Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מחפש המלצה לשמן מנוע ומים לרדיאטור איכותיים ברמה הגבוה ביותר לרכב seat ibiza 2008 1.6 ידני.תודה.

פורסם
שמן עם תקן מתאים של:

mobile 1

shell

valvoline

יהיה מצויין.

שאלת בשביל "ברמה הגבוהה ביותר". אז הכוונה של התגובה כאן היא לשמן שעומד בתקן, ובנוסף הוא מיצרן מכובד (יש עוד שלא ברשימה כאן, כמו קסטרול למשל), ולא חשבו אפילו שצריכים לציין לך סינטטי מלא, כי זה ברור. וחשוב יותר שלא למשוך את תדירות הטיפולים ל-30K למשל, גם אם היצרן אמר שאפשר.

לגבי נוזל קירור אכן G13, אבל במקום לדלל במים תוכל לדלל במים נטולי מלחים. אבל ההמלצה הזאת מאוד מועילה, רק אם הם פשוט מים נטולי מלחים, אבל שאין בהם יונים חופשיים או כימיקלים שנהיו בו במהלך תהליך הטיפול של המים. המלצת היצרן לשימוש במי ברז, היא בהנחה שמהברז שלך יוצאים מים עם ריכוז מינרלים כמו בברז שבבית כל אחד מעובדי המפעל של היצרן, שזה פחות ממה שיש לרוב קוראי הפורום כאן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כן אכן מנוע BTS

הרכב מטופל במוסך מורשה של סיאט השאלה היא עם זה בסדר "לערבב" שמנים כי אין לי מושג איזה שמן שמו בטיפול איזה שמן אתם הכי ממליצים שהוא כמובן סינטטי מלא.

מזתומרת לדלל מים לרדיאטור? איך לדלל כמה לדלל? האם מי מזגן שנחשבים מים מזוקקים זה בסדר?

תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
כן אכן מנוע BTS

הרכב מטופל במוסך מורשה של סיאט השאלה היא עם זה בסדר "לערבב" שמנים כי אין לי מושג איזה שמן שמו בטיפול איזה שמן אתם הכי ממליצים שהוא כמובן סינטטי מלא.

מזתומרת לדלל מים לרדיאטור? איך לדלל כמה לדלל? האם מי מזגן שנחשבים מים מזוקקים זה בסדר?

תודה.

אין שום בעיה לערבב שמני מנוע במפרט/תקנים דומים.

נוזל קירור מקורי G13 או G12++ יש לדלל 50/50 במי ברז או מים מזוקקים לפני הוספה למיכל העיבוי. מי מזגן לא !

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...