Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ראשון

יש לי שברולט אפטרה שנת 2007 מחירון 27,000-28,000 שקל

אני מוכן להוסיף שביחד יצא עד 50,000 שקל

הכוונה בטרייד אין

דרישות מהרכב

גיר אוטומט

חסוכני בדלק

מרווח גם במושבים הקדמיים והאחוריים(מקום לחמישה אנשים)

מיועד לנסיעות עבודה ולימודים יוצא לי בערך 40,000-50,000 קילומטר בשנה

אם חסר משהו תשאלו

רכב שני

תקציב :

15,000-20,000 שקל

דרישות מהרכב

עדיפות לידני

חסכוני בדלק

5 מקומות

נסיעות לעבודה וטיולים

עדיף קטן כמו גטס או פולו

תודה לעוזרים

פורסם

המחירון של הרכב שלך מאוד מאוד אופטימי, אם תצליח למכור אותו בחצי זה יהיה חתיכת הישג, בטרייד אין זה יהיה אפילו יותר נמוך.

אם הרכב השני לא אמור לנסוע הרבה והאופטרה שלך במצב טוב הייתי משאיר אותה כרכב שני.

ב-50 אלף שיש לך (אם הבנתי נכון) חפש לך משפחתית קומפקטית מרווחת כמו יונדאי I30, קיה סיד, טויוטה קורולה אוטומטית (אם תיכנס בתקציב שלך) או סקודה אוקטביה 1.6 בנזין.

פורסם

זה קצת משנה את ההמלצות שלי בפוסט הקודם.

לרכב הראשי אני ממליץ לנסות להתאמץ ולמצוא יונדאי I30 או קיה סיד מהראשונים שהגיעו לארץ ב-2008. מדובר למעש ברכבים דיי זהים - משפחתית קומפקטית מרווחת ולא בזבזנית.

כרכב שני אפשר לבדוק פיאט פונטו, פיאט פנדה מ-2005-7 (שתהיה קצת צפופה ל-5 נוסעים) או יונדאי גטס ידנית.

• תוכן חדש...