Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בעבר פירסמתי מספר פוסטים/פרוייקטים בנוגע לשיקום הרכב המשני שלי - יונדאי לנטרה 94.

בעיצומו של הקיץ הלוהט הזה החלטתי לטפל בבעיה שקיימת ברכב שנים לא מעטות: טורים לא יציבים בסרק עד אף לכיבויו של המנוע בעת הפעלת המזגן.

ידוע לי שהגורמים העיקריים האחראיים לתופעה הם מנוע צעדים או/ו מצערת תקולים ואני מעוניין להחליף אותם בחדשים.

את החלקים אזמין מספק מקוריאה ממנו הזמנתי לא מעט בעבר.

הבעיה היא שאני לא בטוח כיצד מבטאים "מנוע צעדים" באתר הספק. בעבר נתקלתי בביטויים כמו: "Air Bypass Valve" או "IAC " אבל הביטויים הללו לא קיימים שם. לעומת זאת, מצאתי חלק ששמו: VALVE ASSY-SOLENOID. מה דעתכם? מדובר במנוע צעדים?

לינק לאתר הספק:

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=266128

תודה ושבת שלום!

עריכה אחרונה על ידי blue01
פורסם

ראשית, תודה לכולכם.

למה להחליף לפני שאתה מנסה לנקות? ניקוי לרוב פותר את הבעיה.

ההנחה שלי היא שאם כבר מתעסקים עם חלקים שלא הוחלפו מעולם ברכב בן למעלה מ20 שנה - עדיף כבר לחליפם בחדשים.

מה דעתך?

שוב תודה למגיבים!

פורסם
ראשית, תודה לכולכם.

ההנחה שלי היא שאם כבר מתעסקים עם חלקים שלא הוחלפו מעולם ברכב בן למעלה מ20 שנה - עדיף כבר לחליפם בחדשים.

מה דעתך?

שוב תודה למגיבים!

אתה טועה וחבל על הכסף שלך. אלה חלקים שאין להם טווח זמן להחלפה כחלק משיגרת טיפולים וכל עוד הם עובדים אין מה לגעת בהם מלבד לנקות כמו שצריך.

פורסם

הבנתי מאור30,

אפשרי לבצע את הניקוי עצמאית? אשמח לקבל הדרכה לביצוע הניקוי.

(בעבר ביצעתי מספר פרוייקטים הקשורים לעולם חשמל ברכב אך לצערי בכל הקשור למכאניקה אני פחות מתמצא).

תודה!

• תוכן חדש...