאמו איתי הגעה של מנהל שלהם שהגיע לאמוד את היקף הציוד בדירה, וישר קיבלתי הצעת מחיר (נמוכה ב500 שקל מהצעה קודמת שקיבלתי).

עברתי איתם דירה בתזמון הכי נוראי שיכלתי לדמיין, התינוקת שלי בדיוק החליטה להיות חולה יומיים לפני זה, ולא ממש הספקתי לארוז את הכל כמו שרציתי.

וכדי לתבל את העסק - באותו יום הייתה תחזית לגשם בחצי השני של היום, אז היינו חייבים להזדרז.

הצוות של רוזנבאום הגיע, העיף בפחות משעה את כל מה שכבר ארזתי, ואז ניגש לעזור לי לארוז את כל השאריות לתוך ארגזים ותיקים, עזרו לי לעטוף את שאריות הרהיטים, ואפילו פירקו לי שתי ווטרינות ושידה, למרות שלא תואם פירוק והרכבת רהיטים.

גם בכניסה לדירה החדשה הייתה בעיה להכניס את אחת הספות, פירקו לה את כל התחתית, ואחרי זה הרכיבו.

יצאתי מאוד מרוצה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...