Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב פרטי ונגרר ורציתי לדעת מה המגבלות של הנגרר מבחינת משקל או שזה בכלל קשור לרכב הגורר המשקל המירבי, טסט וביטוח לפי מה שקראתי זה בערך 400 שקל בשנה, איזה רכב עדיף לי לקנות שיגרור טוב ולא יעשה לי בעיות, עם כמה כוח סוס? רוב אם לא כל הנסיעות שלי עם הנגרר יהיו באזור המרכז,

אם יש לכם עוד עצות או דברים שלא חשבתי עליהם אשמח אם תעלו.

תודה מראש, ניסים.

פורסם

רכב פרטי במשקל כולל מירבי 2,200 ק"ג רשאי לגרור גרור שמשקלו הכולל המירבי 750 ק"ג.

רכב פרטי במשקל כולל 2,201-3,500 ק"ג רשאי לגרור גרור שמשקלו הכולל המירבי 1500 ק"ג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מציע שתחפש באתר של משרד התחבורה - חפש תחת 'משרד התחבורה נגררים' בגוגל או משהו בסגנון, יש שם פירוט די רחב (ומייגע, אז תתכונן..) לגבי כל העניין. הייתי מביא קישור אבל עדיין אסור לי לפרסם כאן קישורים.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

אתה גורר במישור או בתוואי הררי? תיבה ידנית או אוטומטית? האם הרכב אמור לשמש למטרה עסקית או שזוהי גרירה לשעות הפנאי (אופנוע ים/אופנוע שטח/טרקטורון/מעונוע)?

נסה להיות נדיב בפרטים שאתה מספק כדי שנוכל לענות לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

במישור, עדיפות לתיבה ידנית,הגרירות הם למטרה עיסקית, בגלל זה ביקשתי שאם יש שאלות שאתם חושבים עליהם תשאלו כי לא עלו לי עוד פרטים שצריך.

פורסם

שלום נסים, לפני שקונים נגרר צריך להבין מה הולכים לגרור. אם אתה מתכנן לנצל את כל יכולת הנסיעה של הנגרר ולהעמיס אותו בחצי טון סחורה, יש טעם לחשוב על רכב טורבו דיזל. לחילופין, אם הצורך בנגרר הוא עקב גודל הסחורה ובעצם אתה גורר לוחות קלקר ענקיים, אז כל סופרמיני תצליח להתמודד עם זה.

עוד דבר שכדאי שתדע, אם הנגרר לא מאוזן לגמרי והרכב שגורר אותו לא מספיק כבד אתה עלול לפתח fishtail (נדנוד מצד לצד) מעל מהירות מסויימת (נניח 80 קמ"ש, זה כמובן תלוי בהמון גורמים), זהו מצב מאד מסוכן שהמרחק ממנו להתהפכות קצר (יצא לי לגרור נגרר במשקל של כטונה עם האנטר שלא היה ניתן לעבור 80 קמ"ש עקב המצב הנ"ל, לחילופין - עם דוקאטו לא הייתה שום בעיה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

העסק הוא גינון, הייתה לי סיטרואן ג'מפי מסחרית והיא הייתה כל יומיים במוסך על משהו אחר וכל תיקון היה יקר אז אני רוצה לנסות נגרר ורכב פרטי.

shellcase

ברוב הנסיעות שלי אני לא יוצא לכביש מהיר ככה שלרוב אני לא אמור לעבור את ה70 עם הנגררת.

פורסם

כלומר: הציוד שלך יכול להיכנס לתוך ארגז של רכב. מהדברים שכתבת אני מקבל את הרושם שאין לך צורך אמיתי בנגרר, שהרי בתקופה שהיתה לך הסיטרואן הצלחת להעמיס עליה את כל הציוד.

פורסם

אל תסתבך עם עגלה כשהציוד שלך נכנס בתוך טנדר. לא סתם כל הגננים עם היילקס 2x4 נמוכות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הציוד נכנס גם ברכב סטיישן אבל זה מצריך להעלות אותו כל יום לבית משהו שלא אנושי, סיטרואן ג'מפי ודומיו יקרים לאחזקה אז אמרתי שאני ילך על רכב פרטי עם נגררת,

היילקס לא נוח לעבוד איתו כי הכלים לא נכנסים בשלמות ואז צריך להכניס הכל באלכסון או לעשות חור בגג ואז בגשם יש בעיה, ובסכום שאני רוצה אם אני לא קונה נגררת אז זה 25K בערך אני קונה אחת ישנה מאוד,

פורסם
רכב פרטי במשקל כולל מירבי 2,200 ק"ג רשאי לגרור גרור שמשקלו הכולל המירבי 750 ק"ג.

רכב פרטי במשקל כולל 2,201-3,500 ק"ג רשאי לגרור גרור שמשקלו הכולל המירבי 1500 ק"ג.

אני מניח שאתה צודק רק שזה לא לגמרי מסתדר לי עם קרונות סוסים למשל. אין מצב שקרון פלוס שני סוסים שוקל פחות מטון וחצי ועדין אני רואה מלא כאלה נגררים בכבישים מאחורי הפיקאפים האמריקנים הגדולים. המשטרה לא בודקת או ש"מסתכלים לצד השני"?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

הפיקאפים האמריקאיים המגודלים שוקלים מעל 3,500 ק"ג וכדי לנהוג בהם יש צורך ברישיון נהיגה מסוג C1 (לעומת B עבור רכב שמשקלו המירבי הוא 3,500 ק"ג).

החוק מתיר לרכב כזה לגרור גרור שמשקלו הכולל המירבי הוא 3,500 ק"ג.

• תוכן חדש...