Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי רכב, ברישיון רשום שיעבוד לבנק. לבעלים יש הלוואה על הרכב (לא ניסה להסתיר).

בדקתי ברשם המשכונות וזה אכן תואם. שם רשום משכון אחד.

עוד בדיקה שצריך לעשות?

A3

A4

פורסם

אם בדקת ברשם המשכונות הכל בסדר. הבדיקה הבאה והאחרונה (בדיקת עיקולים) תתבצע בצורה אוטומטית ולא תוספת תשלום במעמד העברת הבעלות על הרכב בדואר. אין צורך ללכת למשרד התחבורה.

כן יש צורך להמתין עד להסרת המשכון על ידי הבנק או לכל הפחות להסתפק באישור מהבנק כי המשכון הוסר מבחינתו והחוב שולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה.

החוב משולם ע"י המכירה. אין לו כסף לסגור את החוב לבד. (הרכב יקר - 150K)

הקונה מחר הולך לבנק לבקש הסרת שיעבוד לטובת המכירה. הבדיקות יהיו ביום ראשון וכך התשלום.

אם אני מבין נכון יש 2 אפשרויות:

1. הבנק שלו נותן חלון זמן לתהליך המכירה (ז"א אישור לכמה ימים שאין שיעבוד)

2. הבנק שלו נותן אישור שברגע שהכסף יגיע לחשבון הוא יסיר את השיעבוד

באפשרות הראשונה אני אמור לראות שאין שיעבוד

באפשרות השניה אני אמור לקבל מסמך של הבנק עם התחייבות שלו

אני צודק?

A3

A4

פורסם (נערך)

כמעט: גם כשהבנק נותן הוראה להסיר את השיעבוד לוקח לזה שבועיים שלושה עד שרואים את זה בפועל באתר של רשם המשכונות.

קוראים לזה בירוקרטיה.

בכל מקרה : אתה לא נותן למוכר את הכסף ביד.הוא יכול להשקיע את זה ביהלומים והשעבוד על הרכב ישאר. אתה הולך לפקיד הבנק עם הכסף והמוכר.מדגיש: נותן לפקיד ! את הכסף ובתמורה מבקש מפקיד הבנק אישור על הסרת שעבוד (זהו בעצם מכתב של רשמי של הבנק לרשם המשכונות).

עכשיו יש שתי אפשרויות: לפקסס את המכתב לרשם המשכונות ולחכות שבועיים או לגשת למשרדיו ולעשות זאת במקום .

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...