Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו גראנד סניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעדכן

קיבלנו את הרכב , התרשמות ראשונית מנוע חסכוני מאוד , סוחב טוב , גיר חלק יותר מDSG, איכות ומוצקות של רכב גרמני מוקפד.

חווית מסירה נוראית , ביקשנו להתרשם מהרכב חיצונית לפני מסירה , היה לנו חשש שחלק מסויים לא יושב במקום בנוסף דאנט לא רציני באחת מהדלתות וגאנט עם נקודה קטנה כנראה שפשוף ובורג בגלגל האחורי.

הבורג הוצא והסתבר שאין פאנצר , הדאנט ממש לא נראה לעין בכל מקרה שטויות זה רכב שהולך לעבוד , הגאנט היה צריך ניקיון ,החלק לאחר התעקשות נשלח למוסך ונטען שזה ככה . והנציג החצוף התלונן שאנחנו מבזבזים את זמנו !!!

אחריי כל זה צמפיון מלאכים . אבל הרכב אחלה באמת הרבה יותר טוב מהC4 פקאסו אני רגיל לנסוע עליו מ2008.

חשבנו לרכוש גם CLIO הוצעה לנו הקולקשין ב106 אלף המחיר מעולה , עדיפה על ה מהתרשמות אישית על ה208 , אבל תהליך המסירה ממש דפק הכל.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

תתחדש! רכב מצוין

לגבי הליך המסירה .קצת מפתיע...

באיזו סוכנות זה היה?

אני קניתי רכב מקרסו לפני שנה והייתי מרוצה מאוד מכל התהליך

פורסם

זה רק מחזק את מה שאני תמיד אומר: בארץ עדיין לא מספיק הפנימו שכל נקודת מגע עם לקוח יכולה לעשות או להפיל את העסקה הבאה או עסקה נוספת. יחס טוב בתהליך המסירה (כן, אחרי שכבר שילמתם וכשלכאורה אין להם כבר מה "להרוויח מכם") היה מקל עליכם מאוד את ההחלטה ללכת על רנו נוספת, ועכשיו זה השאיר טעם רע, וחוסר רצון לחוות את זה שוב.

חבל.

• תוכן חדש...