Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם שוכחים שבמקרים רבים מעבר לגינויים האוטומטיים או חצי אוטומטיים באום, יש גם סנקציות שמופעלות נגד מדינות שונות בעולם.

יש אנטישמיות, יש לא מעט מדינות שיהיו נגדנו באופן אוטומטי, אבל בסוף, אפילו בסכסוך שלנו עם איראן, הם אלו ששילמו את המחיר עד עכשיו על פיתוח תוכנית גרעין. אנחנו, למזלנו, לא שם עדיין. ואפילו על הפלישה ללבנון לפני עשור לא עשו לנו כלום.

אני גם לא כ"כ מצליח להבין אף פעם את טעוני ההסברה ברמה של "עם לא יכול להיות כובש בארצו" או "לא הייתה אף פעם מדינת פלסטין". נכון, לא הייתה. יש הרבה מדינות שלא היו קיימות פעם וקיימות היום, אבל מעבר לזה - איך זה אמור לנצח טעונים של מיליוני פלסטינאים מחוסרי אזרחות של ממש מהגדה? ואגב, אתמול פורסם שהבית היהודי נסוג מהרעיון להחיל את חוקי העבודה הישראלים ביו"ש. כלומר בפועל אפילו שם, עם כל הדיבורים, לא מוכנים לסיפוח מלא של השטח (וטוב שכך).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא היתה מדינה פלסטינית - זו עובדה. העליתי את העניין כדי להדגיש את הבורות בעולם, וזאת בלי קשר למה שכן או לא יהיה בעתיד.

לגבי לבbון 2006 - העולם לא רק שלא התנגד, רובו מחא כפיים (בזמן אמת). אבל לא לשכוח שלעולם המערבי היה חשבון עם חיזבאללה, ועם התומכים העיקריים שלו - אסד ואיראן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, ספריאל, לא כיוונתי אליך, אלא למי שמעלה את הטעון הזה (שמגיע בדרך כלל מלווה בטענה ש"אין עם פלסטינאי") כ"הוכחה" לכך שגם לא צריכה לקום מדינה כזו בעתיד.

פורסם
נתניהו ממש לא שנוא בעולם, הקונגרס מאוד בעד נתניהו, רק אובמה שונא אותו, כי אובמה מוסלמי ששונא את מדינת ישראל , ואי אפשר להאשים אותו על זה,

אתה מוסלמי!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מבין שגם מרבית מנהיגי אירופה הם כושים מוסלמים שונאי ישראל.

הטיעון שלך מגיע בערך מאותו מקום שממנו מגיעה לא מעט שנאת יהודים - גזענות לשמה. וגם בורות.

ממש לא נכון,

תקרא שוב את מה שכתבתי, אובמה הוא אנטי ישראלי מובהק, והוא עשה את כל הצעדים האפשריים כדי להתקרב למדינות ערב,

החל מההכרזה הראשונה שנבחר שפתח את נאום הניצחון שלו בברכה בערבית, ועד עכשיו שהוא בעד אירן, וכל הדרך שהוא רק מנסה לגרום לישראל לוותר על שטחים תמורת טכנולוגיות מטופשות.

אל תשכח את ההצעה "המפתה" לוותר על כל איזור יהודה ושומרון בתמורה לכמה מז"לטים שיוכלו לפטרל באוויר .

אם כבר אתה מדבר על גזענות לשמה אז תהיה בטוח שבצד השני זה כבר מזמן עבר את ההגדרה לגזענות, והם כבר מדברים בגלוי על להשמיד את ישראל,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בגלל אובמה, אירן כרעה על הבירכיים במשך שנות אמברגו וסנקציות קשות מאוד, אז על איזה "בעד אירן" אתה מדבר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והוא עשה את כל הצעדים האפשריים כדי להתקרב למדינות ערב,

וזה בהכרח נובע מאנטי ישראליות ואנטישמיות?

לא יכול שסתם, בתור נבחר הציבור בארה"ב, הוא חושב שלארה"ב יותר משתלם להגיע להסדר עם איראן או להתקרב למדינות ערב?

קודמו מוטט את סדאם חוסיין. מה יצא מזה?

פורסם
אתם טועים בנוגע להסברה, את העולם לא מעניין מי צודק כי זה רק בשולי הדברים.

מרכז תשומת הלב מפוקסת עלינו כי על העולם לא מקובל שעם אחד ישלוט בשני.

נכון מאוד.

ה"אנטישמיות" וה"רומנטיקה" משגשגים אך ורק בגלל ההסברה הערבית ואי ההסברה הישראלית..

הסברה לא עובדת בשום מקום. האנשים בעולם מתענינים בכדורגל או אם יהיה להם מחר אוכל. לא מענין אותם ישראל. אלא שבכמה שניות שהאיש בחו"ל רואה משהו על ישראל, הוא מבין שאנו כובשים אנשים שלא רוצים את השלטון שלנו. זה מספיק לו להיות נגד ישראל.

האם אתה יודע או מתענין מי אשם ברציחות סיטונאיות בקונגו או בסודן ואפילו בסוריה? בטוח שלא, ואתה לא לבד. כולנו ככה. אי אפשר להסביר כלום.

הקונגרס מאוד בעד נתניהו, רק אובמה שונא אותו, כי אובמה מוסלמי ששונא את מדינת ישראל

לא מסכים. הערבים והמוסלמים גם הם שונאים את אובמה, והאיראנים מזלזלים בו ובצדק.

אובמה הוא נשיא חלש וכושל, שנבחר בגלל יכולת הדיבור המופלאה שלו. חשוב לו להשאיר "מורשת" כשהוא עומד לסיים את התפקיד ולכן הסכים להסכם גרוע, העיקר שבהיסטוריה יהיה כתוב שהוא השיג משהו משמעותי. אין לזה שום קשר לנתניהו. אם כבר, סעודיה מאוד כועסת עליו, וזאת ללא קשר לישראל. יתכן שרוב המוסלמים בעולם (שהם מוסלמים סונים) כועסים עליו בגלל ההסכם עם איראן, שבה מוסלמים שיעים.

קודמו מוטט את סדאם חוסיין. מה יצא מזה?

טוב שהדיחו את סדאם חוסיין, גם לטובת העיראקים עצמם. חבל שלא השליטו בעיראק מדינה מנוהלת כראוי עם ש"ב שפועל כמו שצריך. האמריקאים היו תמיד אהבלים מבחינת מודיעין אנושי (להבדיל ממודיעין אלקטרוני). עיראק יכולה להתקיים כמדינה אחת רק עם משטרה חשאית אכזרית, וזאת בגלל המתחים האדירים בין הקבוצות האתניות השונות והשחיתות הכלכלית שבה המוני העם בקושי מתקימים. אולי גם אנחנו יכולים להגיע לכך, עם השחיתות בקנה המידה העצום של הממשלה שלנו עם טייקוני הגז. הממשלה כבר הצליחה להגיע למצב שקשה מאוד לקנות דירה. עוד קצת וגם אנו נהיה על הפנים מבחינה כלכלית ונתקרב לעיראק.

יהודה

פורסם
אני בטוח לא ,

אתה אולי כן.

לא יאומן, בקומץ מילים פשוטות אך חזקות אתה פשוט מערער את תפישת עולמי. זה נכון! אני מוסלמי! אללי! (וואכבאר)

ממש לא נכון,

תקרא שוב את מה שכתבתי, אובמה הוא אנטי ישראלי מובהק, והוא עשה את כל הצעדים האפשריים כדי להתקרב למדינות ערב,

החל מההכרזה הראשונה שנבחר שפתח את נאום הניצחון שלו בברכה בערבית, ועד עכשיו שהוא בעד אירן, וכל הדרך שהוא רק מנסה לגרום לישראל לוותר על שטחים תמורת טכנולוגיות מטופשות.

אל תשכח את ההצעה "המפתה" לוותר על כל איזור יהודה ושומרון בתמורה לכמה מז"לטים שיוכלו לפטרל באוויר .

,

אתה אנטי ישראלי מובהק!

החל מכך שפתחת את דבריך מתישהוא בברכה בסוואהילית, ועד עכשיו שאתה בעד מלזיה, דרך כך שאתה רק מנסה לגרום לישראל לוותר על מילקי תמורת מעדנים בלי קצפת.

הנה, תראה, גם אני יכול לכתוב שטויות באופן משכנע. אתה לא לבד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הבעיה של רוב האנשים, או שאתה בעד או נגד. אין באמצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יהודה, אני לא יודע מה אנחנו בתור ישראלים הרווחנו מזה שהפילו את סדאם.

בינתיים נראה שהאנשים שם סובלים יותר ממה שסבלו תחת שלטונו, ואילו אנחנו, הישראלים, ,"הפסדנו" כח אזורי שהיה עוין לאיראנים.

מניח שיש כאלו בצמרת הישראלית שמאמינים שארה"ב צריכה למוטט כל משטר שעוין אותנו, ולא להיות בקשרים עם אף אחד כזה.

מניח שזה די ברור שלא תמיד זה באמת האינטרס האמריקאי.

בנושאאחר של תדמית - אני מעלה שוב את נושא הסחר בנשק, שישראל מככבת בו בעולם.

כן, ברור שזה לא הדבר הראשון שחושבים עליו, כשחושבים על ישראל.

בכל זאת, בעייני לא כ"כ תורמת לתדמית שלנו גם העובדה שיש בארץ מאות חברות מורשות, אשר מוכנות למכור נשק לכל גורם מפוקפק בעולם. חלקן, אגב, מנוהלות על ידי מי שמגדירים עצמם כ"פטריוטים ישראלים", כמו אחד מכוכבי מלחמת לבנון השניה - גל הירש.

פורסם
אני מוסלמי!

זה לא משנה דבר ומבחינתנו אתה לא מוגדר בתור מוסלמי או יהודי או בודהיסטי,

אתה אדם, נהג, משתתף שמשתף בתכנים יפים וכד'. האיפיון הוא נייטראלי.

אני מקווה שלא חשת צורך לומר זאת בהתנצלות או מבוכה כי זה באמת לא משנה כלום

וחבל שהדיון מגיע לזה.

אתה מבורך ומקובל גם אם תתייוון וגם את תתבדהסט.

يسافر إلى النرويج؟ تأخذ كريم لمكافحة الدببة

The first one to get angry loses

פורסם

מבחינת ESTK זה משנה אם אובמה מוסלמי. תיכף הוא גם יגיד שב-9/11 לא היו מטוסים אלא הולוגרמות מולבשות על טילים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הולוגרמות על טילים...

גאוני !

יש ככה מקור כח ומקרן חזק צמוד... שמע.

מה שכן אם אובאמה מוסלמי - לא בדקתי תכל'ס ולא אכפת לי אבל אם אסתיק מניח ככה -

ואם הוא מוסלמי מאמין - ומוסלמי מאמין יאמין גם בתושב"ע המוסלמית [נניח, ה"חדית'"]

אז שם יש קצת גישה בעייתית כלפי היהודים, למשל,

[TABLE=width: 98%]

[TR]

[TD]Book 41, Number 6981:

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]Ibn 'Umar reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: You will fight against the Jews and you will kill them until even a stone would say: Come here, Muslim, there is a Jew (hiding himself behind me); kill him.

כלומר הריגת היהודים תהיה כה אינטנסיבית עד שהאבנים בעצמן יקראו למוסלמים ויצביעו על יהודים מסתתרים.

בגרסא הזו אפילו העצים ילשינו על יהודים המסתתרים מאחוריהם שכן ה"שעה האחרונה" [הגאולה ?]

לא תגיע עד שהמוסלמים יהרגו את כל היהודים.

לא נעים אה

[TABLE=width: 98%]

[TR]

[TD]Book 41, Number 6985:

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]Abu Huraira reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

* Gharqad זה אטד בגלל זה הוא לא ילשין עלינו

בסוף יתברר שאובמה בכלל מטפח אטדים והוא אדם טוב.

מאידך, מישל אובמה : כאילו. מה. נסגר.

The first one to get angry loses

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...