Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרכב הגיע לי היום ואני ממש מרוצה מעל ומעבר אין מילים צבע לבן גג שחור הרכב במצב מעולה.

לשאלה שלי הבנתי שאני צריך להתניע את האוטו ולחכות לפחות 2 דקות לפני נסיעה ולחכות חצי דקה לפני הסיום ואז לכבות אותו. האם המידע הזה נכון ?

והם אפשר לחבר את הפלאפון למערכת המקורית של הרכב לקבל שיחות כי יש שם צג של פלאפון ובלוטוס רק שזה לא מתחבר אני לא מוצא אופציה במערכת תודה לכולם

פורסם

מיותר לחלוטין לחכות לפני נסיעה, תניע שים חגורה וסע לשלום.

ההמלצה לחכות חצי דקה לפני כיבוי מנוע תקפה לאחר נסיעה מאומצת על מנת לתת למדחס טורבו להתקרר מעט. לאחר נסיעה רגילה אין צורך בכך.

יום טוב גם לך

פורסם

כמה אלפי ק'מ הראשונים. אם עברת את ה5K ק'מ - הכל בסדר.

לגבי הבלוטוס- תתחבר דרך הסמארטפון שלך

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לגבי הבלוטוס - מניסיון עם דגמים אחרים מהמשפחה, אתה צריך במצב עמידה לבחור דרך הטלפון את ההתקן שהוא בעצם הדיבורית של הרכב. במצב נסיעה הרכב דוחה את ניסיון ההתחברות.

• תוכן חדש...