Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כרגע אני בחיפושי אחר רכב חדש וכאשר הוא יגיע אני מיד מתכנן מערכת.

מדובר ככל הנראה על סנטה פה 2011 והתקציב למערכת הוא כ8-10k הכל כולל ההתקנה.

רציתי לדעת איפה כדאי להתקין?

שמעתי המלצות חמות על יוסי אלפיין.

בנוסף, רציתי לדעת אילו חלקים אצטרך (מה שידוע לי זה סאב, מגבר, מונו, קומפונטטים ורמקולים מאחורה)?

והאם בתקציב הזה יש צורך באטימות?

פורסם

בידוד הרכב - לפחות דלתות קדמיות, בשביל מיצוי פוטנציאל נכון - הוא הכרח. ככה לפחות אני רואה את הדברים.

לא צריך להשתגע בבידוד הדלתות וניתן לעשות עבודה עם חומרים זולים יחסית וטובים וגם ממש אין צורך להשתגע בכמות החומר ששמים בדלת העיקר זה:

1. לכסות כ25 עד 70 אחוז משטח כל דופן ביריעת בוטיל, לסגור מחיצות טכניות ולשים שכבת בידוד נגד רעש על כל הדופן הפנימית - ספוג עמיד למים (סגור תאים) או יריעת PVC או ויניל (לוודא שלא מפיצה רעלים בחום) יעשו עבודה נהדרת.

2. סאב וופר, סט קדמי שני חלקים ומגבר ארבעה ערוצים זה פחות או יותר המינימום - למושבים האחוריים פשוט תשאיר את הרמקולים המקוריים מחוברים וזהו.

אמליץ בחום על יוסי - בעל מקצוע מהמעלה הראשונה ואומן ואמן מדהים.

מעבר לכך יוסי הוא המפיץ של ספונסר הפורום ARC AUDIO ומדובר בציוד מעולה אשר גם עליו אמליץ בחום רב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...