Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בדיקה לא הייתה מגלה רפידות גמורות. מכוני בדיקה נוהגים להכניס שורת כנסת"ח בנוסח 'אין אחריות על בלמים. יש לפרק גלגלים לבדיקה'.

בכל מקרה - מדובר בבלאי טבעי. חוץ מזה - על 275 שקלים לא הייתי מטריח את עצמי להטריד את המוכר. לא בגלל שאין לי ערך לכסף - אלא כי אני לוקח בחשבון שבקניית רכב משומש יהיו הוצאות. אף אחד לא יודע בדיוק באיזה מצב כל חלק וחלק ברכב שלו ומתי בדיוק ידרוש החלפה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
הוא עורך דין אבל ההתמחות שלו זה נדל"ן ולא פלילים.

בגלל שיש לו לב טוב מדי [כן יש גם כזה דבר] אולי הקונה מנסה לנצל זאת.

החבר שלך במקצוע הלא נכון, שילך להיות עובד סוציאלי.

הוא החתים את הקונה על חוזה - מה יותר פשוט לעו"ד מאשר לשלוח את החוצפן

לחפש מי ינענע אותו? לפי תנאי החוזה הוא לא חייב לו כלום, גם מבחינה מוסרית והגיונית

הוא לא חייב לו כלום - אז איפה בדיוק השאלה?

פורסם
גם בדיקה לא הייתה מגלה רפידות גמורות. מכוני בדיקה נוהגים להכניס שורת כנסת"ח בנוסח 'אין אחריות על בלמים. יש לפרק גלגלים לבדיקה'.

בכל מקרה - מדובר בבלאי טבעי. חוץ מזה - על 275 שקלים לא הייתי מטריח את עצמי להטריד את המוכר. לא בגלל שאין לי ערך לכסף - אלא כי אני לוקח בחשבון שבקניית רכב משומש יהיו הוצאות. אף אחד לא יודע בדיוק באיזה מצב כל חלק וחלק ברכב שלו ומתי בדיוק ידרוש החלפה.

נכון, אבל אולי בדיקה במוסך כן הייתה מגלה, ובכל מקרה - בעיה של הרוכש שהוא לא בדק את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עושים?

מורידים אפליקציית סינון שיחות, מכניסים את המספר שלו, ועוברים הלאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שכבר אמרו פה, שיילך לחפש מי יוריד לו כאפת שטות (כי כנראה שהוא לא מצא מי ינענע אותו).

גם צוין פה כבר שגם במכון בדיקה לא בודקים את הבלמים, תמיד יש את הסעיף שיש לפרק את הגלגלים לבדיקה כך שגם אם הרוכש היה בודק את הרכב במכון בדיקה הבלמים לא היו נבדקים.

בן אדם קונה רכב בן 8 ומצפה שיהיה תקין במאת האחוזים? לא יהיה. אם הוא רוצה רכב שלא דורש שום יישור קו לאחר הקנייה, שיואיל בטובו להיכנס לסוכנות יונדאי הקרובה לביתו ויזמין יונדאי i20 חדשה. על הדרך אולי גם יפנקו בעץ ריח.

ככל הנראה מדובר ברוכש נצלן שקנה רכב מטופל היטב מאדם ישר והגון ורק רוצה לנצל זאת.

במידה והטלפון מצלצל שוב, הייתי מסביר לו בעדינות שזה מצב הרכב ושהוא אמור לשמוח שכל מה שיש לתקן ברכב אלה הבלמים ולא יותר מכך.

הטלפונים ממשיכים? מפנה את האדון הנכבד לחוזה ומציין בפניו שבטלפון הבא הוא פונה למשטרה על הטרדה, כפי שדיסקו כתב.

אנשים הזויים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הוא עורך דין אבל ההתמחות שלו זה נדל"ן ולא פלילים.

זה לא קשור לפלילים אלא לדיני חוזים. אם הוא נדל"ניסט אז אני מקווה בשבילו שהוא מבין משהו בחוזים (אחרת, אשמח להכיר את אחד הלקוחות שלו שמוכר כרגע דירה או בית, כנראה שזאת תהיה עיסקת חיי).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מכרתי בשנים האחרונות 2 רכבים ישנים עם ק"מ גבוהה. כשהגיע אלי קונה שלא הבין כלום הסברתי לו אחר כבוד שזה לא רכב בשבילו, ושאני רוצה לישון בלילה בשקט גם אם אקבל כמה אלפים פחות.

לעניין העו"ד - יש הבדל בין בלאי טבעי של רכב לבין תקלות.

במקרה של בלאי טבעי כמו שיש לנו כאן אין שום סיבה לשים שקל אחד.

במקרה של תקלות, אין שום חובה אבל אם הוא טוב לב הוא ורוצה להרגיש טוב הוא יכול לחלוק בעלות.

A3

A4

פורסם

מה הבעיה?

שיגיד לקונה שהוא מוכן לשלם 245 שקל בתנאי שהוא יחזיר לו את ה 3500 שקל שהוא הוריד לו מהמחירון.

פורסם

אין הרבה מה להוסיף על הדברים הנכונים שנכתבו פה אבל רק כדי לחזק- לפני שנתיים וחצי כאשר מכרתי את הרכב הקודם הגיע זוג צעיר לראות את הרכב ונדלק עליו ורצה לחתום מיד זכרון דברים מבלי לבצע נסיעת מבחן או בדיקה.

למרות שהרכב היה מטופל בפדנטיות (הוצגו חשבוניות) הפצרתי בזוג לצאת לסיבוב כדי שיוודאו שהרכב מתאים להם.

בתום הסיבוב הם רצו לחתום על זכרון דברים ושאלתי אם יהיו מעוניינים לבדוק את הרכב לפני הרכישה, הם לא רצו.

בזכרון דברים ציינתי שבחתימתם הם מאשרים שהם קונים את הרכב ללא בדיקה ולשביעות רצונם.

כסף עבר ידיים והעיסקה בוצעה.

שבוע לאחר מכן מתקשרת אלי הבחורה וטוענת שנסעו בגשם וכל צד שמאל של תא נוסעים נרטב.

הבעתי פליאה שכן זה מעולם לא קרה לי והצעתי להם להגיע למוסך בו הרכב טופל כדי לבדוק את זה, הם סירבו ובשלב זה קיבלתי תחושה שהם מנסים לסובב אותי.

זו הנקודה שעצרתי את השיחה, ביקשתי מהם לבדוק שוב את זכרון הדברים עליו חתמו וסיימתי בהמלצה לסגור חלונות בעת נסיעה בגשם ושלחתי אותם לדרכם.

מאז לא נשמע קולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שילך לחפש מישהו שינענע אותו

היום אומרים "תור אנא ואנה מי יטלטלך".

אני מניח שהמוכר מתחבט בסוגיה מוסרית. הוא מרגיש שהרכב שהוא מכר בתום לב כמטופל לעילא ולעילא אינו עומד בסטנדרטים שהוא הציב לעצמו. ההמלצה שלי היא שינמיך את הסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...