Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחזיק כיום סוזוקי ליאנה 2008 ומעוניין לעשות טרייד אין.

מבקש את עזרתכם בבחירת רכב משפחתי.

מספר קריטריונים:

- שיהיה מספיק מרווח מאחור בכדי שיוכלו להיכנס 3 כסאות ילדים.

- חסכוני בדלק, אני נוסע בו כ-18 אלף קילומטר בשנה, מרבית הנסיעות בין עירוניות עם מעט עליות וירידות.

- אמין

- אובר נוחות/אבזור/פינוק/יופי אלו פרמטרים פחות חשובים, מבחינתי הרכב משמש לקחת מנקודה אחת לשניה.

אודה לתגובות

יגאל

פורסם

אתה צריך גיר אוט' או שגם ידני אפשרי?

אם אוט' אפשרי, תנסה לבדוק שברולט מאליבו, אמנם יש לה מנוע גדול, 3.5 ליטר, אבל אם אתה נוסע בבינעירוני ונוסע במתינות, הצריכת דלק שלה לא אמורה להיות חריגה, לפחות זה מה שמספר חברים כאן בפורום מדווחים. שווה לך לעשות חיפוש כאן בפורום

פורסם

מאליבו חסכוני - זה לא מפסטיבל מספרי סיפורים?

מה לא טוב לך בליאנה, איזה שיפור דרוש?

אני שואל כי בתקציב שנתת אי אפשר מי יודע מה להתקדם לרכב משפחתי יותר חדש.

אולי פוקוס צורה ישנה מודל 2010 או מיצובישי לנסר חדשה מודל 2008-2009, רצוי עם מנוע 1.8.

וגם שני אלה יהיו קצת פחות חסכוניים מאשר ליאנה, ופוקוס יותר איטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מאליבו חסכוני - זה לא מפסטיבל מספרי סיפורים?

מה לא טוב לך בליאנה, איזה שיפור דרוש?

אני שואל כי בתקציב שנתת אי אפשר מי יודע מה להתקדם לרכב משפחתי יותר חדש.

אולי פוקוס צורה ישנה מודל 2010 או מיצובישי לנסר חדשה מודל 2008-2009, רצוי עם מנוע 1.8.

וגם שני אלה יהיו קצת פחות חסכוניים מאשר ליאנה, ופוקוס יותר איטי.

הלך המנוע בליאנה...

פורסם

נראה לי ששוה לתקן את הליאנה כי בטרייד אין יקרעו לך את הצורה, ויורידו לך לפחות 15K מהמחיר שהיו מציעים לך על רכב תקין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

כלכלית שווה להחליף למנוע מפירוק או מייבוא ולהמשיך לנסוע על ליאנה.

אם סוזוקי לא מתאימה מבחינת הגודל, עדיין אין סיבה להפסד כספי ענק בגין טרייד אין עם מנוע שזקוק להחלפה.

מתקנים את הרכב ומוכרים - הרי מדובר ברכב ששווה משהו ולא לפרוק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...