Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

במהלך שיחה עם המוכר הוא טען שהוא טיפל רב הזמן במוסך המרכזי ורק טיפול אחד לא בוצע שם.

איך אני יכול לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הרכב הזה ?

מדובר בסקודה פאביה

תודה

פורסם

בקש מהמוכר ניירת (קבלות והזמנות עבודה) המעידה על ביצוע הטיפולים. בדוק גם ספר הרכב (גם בו יש מקום לתיעוד הטיפולים).

אם הניירת איננה בידו - אתה יכול לגשת למוסך הנ"ל עם הבעלים (או לבקש ממנו שייגש) ולהוציא את פלט הטיפולים במקום.

והיה והמוכר אינו "מדייק" בדבריו - ישנה בעיית אמון.

עריכה - לדעתי - ניתן לבצע בכל מוסך מורשה יבואן. לא חושב שניתן בטלפון.

alfa 156 2.5.

פורסם

בעל האוטו ניגש לכל מוסך מורשה יבואן, ושם הוא יכול להוציא את היסטוריית טיפולים - לא משנה באיזה מוסך מורשה יבואן הוא עשה את זה.

פורסם

לי לא היה ספר טיפולים, רק קבלות.

אם אין קבלות מסיבה כלשהי לבקש היסטוריה מודפסת מהמוסך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא חייב להגיע פיזית אפשר לעשות זאת בטלפון,

שבעל הרכב יתקשר למוסך ויבקש שישלחו לו היסטוריית טיפולים למייל או לפקס תוך כמה דק' הם שולחים.

פורסם

היי,

אפשר בטלפון .

אני מניח (ומקווה) שהמוסך יצטרך אישור של בעל הרכב כדי לחשוף פרטים .

בכל אופן, ברכב שמכרתי לפני לפני חודשיים - זה מה שקרה.

היתה שיחת טלפון משולשת בין המוסך למוכר והקונה .

Alfa Giulietta 170-8C , 2011.

• תוכן חדש...