Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת מכונית, לא פלאפון מחודש. אתה לא יכול לצאת עם הרכב בלי לחתום עליו שקיבלת אותו ואתה מאשר שקיבלת אותו במצב תקין וכו' וכו'. ברגע שתחתום אתה יכול לקחת אותו לאן שתרצה השאלה מה אתה חושב שימצאו, שהרכב עבר פגיעת שילדה או צבעו את הגג אחרי שעבר תאונה? בגלל זה קונים רכב חדש ומכאן שמו, חדש. לדעתי זה קצת פרנויה לקחת אותו לבדיקה. מה שכן, כל מה שאמרו לך, תבדוק במעמד המסירה שהכל שלם, שהכל עובד, שאין שריטות או מעיכות כי אלה דברים שכן יכולים לקרות בהובלה פריקה והעמסה. והעיקר תהנה מהנסיעות

פורסם

הרעיון שלך הגיוני מאוד, ואנחנו מבצעים בדיקה לכל רכב חדש שאנחנו מקבלים.

לא צריך בדיקה כללית, מספיקה בדיקה לשילדה ולמרכב, מוצאים את הרכב מהיבואן ונוסעים למכון בדיקה.

הרכב נבדק היטב מרימים את הרכב בודקים את השילדה ואח"כ את המרכב .

העלות כחצי מבדיקה כללית כ 200-250 ש"ח וזה נותן שקט.

יש לי חברים עם שני מוסכים + חברים בענף הרכב, ויש להם סיפורים יפים על רכב לכאורה חדש מהיבואן.

לדעתי תן למכון בדיקה לבצע את הבדיקה, לא חבר או מוסך/מכונאי , נכון שיש להם ידע.

אבל לדעתי זה לא הוגן להפיל עלייהם את האחריות, שלם 250 ש"ח למכון בדיקה ויהיה לך מסמך מאושר על תקינות הרכב.

שאר האביזרים מנוע וכו' ממילא נמצאים באחריות, כך שאם יש בעיה תמיד אפשר לסדר אח"כ.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כשרכשתי רכבי, יד 1 0 ק"מ, היו פנסים סדוקים והיה צריך כיוון פרונט.

היה לי חשוד דברים כאלו, הלכתי למכון בדיקה.

יצאה תקין. 600 ש"ח, אם אני לא טועה, אבל שקט נפשי.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...