Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אולי ההשוואה לא כל כך ברורה לחלק ממכם אבל כרגע אלה 2 האופציות שלי, על הרכבים:

ההונדה מודל 2008 יד שנייה עם 76,000 ק"מ דגם LS עברה תאונה קלה שהוחלפו לה 2 דלתות (שפשפה עמוד)

אין פגיעה בשלדה. מטופלת במוסך מורשה ובכללי נראית טוב... המחיר הוא 53,000 ש"ח כשהמחירון הוא 58,000

לעומתה הרנו קליאו רכב חדש הדגם הבסיסי, ידני עם 75 כוח סוס, רכב שנראה טוב ומספיק לצרכים שלי, מחיר על הכביש 72,000 ש"ח היתרונות שזה רכב חדש עם 3 שנים אחריות, צריכת דלק נמוכה יחסית, ומראה מרענן וספורטיבי...

מתלבט כבר כמה ימים, בעיקר כי ההבדל ביניהם הוא 19,000 ש"ח שזה לא בשמיים וייתכן כי זה משתלם כדי לקבל רכב חדש?

אשמח לדעות שלכם..

פורסם

מתוך זוג הבחירות שהצגת, הייתי הולך על הקליאו.

בתכלס, הייתי לוקח את התקציב של ההונדה ורוכש רכב עדיף ביד 2, יש ה-ר-ב-ה אופציות כאלו (לטעמי).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הנטייה שלי היא דווקה הפוכה מORYO.

אני מעדיף את הסיוויק, הפנים איכותי, הסחירות מעולה והיא יותר מרווחת (במידה וצריך).

אבל אתה משווה פה שני רכבים שונים מאד, ככה שאין החלטה חד משמעית.

על בסיס עלות נטו, שזה לא חכם.

מה הדרישות שלך מרכב?

מה התקציב שיש לך?

תענה על השאלות האלו ויוכלו לסייע לך קצת יותר..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ההשוואה מקפחת את ההונדה, ולא רק בגלל השנתון אלא גם בגלל התאונה. החלפת שתי דלתות אינה דבר של מה בכך, והיא תפריע לכל מכירה עתידית. גם השנתון אינו שולי: 7 שנים אינם דבר של מה בכך. רכב חדש מהסוכנות נראה עדיף בהרבה.

מצד שני, תמורת 19,000 ש"ח ניתן לרכוש עוד רכב משומש...

אם נטיית הלב בכל זאת היא להונדה מוטב להתמקח עוד על המחיר, בשל התאונה.

פורסם

תודה על התגובה, למרות שאני לא כ"כ מסכים איתך לגבי החומרה של התאונה, מה גם שהדלתות הוחלפו 7 חודשים לאחר שהרכב נקנה חדש מהחברה והן מקוריות.

בנוסף אם אחליט על ההונדה אני מתכוון להחזיק בו לפחות 3 שנים, לכן במכירה אני לא יודע אם זה יהיה רלוונטי.

פורסם (נערך)

מה חשוב לך ברכב?

נק זכות להונדה:מרווחת הרבה יותר, חזקה הרבה הרבה יותר, נעימה יותר בשיוט בינעירוני, איכותית יותר.

לקליאו:צריכת דלק, איבזור, אחריות.

גם מבין שתי האופציות האלה הייתי בוחר בהונדה, כי היא מרגישה רכב מאוד שלם, גם בהשוואה למשפחתיות אחרות, הצריכת דלק ועלות האחזקה לא גבוהה במיוחד.

מצד שני, אני לא חושב שהקליאו קנייה טובה גם ביחס למתחרות.

אגב מבחינה כלכלית יש יתרון מובהק להונדה.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם
מה חשוב לך ברכב?

נק זכות להונדה:מרווחת הרבה יותר, חזקה הרבה הרבה יותר, נעימה יותר בשיוט בינעירוני, איכותית יותר.

לקליאו:צריכת דלק, איבזור, אחריות.

גם מבין שתי האופציות האלה הייתי בוחר בהונדה, כי היא מרגישה רכב מאוד שלם, גם בהשוואה למשפחתיות אחרות, הצריכת דלק ועלות האחזקה לא גבוהה במיוחד.

מצד שני, אני לא חושב שהקליאו קנייה טובה גם ביחס למתחרות.

אגב מבחינה כלכלית יש יתרון מובהק להונדה.

תודה על תשובתך ...

היית בוחר בהונדה למרות החלפת הדלתות? (הוחלפו במקוריות) אם שאר הבדיקה בייתה יוצאת תואמת לרכב שנת 2008

כי זאת כרגע ההתלבטות העיקרית שלי, בקליאו הרכב חדש וכמובן מגיע עם אחריות..

פורסם

עזוב אותך סיוויק, תרד עוד 3 שנים אחורה ותוכל לרכוש מרצדס S CLASS. שנת 2004-2005 נכנסת בול לתקציב.

ועכשיו ברצינות, זאת השוואה די חסרת הגיון, מספיק לך רכב סופר מיני בסיסי?, אתה לא חייב חדש?

אתה יכול לחסוך עשרות אלפי ש"ח. במקום לקנות סופר מיני חדשה, אם אין לך בעיה להתנייד על רכב ישן יותר קרי 08-09 פשוט תקנה סופר מיני ידנית מהשנתונים האלו.

גרנדה פונטו 08-09 נסחרות במחיר מצחיק של 20 - 30 אלף ש"ח לדוגמה והיא אופציה טובה מאוד.

דוגמאות נוספות הן פולו, אביזה או פאביה ידניות גם בטווח מחיר הזה (לשנתון דומה).

חוץ מזה שבאמת הסוויק הזאת היא פשוט מוערכת יתר על המידה, המחיר יקר מאוד לשנתון 08, בנוסף מדוע לרכוש סיוויק 08 שבאותו כסף קונים למשל אקורד או מאזדה 6 ? (קטגוריה מעל). עדין רוצה להוציא 60 אלף ש"ח ורוצה משפחתית חפש לך איזה I35 משנת 2011, צעירה יותר ב-3 שנים והאמת? שלא נופלת מהסוויק המהוללת.

• תוכן חדש...