Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב חדש יחסית, מיצובישי ספייס סטאר שקניתי בסוף 2014, ביצעתי פעם אחת יישום אוטם.

יש ברשותי אוטם JET SEAL כמעט מלא.

כמה אמור לעלות טיפול כזה לרכב, שכולל שטיפה, פלסטלינה, IPA ויישום אוטם?

עם שריטה קטנה בדלת הנוסע, אולי אפילו פוליש, כמה זה אמור להוסיף לטיפול?

אפשר לפנות גם בפרטי.

*יודע לבצע לבד (חוץ מפוליש), אבל גיליתי שזה לא בשבילי. השטיפה השבועית היא כבר יותר מדי בשבילי מבחינת זמן :|..

**אני גר בלוד, אבל נייד לסביבה (נגיד מאשקלון ועד כפר סבא צפונה).

***אין לי מקום מתאים למשימה בבית. מדובר אומנם בבית קרקע, אבל אין חנייה מקורה, ועוד לא שמנו תשתית בטון ויש שם חול כרגע. אז לבעל המקצוע/חבר פורום צריך להיות מקום מתאים למשימה.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

נשמע מעניין. אתה מכיר את העבודה שלהם מניסיון או מחיפוש בגוגל? ויש לך מושג עם איזה חומרים הם עובדים כמו אוטם ומה המחיר לדיטיילינג חיצוני? כמובן שאבדוק מחיר הבוקר, אבל מסקרנות עד אז.

פורסם

עדכון:

ביקרתי שם אתמול, ובקיצור עבודה מעולה, שירות מאוד אדיב, ולאורך כל הטיפול שיגעתי את הבעלים בשאלות של מתחילים והוא הסביר הכל בסבלנות. הרכב עבר שטיפה, פלסטלינה ואוטם של jetseal. אפשר לעשות לבד בבית, ויש את רוב החומרים, אבל אין לי את הסבלנות, אז העדפתי בשביל מחיר לא גבוה במיוחד ללכת לאיש מקצוע...

ביום ראשון אני אחזור לשם לעשות השחרה של שני חלונות קדמיים, כרגע יש 20% (נראה לי) שעשיתי לא מזמן, אבל הפעם אלך על 5%...המחיר די זול.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

• תוכן חדש...