Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

חייב את עזרתכם דחוף. יש לי רכב סיאט אלתיאה 2006 מנוע 2.0L FSI עם גיר 6 הילוכים אוטומטי.

אתמול לא הצלחתי לשלב הילוך אחורי, הידית נתקעה במצב P אך הגיר בניוטרל. לא נכנס הילוך. אני גר באשדוד וזקוק בדחיפות למכון גירים אמין באיזור.

יש לי רק מחר לטפל בנושא עקב טיסה לחול בלילה.

אודה לכם מאוד על העזרה

פורסם

תודה על התגובה!

לא בטוח שאני יודע מה זה סולונואיד, אבל יש לי ידיים טובות. כשאני פותח את הכיסוי, מה אני אמור לראות?

פורסם

את כיסוי בורר ההילוכים פרק (תרים אותו טיפה כלפי מעלה) בזהירות על-ידי הכנסת כלי מפלסטיק בצידי הכיסוי מסביב.

בצד ימין או צד שמאל מתחת לכיסוי קרוב לכפתורים של ESP אתה תראה לשונית/כפתור בצבע צהוב/כתום. תלחץ על הכפתור וזה ישחרר לך את ידית ההילוכים ממצב P.

HPIM1664.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון:

שחררתי את ידית ההילוכים בבוקר. איכשהו הצלחתי לשלב הילוך קדמי ולנסוע. הגעתי למוסך אורטוב ברחובות. כמובן שלא היה זכר לתקלה והכל עבד כרגיל. עשו בדיקת מחשב ואיפסו הכל. לקחו 300 ש'ח על הבדיקה וזהו. אם תחזור התקלה אפנה אליהם שוב. כרגע אין כלום. הכל עובד.

• תוכן חדש...