Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קנייה של סיביק פרטית יד ראשונה עם קילומטרז גבוה יחסית מאוטו סנטר,

האם יש דרך לוודא שהרכב לא שימש כרכב הדגמה?

פורסם

חפש ברשת סקירות רכב ואם תאריך הסקירות הראשונות תואם לעליה לכביש + צבע ואבזור זהים יש סיכוי טוב שזה אכן זה.

עשיתי את זה עם וולבו לאחרונה.

אחרת אין לך דרך לדעת

A3

A4

פורסם

ברוב המבחנים שעולים יש תמונות של הרכב, בודקים שהמספר לא זהה וזהו. מעבר לזה, רכב הדגמה לעולם יהיה רשום בבעלות חברה, לכן אין סיכוי שרכב יד ראשונה פרטית היה רכב הדגמה. את זה כמובן צריך לבדוק ברשיון של הרכב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ברוב המבחנים שעולים יש תמונות של הרכב, בודקים שהמספר לא זהה וזהו. מעבר לזה, רכב הדגמה לעולם יהיה רשום בבעלות חברה, לכן אין סיכוי שרכב יד ראשונה פרטית היה רכב הדגמה. את זה כמובן צריך לבדוק ברשיון של הרכב.

כעיתונאי רכב לעת מצוא, אני מקבל לא אחת רכבי הדגמה שאינם רשומים על שם היבואנים, אלא על שם חברות השכרה: היבואנים לעיתים פשוט שוכרים לעצמם בהתאם לביקוש רכבי הדגמה נוספים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כן ברור, התכוננתי שהרכב בבעלות "חברה" (כלומר כלשהי - ליסינג, השכרה, היבואן עצמו וכו'). הכוונה היא שרכבי ההדגמה אינו פרטיים כמו זה שפות"ש ראה.

פורסם
כן ברור, התכוננתי שהרכב בבעלות "חברה" (כלומר כלשהי - ליסינג, השכרה, היבואן עצמו וכו'). הכוונה היא שרכבי ההדגמה אינו פרטיים כמו זה שפות"ש ראה.

גם זה לא מדויק. כבר קיבלתי בעבר רכבי הדגמה שהיו רשומים על שם של אדם פרטי. הדוגמא שמיד קופצת לי לראש היא קאדילק CTS קופה, מכונית שאיכויותיה הנהדרות עדיין מדגדגות לי את בלוטות החשק, אבל זה לא רלוונטי כרגע.

אני חושב שאתם מחפשים להפוך אבנים שאין צורך להפוך אותם. אם אתה קונה רכב מאוטוסנטר אז על פי חוק הם חייבים לספר לך האם מדובר ברכב הדגמה לשעבר או לא. אם היה מדובר באיזה ״חאפר-טרייד עסקי רכב בע״מ״ אז אולי היה אפשר להגיד שהם יצפצפו על החוק. אבל אוטוסנטר?! רשת הטרייד אין הרישמית של הונדה?! שבעל הבית שלה זה יענקל׳ה שחר?! לא סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
גם זה לא מדויק. כבר קיבלתי בעבר רכבי הדגמה שהיו רשומים על שם של אדם פרטי. הדוגמא שמיד קופצת לי לראש היא קאדילק CTS קופה, מכונית שאיכויותיה הנהדרות עדיין מדגדגות לי את בלוטות החשק, אבל זה לא רלוונטי כרגע.

אני חושב שאתם מחפשים להפוך אבנים שאין צורך להפוך אותם. אם אתה קונה רכב מאוטוסנטר אז על פי חוק הם חייבים לספר לך האם מדובר ברכב הדגמה לשעבר או לא. אם היה מדובר באיזה ״חאפר-טרייד עסקי רכב בע״מ״ אז אולי היה אפשר להגיד שהם יצפצפו על החוק. אבל אוטוסנטר?! רשת הטרייד אין הרישמית של הונדה?! שבעל הבית שלה זה יענקל׳ה שחר?! לא סביר.

האם זו הקאדילק שלך?, אם כן חיה רצינית ביותר :)

כמות המומנט עצומה ורק לראות איך היא "מעשנת" צמיגים שלוחצים על הדוושה במהירות 160 קמ"ש זה ממחיש לך כח ברוטלי עצום :twisted:

אולי שווה לשלוח להם את המדבקה השניה של הפורום שנישארה לי ממה ששלחת לי שישימו על הרכב :idea:

אם אתה קונה..הייתי רוצה לראות את כל הפרצופים של בעלי רכבים "חזקים" שישארו מאחור - תקנה את גירסה הסטיישן ויהיה להם פה פעור למשך שנים

ולפותח השירשור - אם יד ראשונה פרטית אזי הוא לא שימש כרכב הדגמה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עבר קצת זמן.... אבל אני גם רוצה לרכוש רכב והעניין עם רכב הדגמה מדאיג.

Tzvika-Pick, קיבלת מקדילאק רכב הדגמה פרטי? ממי?

נראה שלא חייב שיהיה רשום על חברה כדי לשמש רכב הדגמה.

אודה על התשובה.

פורסם

הדרך הכי פשוטה לדעת אם רכב שימש להדגמות לעיתונאים היא פשוט לחפש באינטרנט מבחנים של הרכב הזה ולהסתכל בתמונות.

אם הוא היה אצל אנשים פרטיים זה פחות "נורא" כי הם בדרך כלל נוסעים עם נציג ופחות מחלעים את המכוניות.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

מזכיר לי שלפני כמה שנים שכן שלי קיבל מהעבודה רכב שהיה פעם רכב הדגמה. שלחתי לו לינק לכתבה - הוא דווקא אהב (בקטע החיובי) אולי כי הרכב של המעסיק שלו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...