Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל לרכוש סובארו טנדר, אך לא מצאתי מידע עדכני על הרכב. מצאתי שרשורים בפורום הזה ואחרים מלפני כמה שנים טובות, ואשמח לדעת מה ההמלצה העדכנית, במיוחד כשהרכבים הללו עוברים את גיל ה 20 שאני מבין הוא משמעותי מבחינת טסט.

האם עדיין יש חלקים בשפע? האם גם היום הרכב אמין ועם עלויות אחזקה יחסית נמוכות?

כיצד הרכב הזה מתמודד עם קילומטרז נסיעה גבוה? (יש צורך בנסיעה של כ 200 ק"מ ביום, אך אולי לא באותו רכב)

מה המשמעויות של מעבר הרכב את גיל ה 20?

חוץ מחלודה (שמוזכרת לרוב), האם יש משהו חשוב לשים לב?

האם יש שינוי ברמת הגניבות של הרכב?

אני לא מחפש רכב שיהיה נוח במיוחד מבחינת פלסטיקה חלונות חשמל וכד' (למרות הנסיעות הארוכות), אלא "סוס עבודה" ישן וטוב. התקציב דל סביב 10K.

השימוש המיועד לרכב (גם אם לא מתאים לנסיעות ארוכות) הוא נסיעה בדרכי עפר קלות והעברת משאות הדורשות טנדר במרחקים קצרים. בנסיעות הארוכות הארגז יהיה ריק.

תודה רבה!

פורסם

אוטו בן עשרים גם אם הוא אמין בבסיסו הוא אוטו ישן, שקשה לדעת מה יהיו התקלות שיצוצו במהלך הזמן. חלקים מכניים יש, כל החלקים מסביב פלסטיקה וכאלה כבר קשה להשיג.

תחושתי היא שזאת עשויה להתגלות כהרפתקה לא זולה, כי רוב הטנדרים האלה לא ליקקו דבש במהלך חייהם.

המלצתי - להמנע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העצה שלי היא לחפש את מועדון סובארו קלאסיק ישראל - ראיתי כמה מפגשים שלהם והחברה בהחלט מקצועיים ומכירים את המותג היטב.

בנוסף מציע גם להתייעץ עם החברים של פורום אספנות - הרכב הזה כבר מתחיל ליפול בין הכסאות במובן הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כמו לקנות סוס מת

רכב בן 20+ למטרת משאות, שגם כשהיה חדש לא היה שיא הכח המתפרץ בלשון המעטה,

חבל על הכסף.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני חושב שבצדק אמרו לך להמנע. השאלה היא האם יש לך ברירה.

אם אין ברירה אז זה נראה לי הימור סביר.

אני מניח שהשרשורים הישנים נכונים ברובם גם היום.

פורסם (נערך)

תודה רבה חברים. עוד לא קיבלתי החלטה אך התגובות בהחלט עזרו.

אשתדל לעדכן בהמשך כיצד התפתחו הדברים.

עריכה אחרונה על ידי kljhdn
פורסם (נערך)

טוב אז אני אתרום קצת, בתור מישהו שמבלה עם רכבים כאלה מגיל 5. אתייחס לדגם ה1.6, ה1.8 מאבד את יתרון החלפים(נפוץ, אמין) מעט.

לגביי המכלולים, מאוד מאוד אמין, גם בגיל 30, האחזקה המכנית מגוכחת, זולה משל מזדה 3 דנדשה.

אין תקלות וכשיש זה זול מאוד, חלקים ניתן למצוא בלי בעיה חלקי מנוע, חלקי מרכב של הטנדר נדירים.

צריכת דלק 1:10-13 .

לגביי גיל 20 פעמיים טסט בשנה, ביזבוז של שעתיים ו200 שח.

לחלק הפחות נחמד: לבלות ביום 200 ק"מ עליו, זה ממש לא כייף, לא נוח, לא נעים במהירות בין עירונית, ספרטני וכו.

הרכב יעמוד בזה בלי בעיה, אתה פחות. וגם בכפול מזה.

בסה"כ מתאים לצרכים שלך.

סובארו טנדר שמורה לא יהיה קל להכניס בתקציב.

קח בחשבון שרשרות טובה לקשור את האוטו לעמוד הקרוב [emoji12]

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם
חפש מיצובישי L200 בנזין.

רכב אמין ומתקדם יותר - והכי חשוב זול.

ממה שזכור לי אלה טנדרים שמאוד מאוד אוהבים תחנות דלק (הדיזל הוא סיפור שונה לחלוטין).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נשמע לי כמו התאבדות כלכלית וחתונה עם המוסך.

חלפים לא זמינים כמו פעם, הליאונה האחרונה שירדה מפס הייצור עשתה את זה בתחילת 1994, דהיינו לפני יותר מ-21 שנה.

מאז עברו הרבה מים בקישון, לא רואים כמעט את הרכב הזה ואלה שכן רואים, הם בדרכם לדרום או לשטחים.

בכל מקרה, אתה מראש קונה רכב שהיה רכב עבודה כל חייו - מה בדיוק אתה חושב שיקרה לו אחרי 20 שנה? איך הוא נראה מבפנים? מבחוץ? מה נראה לך שיהיה המצב המכני שלו?

הייתי מחפש משהו קצת יותר מודרני ויותר מתאים לסחיבה של משאות ולנסיעות הללו.

• תוכן חדש...