Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה 170 TCT - שרשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגניב, גם לי הייתה פעם e10 כמו לנהוג בקופסאת גפרורים שעומדת על הצד. שלי הייתה שנת 92, איזה שלך? כתבת שובהה אז אני מהמר על דגם הe12 של שנת 94 :)

טוב מספיק קשקושים-

תתחדש על הג׳אסטי.

בגדול אתה בכיוון אבל לא בול.

הסובארו החדשה של רומן הרבה יותר ספורטיבית.

subaru-rex-combi-09.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 380
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומן, אגלה לך שהייתי קרוב ללקנות את שלך(מההיכרות שלנו היה לי ברור שאין צורך בכלום חוץ מסגירת מחיר ולחיצת יד), בסוף הפור נפל על תלתנית.

שמח לשמוע שמכרת.

תתחדש על החדשה, הילדים מרוצים? (-:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
רומן, אגלה לך שהייתי קרוב ללקנות את שלך(מההיכרות שלנו היה לי ברור שאין צורך בכלום חוץ מסגירת מחיר ולחיצת יד), בסוף הפור נפל על תלתנית.

שמח לשמוע שמכרת.

תתחדש על החדשה, הילדים מרוצים? (-:

תודה :)

הילדות בהחלט מרוצות, הקטנה אומרת שהאוטו הכחול הכי מהיר :-D

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...