Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מסרק הגה, תושבות מסרק הגה, מוטות הגה, תפוחי הגה, ה BALL JOINT הזה שמתחבר למשולש עם 2 ברגים (שחכתי את השם), יש כמה דרגים של זה יש כאלה זולים ויש מקוריים ויש טובים ממקוריים ( LEMFORDER אנגליה לדוגמא ,יש באיביי )

בושינגים של המוט פיתול, תושבות בולם...

בעיקרון נראה לי אלה כל החלקים שמערך המיתלים הקידמי מורכב מהם אז .... תחשוב מה לא החלפת.

על איזה קפיצים אתה ?

אני מציע לך להירשם ל cliosport.net ולשאול שם בפורום, אם הם לא ימצאו את הבעיה אף אחד לא ימצא.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שלדה נבחנה ויזואלית במכון בדיקה לפני קניה.

הרכב מקורי לחלוטין.

התייעצתי בפורום קליאו ספורט נט וגם עשיתי חיפושים , לא הצלחתי להתמקד על שום גורם מהרשימה שנתת (ואפילו מעבר).

אשמח להצעות איך להתמקד על הבעיה ולהמנע מהחלפה אקראית ומאוד יקרה של חלקים!

פורסם

אם לרכב היה עיוות אז או שהיו מצליחים לעשות לרכב כיוון או שלא , וזה היה מורגש בזה שאם לא היה ניתן לעשות כיוון אז הרכב היה נשאר לזייף , או שלא .

אבל ברגע שהכיוון הצליח ואז אחרי תקופה הוא יוצא מאיזון , זה לא קשור לצמיגים (לצערי כבר עשית את זה) כי גם לצמיגים הכי יקרים זה יקרה ואז זה לא נחמד לראות מאות שקלים הולכים לפח ושלא הספקת להנות מהם.

מהניסיון שלי זה קשור למשולש , שמשהו בכיוון שלו בורח במאמץ , אם זה היה הגה אז הסיפטום היה משיכה, אבל ברגע שלמשיכה מתבספת שחיקה של הצמיג זה המשולש(פרונט מכוונים מהמשולש ומהמסרק הגה .

בעיה כמו שאתה מתאר לרוב נוצרת בגלל נהג שפגע/עלה על מדרכה או משהו בסיגנון ועיקם שם את המשולש ולפעמים קצת יותר , ולא תמיד בדיקה ויזואלית תזהה את הפגם , פה צריך מומחיות ועיניים טובות .

מה שכן אתה יכול לנסות שהרכב יהיה על הרמפה של הכיוון שמישהו אחד יהיה מתחת ויבחן היטב את הפרונט , ובו זמנית להזיז את הרכב קלות קדימה/אחורה ולתת ברקסים חזקים ולראות מאיפה החופש (לרוב זה המשולש)

פורסם

אפשרי אולי שזה רפידת בלימה קידמית שנדבקת משום מה לדיסק ? היה לי בזמנו ל פג'ו 106 שלי דבר דומה , החלפתי כמעט כל חלק במערך המיתלים ובכל זאת ההגה היה בעייתי ולא ישר, בסוף התגלה שהמשולש פשוט התעקם קצת, משולשים קידמיים חדשים פתרו את הבעיה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

אפשרי שזה נגרם מצירייה שיש בה מעט חופש כבר תקופה ? נשחטה לי תושבת גיר עליונה תוך חודשיים-שלושה כנראה כתוצאה מהציריה. הבלאי שלה בא לידי ביטוי ברעידות מטורפות אם הייתי שם גז בטורים נמוכים מאוד בהילוך גבוה (מתחת ל1000 סל"ד), ובהרגשה של "מכה" בלחיצה ועזיבה של הגז למרות שכל שאר התושבות חדשות ומחוזקות וכל התמיכה שלהן (המתכות והברגים בדרך) נבחנה מספר פעמים. החשיבה שלי היא שאולי נגרם עומס מהעברה לא רציפה של הכוח, אותו הגורם לרעידות, וזה מספיק כדי להזיז משהו.

ייבוא משולשים מחו"ל יכול להיות בעייתי אם יתפס במכס , אבל העלות של מקוריים מקרסו כנראה פי 3-5. לכן אני מחפש את כל האופציות לפני החלפת משולשים.

עריכה אחרונה על ידי Shlomi111
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן,

היה חופש גדול בהיגוי שנגרם מגומיות שחוקות במסרק הגה. הוחלפו לחדשות והרכב עבר פרונט שלישי! בתוך כחצי שנה, מקווה לעדכן בעוד כמה חודשים שהפרונט מחזיק. בעל המכון שולל את המשולשים מבדיקה ויזואלית.

החלפת הגומיות חידדה מאוד את ההיגוי הראשוני ופתרה בעיה של קלילות שמשרה חוסר בטחון בהיגוי ראשוני (תחילת הסיבוב).

פורסם

ראיתי את השרשור שפתחת ב Cliosport , ראוי לציין שהאנגלית שלך ברמה גבוהה :)

בכל אופן, הגיוני מאוד שהגומיות מסרק הגה גרמו לבעיות הנ"ל. אל תשכח לעדכן אותנו מה קרה.

החלפת במקוריים או ב POWERFLEX ? כי המקוריים עדיפים.

כמה מהר הם החליפו אותם ? זאת עבודה רצינית או צ'ק צ'אק ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ממה שראיתי פורקו הכיסויים החיצוניים של הגומיות וזה הספיק כדי להוציא את המסרק ואת הגומיות. לא עקבתי אחרי כל העבודה, פורק גם הבורג הקדמי של התושבת עצם מסיבה לא ברורה. לא ראיתי אם בוצע בפועל אבל נאמר לי שגם הוסיפו "SHIM" כדי לחדד עד כמה שניתן.

הוחלף בגומיות תחליפיות לקליאו רגילה \ קנגו (לא בטוח באיזה נעשה שימוש בסוף), בקרסו רוצים באיזור ה400 ש"ח על גומיות מקוריות- ויכול להיות שזה המחיר לכל צד בנפרד. למה POWERFLEX לא מומלץ לשימוש הזה ? תהיתי דווקא למה הגומיות כל כך רכות וחשבתי שדווקא יבוא לידי ביטוי גומיות חזקות יותר.

פורסם

הקיט של POWERFLEX למסרק הגה לא עשוי מפוליקרבונט אלה פשוט פלסטיק קשיח כזה.

המסרק הגה אמור לשבת על תושבות רכות יחסית by design. המקוריות הכי טובות ומחזיקות שנים. אצלך כנראה אלה אותן התושבות שהגיעו עם הרכב כמו אצל רובנו.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...