Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול מפתח

uri2010
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכובדיי, שלום.

ראשית, אני חדש כאן בפורום כ"כותב", מאחר וכ"צופה" אפשרי בהחלט להעיף מבט גם מבחוץ, מבלי להיות רשום באתר, ובטוחני כחצי מדינה כבר צפתה באי-אילו המלצות, שאלות, תגובות וכו', שמנוע החיפוש הפשוט GOOGLE שולח ישירות לקריאה :-)

שנית, לשאלתי, בתקווה שתוכלו להשיב (ניסיתי בשורות החיפוש, אך לא נמצא הנושא כ"נושא", לכן כותב כאן אני, בתקווה שלא בפעם המיליון):

מפתח הרכב המקורי נעלם, והוא בצורת "אולר" (המפתח בתוך השלט, מקורי!) וברצוני לשכפל את המפתח הקיים, הרזרבי, שהוא מפתח בלבד.

המפתח המקורי, דרך היבואנית, שוויו כ-2000 ש"ח וניתן לבצע במקומות שונים בארץ במחירים של 500-800 ש"ח לערך (ה"מקורי", ללא הדפסת דגם הרכב, במחיר זה, וחצי מזה ה"סיני" - עליו כנראה אוותר, בשל חשיבה מסויימת עתיקת יומין על ה"סינים!").

אשמח מאוד לתגובות לגבי העניין, האם כדאי לגשת ולבצע זאת במקום פרטי (רשום או לא רשום "ארגון המנעולנים"), עם האחרויות המינימאלית אותה הוא נותן?

תגובות אשמח,

אורי

[email protected]

פורסם

חבל שלא ציינת את דגם הרכב ושנת הייצור.

אין בעיה לשכפל במקום פרטי, במיוחד אם הוא רשום באיגוד המנעולנים.

בדוק אם מה שהם קוראים לו מקורי הוא באמת כזה. דרוש לראות ולהחזיק את הגלם של המפתח החדש לפני שמתכנתים אותו לרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יורי,

מהיכן אתה בארץ? כדי שנוכל להמליץ לך על מקומות מומלצים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מתנצל, באיזור ירושלים אני לא מכיר אלא רק במרכז. תחכה לאחרים אולי מכירים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ברשותך מנצל את השרשור

אני צריך המלצה על בעל מקצוע לשכפל ולצרוב מפתח ל mazda cx5 2013 באזור השרון

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אני שיכפלתי בזמנו מפתח לאופל קורסה של אישתי ברעננה.

ברואר מנעולים. נמצאים על אחוזה.

נכנסתי במקרה רק כי הם היו על הדרך.

השירות היה לא פחות מעולה ומקצועי

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

תנסה אצל בועז פימסון (משהוא כזה) בגבעת שאול בכנפי נשרים. אם אני לא טועה הוא יו"ר עמותת המנעולנים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
מתנצל, באיזור ירושלים אני לא מכיר אלא רק במרכז. תחכה לאחרים אולי מכירים.

מנעולי מעיין בירושלים יוכלו לספק לך שרות מפתחות,מספקות את שרותיה לחברות הליסינג המובילות בארץ,אז מן הסתם הם מורשים !

• תוכן חדש...