Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים.

אני צריך בקרוב לעבור טסט ועל הדרך גם הגיע הזמן שאני צריך לעשות בדיקה של הברקסים.

רציתי המלצות בנושא הזה שאני לא אגיע למוסך ופתאום יבקשו על ברקסים קדמיים 900₪ ואחוריים 1200₪ (סתם הגזמתי)

האם כדאי ואפשרי לקנות מחנות חיצונית ולבוא למוסך להרכבה?

האם זה לגיטימי ללכת למוסך לבדיקה ולאחר מכן להגיד לו שאני רוצה ללכת לקנות לבד?

ועוד המלצה שאני צריך זה מוסך באזור רחובות/יבנה

תודה רבה :)

• ספונסר פורום
פורסם

אני חושב שקראת קצת יותר מידי סיפורי תרמית ממוסכים. תהיה רגוע, הכל בסדר.

החלפה של ברקסים זה עניין של כמה מאות שקלים בודדות. זה משתנה בהתאם לסוג החלפים שאתה שם (סיני, תחליפי איכותי או מקורי) וזה תלוי גם אם צריך להחליף רק רפידות או גם רפידות וגם צלחות. לפעמים אפשר לחרוט גם את הצלחות הקיימות וזה מוזיל מעט את העלויות.

בחלפים כאלו אין סיבה לקנות מחנות אחרת ולהגיע למוסך להרכיב, זה יעלה לך אותו הדבר או ממש קצת פחות, חבל על המאמץ. תן למוסך לעשות את העבודה, בדיוק כמו שאתה לא קונה קופסאת טונה בסופר והולך איתה לארומה שיעשו לך סלט ארומה.

ברחובות יש לך את מוסך המומחים, מוסך קטן אך שירותי ומקצועי ולא יקר שיוכל לבדוק לך את הבלמים ולטפל בהם במידת הצורך. אגב, אתה יכול לגשת ישר ככה לטסט, במסגרת הטסט בודקים לך את הברקסים ואם יש בעיה ישלחו אותך למוסך.

פורסם

אני ממליץ לך לעשות את הדבר הבא:

גש למוסך שאתה חושק בו מאוד, תבקש שיבצע בדיקה בעניין הברקסים וכל מה שתרצה שייסתכל מסביב ופשוט שייתן לך הצעת מחיר על מה צריך וכמה יעלה. עם ההצעה תחזור לפורום ורשום או תעלה את הצעת המחיר ואז נחווה דעתנו.

אל תבצע שום דבר לפני שאתה מעלה לפה את ההצעה - לטובתך האישית!

פורסם

בדיקת בלמים עושים לך כל שנה/15K ק"מ בטיפול ולכן אני לא רואה סיבה לעשות משהו מיוחד היום לפני הטיפול השנתי. הייתי עושה כפי שעזרה הציע לך, ניגש לטסט ואם ישנה בעיה אז ישלחו אותך למוסך.

פורסם

עזרה-תודה על העזרה. אבל כל הקטע הוא שאם אני הולך לטסט אני רוצה לעבור אותו ולא לשלם סתם 40 שקל או כמה שזה עולה.אני מקבל את מה שאתה אומר שזה לא חלקים ששווה להפוך את העולם בשבילהם.

מאור30-תודה על העזרה.ברגע שאני אהיה במוסך אבדוק עם הפורום מה דעתכם על המחיר..

• תוכן חדש...