Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנשא אופניים לגג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נוסעים בקרוב לטיול בכנרת, איפה אפשר להתקין מנשא איכותי ובמחיר זול יחסית? הרכב אוקטביה, יש גגון.

אנחנו מאיזור השרון

how it's like to drive :twisted:

פורסם

תגדיר איכותי, זול וכמה מהר אתה צריך אותו.

אני קניתי באוגוסט שנה שעברה מאמזון אנגליה שני מנשאי thule 591 שנחשב לאחד המנשאי אופניים הטובים של טולה ב550 שקל לאחד.

אני צריך לקנות עוד אחד ויותר משתלם לקנות אותם בזוגות.

כרגע מנשא כזה יעלה 540 שקל מאמזון גרמניה בקניית זוג.

רוצה להשתתף איתי בקניית המנשאים ושכל אחד יקח אחד?

פורסם

לצערי זה יהיה איטי מידי, אנחנו צריכים זוג. איך "הצב"? יש יותר זולים מהם? משהו בסדר גודל מחיר שרשמת לאחד.

פורסם

אם אתה מחפש איכותי ומהיר, אז רק משומש. לא חייבים להיצמד לטולה, יש מס' חברות טובות בתחום אבל המחירים לא זולים. ממליץ על יד2 ואתר הרים. השאלה היא האם זה לנסיעה חד פעמית או שאתה תעמיס באופן קבוע כי אחרת באמת חבל על הכסף.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

המחיר הכי טוב שקיבלתי בזמנו בארץ לטולה הספציפי שציינתי הוא 750. בקניית זוג פלוס גגון. ככה שזה לא עולה כפול בארץ אבל בהחלט יקר. לי חבילה של זוג מנשאים מאמזון אנגליה ועוד גגון יקר במיוחד מאמאזון איטליה חסכה כ1200 לעומת המחיר בקניה בארץ.

פורסם
אם אתה מחפש איכותי ומהיר, אז רק משומש. לא חייבים להיצמד לטולה, יש מס' חברות טובות בתחום אבל המחירים לא זולים. ממליץ על יד2 ואתר הרים. השאלה היא האם זה לנסיעה חד פעמית או שאתה תעמיס באופן קבוע כי אחרת באמת חבל על הכסף.

עכשיו ברוך השם יש לנו אוקטביה ששני זוגות נכנסים בבגאז׳, לא ריאלי שיוצאים לחופשה . מניח שיהיה שימוש אחרי זה...

פורסם

אם אתה/אתם רוכבים קבוע אז מנשא לגג זה חובה. אם מדובר לחד פעמי או קצת יותר אז עדיף מתקן לתא המטען. פחות בטוח ופחות יציב אבל זול ו מתאים לפעמים בודדות. גם כשיש תא מטען של מונית, רוכבי שטח מעדיפים לא להכניס את כל הגיפה לרכב. עש רוכבי כביש שמנקים במגבון ו מניחים בזהירות במושב האחורי. הכח תלוי באיזה אופניים וברמת השימוש.

פורסם

אני לא מכיר את החברה הזאת אז לא יכול להגיד. הראשון נראה בתמונה כמו הכלאה של דגמים אחרים. צריך לראות את המוצר עצמו בשביל לדעת. השני זה מוצר שנמכר כבר שנים. לא בעל עמידות גדולה.

השאלה היא מה רמת השימוש שלך במנשא והאן הן מתאימים לכל סוגי האופניים?

יש לזכור שמנשא לא מתאים לכל שלדה ואם אתה רוכב הרבה ו מוביל את האופניים קבוע אז עדיף ללכת על החברות המוכרות גם ביד שניה.

• תוכן חדש...