Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש חבר! מחכה לשמוע חוו"ד על אנרג'י.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571502-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-ENERGY-%D7%90%D7%A0%D7%A8%D7%92-%D7%99-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%A1-%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-53-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%A5-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94

האמת, אחרי הנסיעה מעפולה לחיפה הלוך ושוב - הרכב לא רע בכלל גם בבינעירוני.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני גם נסעתי תקפה על כזאת. לא רעה בכלל קצת מתנדנדת מדי ברוחות בכביש החוף. אבל פאק, 50K? זה המון! למה לא פאביה או i20?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יונדאי עלתה על הפרק בהתחלה, כשהתחלתי לראות פיזית מהר מאוד פסלתי קוריאניות (לא איכותי מספיק, לא חסכוני כל כך, הגאים מתקלפים כאילו אכלו מהם וכו'). בשביל לקנות פאביה עם גיר 6 הילוכים ולא DSG7 הייתי צריך להתפשר על שנתון וק"מ, גם לא רציתי להתחיל לחפש רכבים בכל הארץ אלא משהו בסביבה - שוב, הסיריון זה רכב מכנית פחות כאב ראש.

לא הייתי נעול על סיריון, חיפשתי אקזמפלר טוב בסגנון יאריס או ג'אז.

Just daily

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה סביר לקבל בין תדלוקים צריכת דלק 1:9 ב-100% נסיעות עירוניות ונגיד עם מזגן ב-50% מהנסיעות? זה סיוט שצריך לתדלק כל 250 ק"מ, זה מצריך לבקר בתחנת דלק כמעט פי 3 פעמים ביחס לאוקטביה!

Just daily

פורסם

הגיוני מאוד. אצלי עשתה כ 1:13 משולב (אמיתי) לרוב ללא מזגן. כשאתה בשני הקוים האחרונים עוד יש 8-9 ליטר במיכל כמדומני, אז יוצא לך בפועל לבקר בתחנה כל 28-32 ליטר (תלוי בתזמון).

נתקלתי בהרבה אנשים ש"הופתעו" מצריכת הדלק האמיתית של הסיריון, גם כתבתי בהרחבה בשלב מסוים בפורום ייעוץ, על המקורות של המיתוס הזה.

בסך הכל רכב סבבה עם נתוני צריכת דלק הגיוניים ביותר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

Stone - צודק. הצריכת דלק של הסיריון במשולב היא באזור ה-13 קמ"ל. אם נוסעים רק בעיר 1:9 זה הגיוני יחסית.

זה לא מפתיע, זה רב הקטגוריה הזאת של רכבי מיני \ סופר מיני עם מנוע 1250-1400 וגיר אוטומטי (4 הילוכים פלנטרי) צורכת בסדר גודל הזה.

היחידות שקצת חסכוניות יותר הן הספלאש או הסוויפט שחולקות את אותו מנוע (1250) וניתן להוציא מהן צריכת דלק קצת טובה יותר.

ספלאש אגב הייתה יכולה להיות בחירה טובה יותר בסכום כזה של כסף.

פורסם
נתקלתי בהרבה אנשים ש"הופתעו" מצריכת הדלק האמיתית של הסיריון, גם כתבתי בהרחבה בשלב מסוים בפורום ייעוץ, על המקורות של המיתוס הזה.

אני לא מופתע רק שואל אם זה תקין, ברור שהרכב לא שיא החיסכון.

לדעתי זה לא רע בכלל בשביל נסיעה 100% עירונית שחלקה עם מזגן.

Just daily

פורסם

סבבה, חשבתי שזה שאתה שואל אם זה תקין מעיד על כך שלא ציפית לנתון כזה, יעני הופתעת.

גם אני חושב שזה סביר ביותר. לא נהנתי מהרכב (ירדתי אליו מהונדה אקורד) אבל הוא כן גרם לי להבין את היתרונות של רכב קטן ואת העובדה שבשלב הזה מתאים לי רכב מהקטגוריה. תחושת החופש של פשוט להגיע ולחנות בכל מקום במינימום זמן :)

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לקחתי אותו כרכב ליסינג מהעבודה, נסעתי איתו שנתיים, אחלה רכב, נהניתי לנהוג בו.

אין לי ציפיות גדולות מרכב, שיהיה נוח, יאיץ בצורה סבירה, ושלא אצטרך להתעסק עם תקלות שלו, ושלא יהיה יקר, והסיריון ענה על כל הציפיות. לדעתי זה רכב מצויין.

פורסם

נסעתי עם הסיריון מעפולה לחיפה וחזרה לעפולה - הרכב לא חורך אספלט כמו ה-TDI וכן צריך לחשב יותר טוב אם רוצים להשתלב או לעקוף (כי אני אישית לא אוהב להדביק את הגז לרצפה וגם לא להפריע לרכב שנוסע מהר מדי מאחור), נסעתי כל הדרך 100 קמ"ש עם מזגן ללא כל תחושה של חוסר כוח והפרט היחיד שהיה חסר הוא חוסר נינוחות ורוגע כמו באוקטביה (קופצני מדי, כל נגיעה בהגה משפיעה וכו'). אבל לכל זה אין משמעות כי הסיריון הזו תיסע 100% עירוני אחרת לא הייתי קונה אותה בשום מצב, בעיר הייתי מעדיף לנהוג בסיריון ולא באוקטביה.

Just daily

• תוכן חדש...