Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ידית למיטב זכרוני.

צריך לדחוף את המכסה בצידו הימני והדלת תפתח.

יש לוודא שהנעילה המרכזית פתוחה, כי היא נועלת גם את הדלת.

בכל אופן, הנה לינק לספר רכב מקורי:

http://www.tatenlos.com/wp-content/uploads/2014/06/vw-Golf-3-MK3-kullan%C4%B1m-k%C4%B1lavuzu-el-kitab%C4%B1-user-manuel-www.tatenolos.com_.pdf

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין ידית, לוחצים על זה וזה נפתח.

זה ננעל חשמלית עם הנעילה המרכזית ואם זה נדפק, צריך לפתוח את זה דרך תא המטען.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לכם על ההסבר.

אפשר לקבל קצת יותר מידע לגבי המנגנון של מכסה הדלק?

אולי איזו המחשה/תמונה?

פורסם

כן קראתי אותו.

כוונתי הייתה להבין ממש לעומק את המנגנון. אנ מעוניין בהחלפתו באחד חדש. יש רעיונות? אני לא יודע אפילו אילו חלקים לחפש..

פורסם (נערך)

איזה מנגנון?! כולה ציר.

מה הבעיה שדורשת החלפה?

ראה תמונות במכירה הזו למשל - http://www.ebay.com/itm/Fuel-Door-Gas-Flap-Lid-93-99-VW-Jetta-Golf-GTI-Cabrio-MK3-LY3D-Tornado-Red-/351373708489

אתה יכול להעזר גם בשרטוט כאן - http://www.partsbase.org/vw/golf-go-eu-1997-80990-fuel-filler-flap/

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
תודה לכם על ההסבר.

אפשר לקבל קצת יותר מידע לגבי המנגנון של מכסה הדלק?

אולי איזו המחשה/תמונה?

ברכבך קיימת נעילה מרכזית המבוססת על משאבה פנאומטית אשר בין היתר נועלת את מכסה מיכל הדלק.

איזה כייף לי :)

פורסם

היא לא ממש עובדת כמו שצריך, התקנה של מערכת חדשה זו משימה אפשרית לביצוע? וכיצד אפשר לעשות זאת?

פורסם (נערך)

עלות החלפה של כול מערכת הנעילה המרכזית תעלה לך הרבה מאוד כסף.

המערכת כוללת משאבת וואקום עם מחשב בקרה אינטגרלי, צנרת אוויר, מפצלים, שסתומים ומפעילים פניאומטים והרבה עבודה.

צנרת האוויר עוברת מתחת לריפודים של הרכב מהחלק האחורי של הרכב לדלתות ולמכסה מיכל הדלק כלומר עבודה רבה כרוכה בהחלפה של הצנרת.

בדרך כלל הבעיה היא במשאבת הוואקום שכושלת בגלל רטיבות וקרוזיה במעגל האלקטרוני. אני מציע שתתחיל בבדיקה של המשאבה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

יש לך בעיה עם כל הדלתות ברכב או רק עם הנעילה של מכסה פתח הדלק?

לא יודע אם זה המצב אצלך, אבל יש לגולף בדגם הזה גם פקק עם נעילה (בשימוש עם מפתח הרכב). ואז אולי ניתן לבטל רק את נעילת המכסה, אם אכן רק שם הבעיה.

פורסם

הבעיה רק במכסה הדלק, נראה כי החלק שאמור לסגור, יש פס מתכת ש״נדחף קדימה״ כשנועלים את הרכב, והוא יושב על הוו שסוגר את המכסה מנוע.

לתקן את המנגנון במכסה הדלק תהיה בעיה? או שעדיף להשיג פקק עם נעילה?

פורסם
הבעיה רק במכסה הדלק, נראה כי החלק שאמור לסגור, יש פס מתכת ש״נדחף קדימה״ כשנועלים את הרכב, והוא יושב על הוו שסוגר את המכסה מנוע.

לתקן את המנגנון במכסה הדלק תהיה בעיה? או שעדיף להשיג פקק עם נעילה?

הקרבורטור נפל לרדיאטור :-D.

צלם את החלקים שנראים לך בעייתים וננסה לעזור לך.

• תוכן חדש...