Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח רע במקלחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במקלחת ריח רע קבוע, שלדעתי עולה ממכסה הביקורת שהוא מרושת אצלי, ע"מ לאפשר לגפגף אליו מים. כמו כן יכול להיות שהריח מגיע גם מהניקוז עצמו שנמצא במרכז המקלחון. הדירה ישנה מאד, ולא עזר שום ניקוי של הביקורת, השריית הביקורת והצינורות המובילים אליה עם סודה קאוסטית, אקונומיקה וכיו"ב.

אנא הושיעו.

פורסם

קופסאת הביקורת אמורה להיות אטומה בדרך כלל, ישנן נקודות ביקורת שניתן להשאיר מרושתות למשל בין מקלחת מרכזית והמרפסת שירות וכו' שלרוב, הנקודת ביקורת הזאת יבשה לרוב.

במידה וזאת מקלחת פנימית, לדוגמא יש לי אחת כזאת אבל מדובר על בניין חדש, במקלחת הפנימית בחדר ישנה נקודת ביקורת ליד האסלה אטומה והניקוז עצמו של הדוש.

מה שכן, גם אצלי לעיתים, לאחר זמן מסויים או בימים מסויימים יש ריח לא נעים לזמן קצר בלבד כאשר פותחים את המים והם מתחילים להכנס לניקוז.

נשמע מעניין ואיך לפתור.

פורסם

אין סיפון בקופסת הביקורת, כנראה היא במילוי רצפה רדוד, ולכן יש אויר חוזר מהביוב שמגיע ללא מחסום מים של סיפון.

הפתרון - ביטול המכסה עם פקק, או פרוק והתקנת ביקורת עם סיפון (בהנחה שיש גובה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדיוק באותה בעיה בדירה ישנה. ריח רע במקלחת ולא עליתי על הגורם. חשדתי באסלה ובסביבתה, ובכיור וסביבתו.

לבסוף הבעיה נפתרה ע"י כל הגורמים הבאים יחד:

1. שטיפת רצפה פעמיים בשבוע עם נוזל רצפות סוד בריח מרכך כביסה + אקונומיקה בעת הצורך.

2. אירוויק מבשם אוטומטי - מילוי בניחוח וניל מדגסקר, מכוון לעוצמה 3.

3. שקיות ריח של פוקס הום (שלישייה עולה 3 שח ומספיקה לחודש).

בהצלחה

פורסם

יש פקקים עם יגית לשליפה מהירה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...