Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסעדה ברומא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום,

עכשיו לאחר שהכרטיסים כבר ביד והמלון מוזמן ( טסים בעוד חודש) אני מחפש המלצה למסעדה טובה חלבי/בשרי אין לי בעיות כשרות הכל הולך.. בדקתי קצת את נושא מסעדת לפרגולה ( 3 כוכבי מישלין) הכסף לא בעיה ואני מבין שזה אוכל גורמה ועדיין להוציא 1000 שח לזוג על קוביית בשר בגודל מחדד זה לא הכיוון שלי .

ובנוסף האם יש משהו בסגנון של ארוחה והופעה אולי איזו הופעת קברט או כל דבר שמשלב אוכל מזיקה ושואוו.

אודה לעזרתכם ויום צונן לכלולם :)

פורסם

ממליץ מאוד להדיר רגליך ממסעדות מכוכבות באיטליה.

חוזקו של המטבח האיטלקי הוא באוכל הבסיסי, הפשוט, זה שמורכב משלושה רכיבים.

ברוב הכמעט מוחלט של מסעדות מישלן האיטלקיות, הם הולכים לאיבוד, פוזלים יותר מידי למטבח הצרפתי והתוצאה היא לא פה, לא שם.

באיטליה, אם לא נפלת על מלכודת תיירים, מובטחת לך ארוחה משובחת כמעט בכל מסעדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא בטוח לגבי המשפט האחרון. ברומא, לפחות במרכז העיר, כל המסעדות שדגמתי באופן מקרי היו גרועות (מן הסתם מלכודות תיירים, אבל מה לעשות ומרכז העיר הוא כולו אתר תיירות). לעומת זאת כשמקומיים לקחו אותי לארוחות, זה באמת היה די טוב - אם כי לא מדהים במיוחד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

המדריך למסעדות איטלקיות הולך בערך ככה:

יש מחוץ למסעדה תפריט עם תמונות - נוס על נפשך.

יש במסעדה תפריט עם תמונות - קח את הכסף וברח.

יש במסעדה תפריט באנגלית - הצץ בשולחנות ליד וראה אם יש מקומיים, אם כולם מדברים אנגלית, גרמנית, רוסית, לברוח מהר!

אתה מתבונן על מסעדה די עלובה שבחוץ יש לוח ירוק עם מנות כתובות בגיר בכתב יד שאני משוכנע שאפילו איטלקים מתקשים בקריאתו ופתאום קופצת משם מאמא, עם בעלה, האחיין ושלושת ילדיהם ומתחילים למשוך אותך פנימה תוך צעקות רמות "אנדיאמו, אנדיאמו"- שיהיה לך בתאבון, נפלת על המסעדה הנכונה :-)

הערה: אם הסיטואציה האחרונה קרתה מנאפולי דרומה, זאת ממש לא מסעדה והמשפחה בקרוב תקבל את הדרישה לדמי כופר :lol:

בכל מקרה, האיטלקים מאוד אוהבים אוכל והם גם מאוד חברותיים וחייכנים, כל מקומי שתשאל ברחוב ימליץ לך איפה אוכלים המקומיים וסביר להניח שאפילו יוביל אותך פיזית לשם, במקרה יוצא דופן, זה שהוביל אותי אפילו התעקש לשבת לאכול איתנו ואפילו שילם עלינו בסוף הארוחה, אבל זה באמת קרה לי רק פעם אחת.

פורסם

המטבח הצרפתי הוא מטבח מאוד מורכב ומאוד מוקפד ולכן הוא פורח תחת סטנדרטים של מישלן.

המטבח האיטלקי, שלדעתי האישית טעים וטוב יותר (אבל זה בערך כמו להחליט אם GTI או עלה תלתן יותר טובה), הוא מטבח הרבה יותר פשוט ופשטני ומשתדל לתת מקסימום במה לחומרי הגלם ע"י שימוש בלא יותר משלוש ארבעה, דווקא מאבד את הדרך תחת המורכבות שכוכבי מישלן מאלצת אותו לעשות.

פסטה טריה, פרושוטו די פרמה, חלמון ביצה ויש לך קרבונרה לתפארת!

תתחיל לסבך את המנה עם קציפת ביצי שליו ונטיפים מולקולרים של פרושוטו והלכה המנה לזבל!

פורסם

חפש איפה הנייטיבס אוכלים, ותאכל שם.

עוד לא נפלתי בשום מסעדה ברומא, וזה אחרי כמה ביקורים.

לא פתחתי שום מדריך תיירים איפה לאכול. זה ממש בניגוד לתפיסה.

יש לציין שהביקור הראשון והארוך שלי ברומא לווה בבחורה מקומית, אז היה סיור מודרך בכל המקומות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי,

אני אחדד קצת את השאלה .

מחפשים מסעדה לחגוג בה יום הולדת , שתהיה ארוחת ערב טובה ואיכותית .

• תוכן חדש...