Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שאפשר. אבל את המחיר הסופי בכל מקרה רק השוק יקבע(בכפוף לסבלנות שלך). תתחיל ממחירון של יד 2 ותהיה מוכן לזה שכנראה לא תקבל את הסכום הזה גם אם הרכב יהיה במצב חדש. ותקבל הרבה שיחות של " מה פתאום מה זה בכלל מחירון יד 2 רק יצחק לוי קובע וגם את המחירון הזה עכשיו אף אחד לא מקבל"

אחרי שכתבתי את כל זה אני מעריך שבמקרה הזה מחירון לוי יצחק יותר קרוב למחיר הריאלי של הרכב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שמאים, טרייד-אין וסוכניות ביטוח מתייחסים לשווי הרכב לפי מחירון יצחק לוי.

אם הרכב שלך הולך טוטאל לוס, תקבל את שווי הרכב לפי מחירון יצחק לוי ולא יד 2.

הגיוני שמי שמוכר רכב ירצה למכור לפי יד 2 אך הקונים ירצו לקנות לפי יצחק לוי.

פורסם

קשה לי להאמין שיתנו 40 אלף על פנדה 2011,לפני שנה קנו ממני בטרייד אין ב 40 ללא טסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קשה לי להאמין שיתנו 40 אלף על פנדה 2011,לפני שנה קנו ממני בטרייד אין ב 40 ללא טסט.

40 זה קצת הרבה , אבל 30 זה נראה לי די מעט

לגב קיה פיקטנו למשל (ידני) הוא עומד על 40 אצל יצחק לוי

פורסם

לך, 30,000 שקים נראה מעט. לקונה זה יראה יותר מדי.

עכשיו תנסה למכור.

אין לך מה להסתכל על מחירונים של מכוניות אחרות, גם אם הן מתחרות / מקבילות. זה לא רלוונטי.

תפתח את יד 2 ותסתכל כמה מבקשים על רכב עם נתונים דומים לשלך, ותזכור שגם מי שמבקש X יודע שהוא יתפשר וימכור ב X פחות משהו.

אם תתקע מחיר מופרז, כנראה שלא תקבל שום טלפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...