Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Oryo - הרגת אותי :lol:

HWGEEK בטוח שאחזור לעדכן, אבדוק מול חיים כשאכנס למוסך שוב לטיפול.

אצלך זה בבוקר עם שגיאה של ההגה, אצלי זה בערך להמתין דקה לאחר התנעה כדי לשלב להילוך אחרת הוא לא נכנס ואז צריך לכבות ולהדליק את הרכב, אגב אם הרכב חם משום מה זה לא קורה - לדעתי זה כי עדיין נשאר לחץ שמן ברובוט כי לוקח לזה בערך 12-24 שעות "להתנקז" לגמרי.

מחיר הרובוט הנ"ל זה פשוט אחד הדברים הכי יקרים שיצא לי לשמוע, אפילו אצל אבא שלי במאליבו שהחליפו את המצמדים משאבה וכו' בגיר לא הגיע לסכום כזה ומדובר כאן על מאליבו, רק הגיר עולה כמו הפיאט.

אנחנו כוח צרכני קטן מדי וגם בחו"ל לא מסתכלים על זה יותר מדי

Opel Adam S 2017

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדקת כמה עולה החלקים בחו"ל? באיביי? באמת צריך להחליף הכל?

זה כלכך יקר שכבר שווה להטיס את האוטו לאיטליה לתקן שמה :lol:

נגיד בפנדה שהיתה לי הגעתי בסוף למסכנה שיש מנורת הגה בגלל חיישן בצורת טבעת שעולה איזה 300 שקל באיביי, שכאילו לא אמורים להחליף אבל אפשר טכנית. אם הייתי הולך למוסך היו אומרים 2500 שקל נחליף את כל המנוע חשמלי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בוא נאמר שרק הרובוט באנגליה לדוגמא עולה 1200 פאונד לאחר התייעצות ושיחות עם אנשים שגם חוו את זה דרך הפורום FIAT FORUM.

אם זה היה רק הרובוט ניחא (5-7K), אבל הוספתי גם את הקלאץ כי הרכב גם ככה ב 86 אלף, יכלתי לחסוך זאת מצד שני אבל כבר פותחים את המערכת והרכב כנראה ישאר אצלי לבנתיים (טרם החלטתי).

לצערי גם אי אפשר ממש לתקן את הרובוט ממש, הוא מורכב מדי ואתה יכול ללכת על שיטת מצליח, להחליף משאבה, להחליף טבעות איטום להחליף צובר וכו' וכו' ולבסוף תקלה תצוץ ממקום אחר - אין לי ראש לזה.. גם לפי הדיווחי רשת התקלה חוזרת אם לא מחליפים את כל הרובוט, כנראה שזה הדגם הישן אצלי כי לפי חיים מורכב החדש שלפי טענת פיאט עבר שדרוג.

תחזיק לי אצבעות.

Opel Adam S 2017

פורסם

שיהיה בהצלחה, נישמח לעידכון אם תרגיש בהבדל בהיתנהגות הרובוט החדש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אהלן

אז בשישי הבאתי את הרכב חזרה, הרובוט הוחלף, ראיתי את הישן חיים הראה לי את מיקום הדליפה בחלק העליון המתכתי הארוך עד לחיבור הפלסטיק השחור, המיכל שמן של הרובוט היה ריק עד החצי כמעט ודיי כהה (לא יודע עד כמה זה חמור אבל היתה דליפה כמובן). ממה שזכור לי השמן כלל אמור להיות חום בהיר ולא עכור.

בכל מקרה הוחלף גם הקלאץ' בנוסף לרובוט הקומפלט - יש הבדל משמעותי בנסיעה - ההעברה חלקה, אין צורך להמתין דקה בבוקר כדי להכניס להילוך וללא רעשים מוזרים יותר מדי כרגע, עושה רושם שגם סוחב קצת יותר טוב מלפני כן, אולי הקלאץ היה מעט מחליק ולא שמתי לב.

מה שכן שמתי לב, שייתכן שזה ברובוט החדש הוא שמרגע פתיחת הדלת יש את רעש "בכי" הרובוט - הוא בערך 6-7 שניות בלבד לעומת הרובוט הקודם שם הרעש היה ארוך יותר ולקח בערך 8-10 שניות. כמו כן שמים לב לרעש גם בזמן נסיעה של פעילות הרובוט בערך כל החלפת כמה הילוכים. ייתכן שמה שהיה לי ברכב הוא הדגם הישן? אין לי מושג, גם חיים מהמוסך לא ידע כיוון שלטענתו פיאט שידרגו את הרובוט הישן אבל המק"ט נשאר אותו הדבר.

בכל אופן, יש אחריות לשנה, אני עדיין בהתלבטות מה לעשות עם הרכב..נזק לכיס כבר יש, שקט? רק הזמן יגיד.

אני מודה מאוד לחיים על העזרה והטיפול שמבוצעת בצורה מסורה ביותר (הן אם זה טיפול של כמה מאות שקלים והן אם יקר יותר בהרבה מנסיוני עד כה).

נ.ב HWGEEK - כן קיבלתי את המטריה :p

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

יש אחריות לשנה ואת האוטו אני מניח שאתה מחבב, אז להשאר איתו שנה לפחות נשמעת לי כמו החלטה טובה

חוץ מהגיר הזה אין עוד דברים שעולים ככה באוטו..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תיתחדש וסע בדרכים טובות, תגיד לנו אתה- חוץ מהרובוט האם שמעת על בעיות משמעותיות אחרות ב500?

לדעתי יש לך ראש שקט לשנתיים לפחות, אם הרובוט כולל ההידראוליקה וגם הקלאצ' הוחלף אז אני לא חושב שיש לך מה לידאוג.

הישראלי החכמולוג בכל מיקרה ינסה ליקרוע אותך במחיר כי הוחלף רובוט למרות שזה רק אמור להעלות את המחיר שלך הרכב שלך כי זה נותן לקונה ראש שקט ל4 שנים לפחות.

אז סע בכיף ותהנה מהרכב :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה מה שאני חושב לעצמי בעקרון, אני מקווה ששאר המכלולים אמינים ברכב הנ"ל, מכיר בעיות שיש ב 500 בעיקר במולטי אייר שם אני שומע על לא מעט מנועים שמתים טרם עת משום מה.

מבחינת מחיר של ערך הרכב ורובוט לא חושב שיש מה להוריד כאן אלא להיפך, זה רובוט חדש, הרי ברכב משומש זה מועד לפורענות וברכב שלא הוחלף בו הרובוט סבירות גבוהה יותר לכשל הרכיב, אבל נו כמו שאמרת ישראלים.. :p

אגב הפירוט על מה שהוחלף צורף

IMAG0322.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

3 חודשים זה על העבודה ולא על החלק, לחלק מקורי יש לו שנה.

פורסם

קבל עצה מאחד שהחזיק עגלה כזו במשך 3 שנים וקצת,

אני באמת באמת מציע לך מקרב לב , זרוק את הרכב,

לך תחפש טרייד אין שיסכים לקחת ממך את הרכב, תקבל עליו כמה שתקבל ותתקדם לרכב נורמלי,

הייתי מטפל במוסך חברה והמנהל עבודה כבר נתן לי מבט של "תעיף את הגרוטאה הזו כבר" הרכב היה 2010 רובוטי, ועלה לי הרבה כסף טיפולים ותיקונים,

חבל על הכסף שאתה זורק על הרכב, הוא לא שווה שום דבר בשוק,

הגיר הזה זה מחלה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
קבל עצה מאחד שהחזיק עגלה כזו במשך 3 שנים וקצת,

אני באמת באמת מציע לך מקרב לב , זרוק את הרכב,

לך תחפש טרייד אין שיסכים לקחת ממך את הרכב, תקבל עליו כמה שתקבל ותתקדם לרכב נורמלי,

הייתי מטפל במוסך חברה והמנהל עבודה כבר נתן לי מבט של "תעיף את הגרוטאה הזו כבר" הרכב היה 2010 רובוטי, ועלה לי הרבה כסף טיפולים ותיקונים,

חבל על הכסף שאתה זורק על הרכב, הוא לא שווה שום דבר בשוק,

הגיר הזה זה מחלה

תודה על העצה.

מה החלפת אצלך אם אפשר פירוט איכשהו? דגם ה 1.4 גם?

אני כבר מחפש רכב אחר מאז שז קרה, חודש חודשיים עם הנוכחית לבנתיים כדי לחסוך קצת כסף ואז כנראה נפטר ממנה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...