Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאניאנג או סיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נולד לי ילד ועכשיו אנחנו 6 נפשות ואני מחפש רכב ל7 נוסעים.

אחרי חפירות בפורום ובאנטרנט הגעתי לשני רכבים ואני דיי מתלבט בניהם -

סיטרואן פיקסו החדשה C4 (יש עכשיו הנחה של חבר) חדשה מהחברה במחיר של 155 אלף

סאניאנג רודיוס שנת 2014 מליסינג נהג יחיד עם 17 אלף קילומטר במחיר של 160 אלף.

אני מתלבט מה לעשות, אשמח להמלצות

תודה

קובי

פורסם

סיטרואן לא הייתי קונה לאור סיפורי האמינות המפוקפקת של הדגם הקודם. את הסניאנג גם הייתי נמנע מלרכוש רכב של יצרן איזוטרי כ"כ. תבדוק את המיצובישי אוטלנדר ב 155 אלף שקל תקבל 7 מקומות בלי כאבי ראש

פורסם

הפיקאסו דיזל אוטומטית החדשה שונה לחלוטין מהבנזין רובוטית קודמת.

לחדשה תיבה אוטומטית פלנטרית יפנית (כנראה סממן של אמינות) ומנוע דיזל חסכוני שעושה פרקטית 1:16.

מנסיון שלי היא נוחה בהרבה מהאאוטלנדר.

יחד עם זאת, פות"ש, שישה אנשים ברכב משמעותו שכשכולם נוסעים, כיסא מתקפל אחד פתוח והבגאז' מצטמצם מאוד.

כדאי לשקול משהו מסגמנט הטרנזיטים (7-9 מקומות קבועים) שם אין לי נסיון.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

בוקר טוב

הסאניונג אמינה מאוד עם אחזקה שפויה לחלוטין, מרווחת וחסכונית באופן יחסי (הסיטרואן תהיה חסכונית יותר בדיזל ב25% לפחות).

והסאניונג היחידה שמשאירה מקום למטען שכל המושבים פתוחים (למעט דינוזאורים כמו הסיינה).

אבל אם אתם 6 נפשות קבוע אפשר לקפל מושב אחד ולקבל תא מטען ראוי לשמו גם בשברולט אורלנדו\סיטרואן.

פורסם

סיטרואן ואורלנדו הן אחלה אופציות אבל אם אתם זקוקים גם למקום למטען על בסיס קבוע, הייתי מציע לבדוק גם את פורד S מקס. סאנגיונג שייכת לקטגוריה גדולה יותר על כל המשתמע מכך: ממדים לחניה בעיר, עליות וכו'.

פורסם

אחת ולתמיד: סאניאנג אלה קטנועים מטאייוואן.

אתה מתכוון לסאנג יונג הקוריאנית!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

155 אלף זה המחיר לפיקאסו בנזין, הדיזל עולה עשיריה יותר.

לא נראה לי שיש בעיות מיוחדות לדיזל, לאחרונה צצו הרבה מוניות c4 פיקאסו - אם היא לא היתה אמינה אז נהגי מוניות לא היו רוכשים אותה בכמויות גדולות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרודיוס החדשה ממש מוצלחת, הלכנו לבדוק אחת כשחיפשנו רכב לעסק וממש התרשמנו. לדעתי היתרון המשמעותי הוא תא מטען ענק יחסית לסיטרואן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש עכשיו מבצע על הרנו גראנד סניק, ב140 אלף ש"ח, רכב חסכוני וחזק עם 7 מושבים. אני חושב שזאת העסקה הכי טובה שאתה יכול לקבל. הרכב בטיחותי, נוח, מאובזר, יש מזגן גם מאחור, צריכת דלק מצוינת בזכות מנוע טורבו דיזל, גיר רובוטי קלאץ' כפול נעים לשימוש ואמין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...