Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גישה שגוייה ומסוכנת ביותר שעוד מקבלת חיזוק מחלק מחברי הפורום.

ברקסים זה לא חלב במקרר שלא נורא אם נגמר לפני שקונים חדש אלא מחדשים לפני שנגמר.

מסכים ומחזק ב-100%.

ברקסים מחליפים לפני שהם נגמרים.

אלי, תפרק גלגל, ותחליט על פי שיקול דעתך אם זה יחזיק או לא.

רועי

פורסם

בדיוק בשביל זה המציאו את החיישן שמתריע על רפידה גמורה.

החישוק יחסית "פתוח" ניתן לראות בקלות את עובי הרפידה גם מבלי לפרק גלגל ברכב הזה.

וכפי שאמרתי, עד הטיפול הבא, בהתחשב בממצאים עד היום (נסועה כתלות בזמן), הרפידות צריכות להחזיק.

וכמובן, שישנו הגורם האנושי, שיודע להרגיש שעוצמת הנשיכה יורדת.

ואם כל זה לא מספיק, מבחינתי זה עדיין לא מוצדק להחליף את הרפידות קצת מתחת לאמצע הדרך.

אני סבור שההבדל הוא תהומי מבין המשתמשים ברכב ככלי תחבורה נטו, מבלי משים לב ללחץ אוויר, לשמן, נוזל קירור ויודעים רק לרטון כאשר הם נתקעים בצד הדרך, לבין אלו שכן חשובה להם השגרה התמידית של בדיקת המכלולים השונים.

טרם נעילה אומר, שכמדומני שעל המוסכים מוטלת האחריות (ותקנו אותי אם אני טועה), שלא לשחרר רכב כאשר יש בו ליקוי בטיחותי. מה שאינו רלוונטי במקרה הנדון.

M-TECH E46

פורסם

הנה עוד דברים לא נכונים נכתבים ועוד בנושא כלכך חשוב.

ברקסים לא בודקים דרך הגלגלים ולא מפרקים רק גלגל אחד אלא בזוגות בלבד.

כדאי לתת לבעל מקצוע לבחון את המצב של הבלמים

פורסם
בדיוק בשביל זה המציאו את החיישן שמתריע על רפידה גמורה.

השאלה אם יש ב 208 כזה חיישן?

למשל ב 206 אין חיישן כזה.

וגם אם יש חיישן - הוא בודק רק רפידה אחת מתוך 4 (קיימות מכוניות עם חיישנים בכל 4 הרפידות אבל זה נדיר וספק אם קיים ב 208).

רפידות לא תמיד נשחקות בקצב זהה, יכולים להיות הבדלים בין רפידה פנימית לחיצונית.

פורסם
מצטרף לטענה שבלמים בודקים בזוגות. חד משמעית. כשהחלפתי בלמים ביאריס היה הפרש משמעותי בעובי בין הצדדים.

זה לא מרמז על תקלה כלשהי ? לפי ההיגיון שלי הבלימה צריכה להיות אחידה (אחרת הרכב ימשוך בעת הבלימה ואפקטיביות הבלימה תיפגע)

פורסם

אכן כן מרמז על בעיה אפשרית ולא בהכרח שיורגש משהו ולכן לא הולכים לחובבנים לעשות בדיקות בלמים ולא מחכים למצב שאין בלמים כדי להיזכר כי צריך להחליף.

פורסם (נערך)

קניתי את האוטו, מדדתי והחלטתי להחליף (באותו החודש).

עכשיו עוקבים, ועד כה (שנה+ מאז ההחלפה) השחיקה אחידה.

למען הסר ספק - האוטו הזה מעולם לא טופל אצל חובבים. תמיד במורשה כשהיה אצל המוכר, ומאז גם כן מטופל במורשה (אחר), חוץ מהחלפת הבלמים שעשיתי לפני שהכנסתי אותו לטיפול במורשה במוסך אחר שאני סומך עליו (כי במורשה זה היה עולה כמעט כפול)

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...