Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קירקושים מהדלתות רכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול מה ניתן לעשות על מנת לטפל בבעיה,הרכב חדש והרעשים מטריפים.

אני מאמין שבתהלך התקנת מרימי השמשות סגרו את הפלסטיק ברשלנות.

השאלה למי לפנות למוסך או לנותן השירות של היבואן שאני בספק אם יתייחס לפנייתי.

אשמח לקבל עצות כוללבעלי מקצוע שיכולים לטפל בעניין.

תודה

פורסם

באיזה רכב מדובר?

בגדול, תפנה ליבואן בדרישה שיבדקו את מקור הרעש.

תנסה אולי לבצע נסיעת מבחן ברכב כמו שלך על מנת לנסות להבין אם הבעיה קיימת רק ברכב שלך.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בשביל זה קנית רכב חדש מיבואן שנותן אחריות והוא הכתובת שלך.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לאחר קבלת ג'טה חדשה מצ'מפיון התלוננתי על קרקושים מכיוון הדשבורד

כנראה עקב התקנה לקויה של אחת השטויות שלהם

אחרי 2 נסיעות מבחן עם המכונאי הכי בכיר שם התשובה הייתה "זה מה יש" מילה במילה

אז איזה כתובת בדיוק היבואן אם היבואן דרעק?

מקווה בשביל פותח השרשור שהוא לא קנה מצ'מפיון

פורסם
לאחר קבלת ג'טה חדשה מצ'מפיון התלוננתי על קרקושים מכיוון הדשבורד

כנראה עקב התקנה לקויה של אחת השטויות שלהם

אחרי 2 נסיעות מבחן עם המכונאי הכי בכיר שם התשובה הייתה "זה מה יש" מילה במילה

אז איזה כתובת בדיוק היבואן אם היבואן דרעק?

מקווה בשביל פותח השרשור שהוא לא קנה מצ'מפיון

הייתי זורק את ה "מכונאי הכי בכיר" עלאק מהאוטו ואומר לו זה מה יש .

מה עשית בסוף ?

Audi A3 8L

פורסם
הייתי זורק את ה "מכונאי הכי בכיר" עלאק מהאוטו ואומר לו זה מה יש .

מה עשית בסוף ?

כלום לא עשיתי

למדתי את הלקח של לקנות רכב מצ'מפיון, ומאז בכל הזדמנות שיש לי אני אספר את כל מה שעברתי איתם

וזה קצה הקרחון תאמין לי

היה recall על הDSG ולקחו את האוטו שלי לנסיעות פרטיות, ורק בגלל שיש לי מצלמה באוטו גיליתי את זה

באו להתקין לי נועלי ג'נטים (שהסתברו שהם לא מתאימים כי דחפו לי ג'נטים לא מקוריים) ושרטו לי את אחד הג'נטים

המערכת מולטימדיה שלהם הייתה כלכך זבל שהייתי צריך להילחם שיחזירו לי את הכסף עליה, ואחרי צעקות החזירו

הייתי צריך לבוא פעמיים בשביל לפרק את המערכת כי בפעם הראשונה סתם יבשו אותי 3 שעות

וכשהם כן פירקו אותה הם מסרו לי את האוטו מפורק והייתי צריך לדרוש שנציג שרות יגיע לראות את הרכב כדי להחזיר אותו חזרה למוסך

אחרי אחד הטיפולים הם שיחררו אותי עם נורית מנוע דולקת בטענה שזה בסדר ותחזור מחר בבוקר

מסתבר ששכחו לסגור פלג חשמלי ולא בדקו את זה אפילו

וזה עוד באוטו שלא היו לו בעיות מיוחדות של TSI+DSG

שלא תבינו אותי לא נכון, הרכב ענק ומפנק עם שילוב מנוע וגיר נפלא, חסכוני ואפילו נוסע לא רע

את צ'מפיון מצד שני הייתי שורף אחד אחד אם הייתה לי האפשרות

אבל אין לי, אז אני פשוט מספר את מה שעברתי לכל אחד ואחד שחושב לקנות רכב מהם

פורסם

מעולם לא קניתי רכב מתוצרת גרמניה, פעם ראשונה בחיי וזו תהייה פעם אחרונה.

וזה אחרי שאני בא מיבואן נוראי כמו היבואן של רנו.

אצלי בסקודה יטי, יש רעשי קרקוש פשוט נוראיים, מזוויעים בכל רגע שהאוטו זז.

הייתי אצל היבואן, ובגלל שבאתי חודש אחרי האחריות אז עשו לו מחווה של רצון טוב ולשלם רק 30% מהתיקון.

אז החליפו 2 גומיות על דלתות הרכב, מקדימה, על שניהם עלה לי 600 שקל, אחרי 30% הנחה...

בנוסף, הם גרמו נזק לדלת.

קניתי ספריי סיליקון, ואני משפריץ על הגומי וזה משתיק את הרעש למשך שבועיים בערך...ואז שוב להשפריץ.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

בחיי שאני לא מבין אתכם.

בעידן הטכנולוגיה פשוט תפנו לvw גרמניה עם צילום וידאו של התקלה ונראה מי לא יטפל בכם.

אריאל אני לא מקבל את זה שצריך לשלם על חלקים כמו גומיות ברכב חדש, במיוחד אחרי חודש, שגומיות כאלה אמורות להחזיק מעל 10 שנים בחום של ישראל.

גם פה אם מתלוננים ועושים רעש במקומות הנכונים הם יתקנו את התקלה ויגידו סליחה.

פותח השרשור, תחזור למתקין ותגיד לו שמאז שהוא נגע ברכב יש קרקושים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
בחיי שאני לא מבין אתכם.

בעידן הטכנולוגיה פשוט תפנו לvw גרמניה עם צילום וידאו של התקלה ונראה מי לא יטפל בכם.

אריאל אני לא מקבל את זה שצריך לשלם על חלקים כמו גומיות ברכב חדש, במיוחד אחרי חודש, שגומיות כאלה אמורות להחזיק מעל 10 שנים בחום של ישראל.

גם פה אם מתלוננים ועושים רעש במקומות הנכונים הם יתקנו את התקלה ויגידו סליחה.

פותח השרשור, תחזור למתקין ותגיד לו שמאז שהוא נגע ברכב יש קרקושים.

ניר, הרכב שלי הוא יד2, וחודש לאחר תום האחריו. פניתי למוסך מורשה.

הם החליפו לי גומיות בחלק הקדמי, כמו שרשמתי ובנוסף, גרמו לי נזק בכך ששרטו את משקוף הדלת.

יחד עם זאת, התקלה לא נפתרה, פניתי למוסך וקיבלתי את כספי חזרה.

לצערי הרב, יצא לי להכיר את היבואן פה בארץ, לא נחמדים.

יצא לעלעל באינטרנט על סיפורי היבואן/יצרן, הם לא נחמדים ולא רק פה, אלא בשאר חלקי העולם.

אולי אני "פראייר", אבל אין לי כח להילחם במה שנראה לי כמו תחנת רוח, מספיק היה לי את זה עפ קרסו.

כאשר אמצא "מציאה" כלשהי, אמכור את הרכב ואחזור לצרפתיות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

המנכל החדש של צמפיון. מונה לפני פחות משנה, והדבר הראשון שהוא עשה זה לבעוט בתחת של רדיו מילאנו.

אני מקווה שהמתקנים של כלמוביל ( גיל קאר) טובים יותר.

כי ללא ספק העבודה של מילאנו לא ברמה מספקת.

יצא לי לראות רכבים שהלקוח עדיין לא קיבל אותם אבל הקודנית כבר יצאה מהמקום.

פורסם

גם גיל קאר לא מזהירים,אצלי ברכב מתחת למושב היו שאריות של חוטים מהתקנה,כניראה קיצצו וזה פשוט עף,בפלסטיק בבאגז יש קליפסים,חלקם היו חסרים,מצאתי אותם ליד המושבים האחורים,בדלת נהג היה חסר בורג בידנית כניראה מהתקנת מרימי שמשמות.

אמנם דברים לא מקרקשים,אבל ככה לא עובדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם ניסיון לא מועט גם בתוצרת יפנית/ קוראנית וגם אירופאית (בעיקר גרמנית בעיקר VW), אנשים נוטים להיסחף. יש אחלה קירקושים גם ביונדאי, ומיצובישי זה לא בדיוק טופ אוף דה ארט בכל הקשור לאיכות הרכבה והחומרים. במכוניות הפרימיום רוב התוצרת מרגישה מהודקת והאיכויות של מרצדס או במוו או אודי דומות, אבל בתחום העממי, כל המכוניות שמורכבות בתאילנד ובטורקיה יכולות רק לחלום להרגיש איכותיות כמו פולקסווגן.

• תוכן חדש...