Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים.

הלכתי לראות היום גריל גז בביג אלקטריק, היה מבצע ליום העצמאות.

הדגם הוא של חברה לא מוכרת, חברת "meister".

מחיר אותו דורשים הוא 1090 ש"ח.

אני מצרף לפה את המפרט הטכני של הגריל: http://www.wallashops.co.il/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-3-%D7%93%D7%92%D7%9D-gd-4210s-3b/pi1vuzdsfsdfg

אל תתייחסו למחיר, המחיר היכן שבדקתי הינו 1090, לא הבדל גדול אבל בכל זאת.

בכל מקרה, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המוצר, האם יש עוד מוצרים אולי כדאיים יותר.

טווח המחירים שלי כרגע הוא עד 1500 ש"ח, אבל אני מדגיש אבל, אם יש מוצר שהוא באמת שווה את המחיר היותר גבוה אשמח מאד לשמוע עליו (גג 2000 ש"ח).

אחד ההדגשים שעליו אני אתן דגש הוא האחריות.

ככל שהמוצר איכותי יותר כך האחריות אותו ייתנו לי עליו תהיה גבוהה יותר (לפי דעתי ולדעת כמה מדריכים באינטרנט).

תודה אנשים וסופ"ש מעולה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

הגרילים הזולים יכולים להיות טובים, אבל כל שנה צריך להחליף את המבערים שהפח שלהם מתפורר . בסה"כ המחיר שלהם יקר אם תיקח בחשבון את עלות המבערים.

למבערים היקרים תוצרת חוץ יש אחריות של הרבה שנים למבערים, כך שבסיכום הם עולים פחות מהגרילים הזולים.

מבערי נירוסטה בצורת צינור עם חורים מאפינים גרילים תוצרת הארץ. הם מחזיקים כמה שנים אבל כשרוצים להחליף אותם מגלים שהם יקרים מדי ועדיף לקנות גריל חדש.

ברשתות הוםסנטר, ואייס יש כל כמה חודשים מבצעים של גרילים טובים, ובמבצע כזה המחיר יורד מבערך 3000 ש"ח לקצת מעל 2000 ש"ח. זה עדיין לא זול, אבל עדיף מאשר הגרילים הזולים.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מבערי נירוסטה בצורת צינור עם חורים מאפינים גרילים תוצרת הארץ. הם מחזיקים כמה שנים אבל כשרוצים להחליף אותם מגלים שהם יקרים מדי ועדיף לקנות גריל חדש.

יש לי גריל גז קנדי של Broil King מבערים מנירוסטה, סוס עבודה (והוא עובד קשה אצלי כבר שנים). מומלץ מאוד

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לאחר מחקר רב, ונסיון מר עם מנגלים זולים. הגעתי לדגם הזה:

http://balko.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-grand-hall-t2/

ביריד חבר האחרון הוא נמכר במחיר של 2700 שקלים כולל כיסוי (בשווי של 200 שקלים) מתנה.

עבדתי איתו כבר פעמיים מאז, והרשמים שלי הם:

1. הוא לא מפואר ונוצץ, זה כלי לעבודה נטו. אם להשוות לעולם שלנו - הייתי משווה אותו לוולוו.

2. אתה לא מרגיש באיזה מהירות הוא עובד. אצלנו ארוחות "על האש" מתקיימות כאשר יש 10-15 מוזמנים.

מהרגע שהתחלת לעבוד, הבשר יוצא מהמנגל בכזאת מהירות שאתה לא מאמין שסיימת.

3. השליטה על האש נוחה. זאת אומרת, כיוונת על שמינית עוצמה בברז? אתה רואה שמינית להבה במבער. חשוב מאוד בצליית ירקות, בשר אדום, וכו'.

4. משום שגם הרכבתי אותו, אוכל להעיד על איכות החומרים והבניה. המנגל בנוי ממספר חלקים בסיסיים. אין יותר מדיי ברגים וחלקים שיחלידו או יתפרקו בעתיד. כמו כן הצביעה איכותית מאוד ונראה שתחזיק למשך שנים נטולת חלודה. לא אהבתי את גלגלי הפלסטיק. יכול להיות שהשתמשו בהם ולא במשהו אחר משום שבהגדרה זה מנגל שנועד להיות במקום פתוח.

דבר נוסף שלא הכי אהבתי - אלו הם המדפים המתקפלים. הם אומנם חוסכים במקום, אך לא ניתן אלא להניח עליהם.

לא נוח לעבוד עליהם, בטח שלא לחתוך ירקות או משהו. הם נועדו להנחת בשר לפני הצליה ולאחר מכן.

מעבר לזה, נראה שהיתה קניה טובה. רק הזמן יגיד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

וובר סדרה q, פשוט אי אפשר ליפול בבחירה הזו!, לא מכיר 1 שלא מרוצה

יש לו את כל מה שמנגל טוב צריך.

גוף יציקה שאינו מחליד, מבער נירוסטה שניתן לפרק בקלות ולנקות עם מים ואיזה חומר ניקוי שבא לכם.

כל השאריות והנטפים מתנקזים למגש קטן בתחתית

רשת יצוקה

אני מנקה אותו ניקיון יסודי פעמיים בשנה עם מביר שומנים וצינור מים, את המבער אני מנער מהמים, מרכיב וזה מדהים שמיד אחרי שטיפה הוא נדלק בניסיון הראשון.

לאחי יש כזה יותר מ20 שנה! הוא נמצא קבוע בחוץ ועדיין עובד כמו גדול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה דעתכם על חברת char broil?

האם היא נחשבת חברה אמינה עם מוצרים איכותיים או עוד חברת מדבקה זולה?

האם היא ברמת בweber?

תודה

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אני יכול להמליץ לך על גריל גז של סטרלינג, דגם 40000. הוא נמכר סביב 1100-1200 שקל.

יש דגם זול יותר שלהם שנקרא 30000, אבל הוא חלש יותר לפי מה שהבנתי.

http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?campaignid=13866

אם זה לשימוש בסיסי של פעם עד פעמיים בשבוע, קצת פרגיות וכדומה ומידי פעם סטייקים,

אז לדעתי הוא יענה על הדרישות, וייכנס לך בתקציב. דרך אגב, אם אין לך חיבור גז,

תכין סביב 400 שקל לבלון גז 5 קילו וגם וסת.

החסרונות של הגריל הזה הם שהוא לא מאוד גדול, אבל זה הגודל שתמצא לרוב הגרילים

במחיר הזה, ולצלייה של סטייקים הוא פחות מוצלח, בעיקר לנתחים עבים.

פורסם

בלון גז 12 קילו זה 130₪ גז (וכך כל מילוי)

+

160₪ פיקדון (מקבלים את הסכום בחזרה אם רוצים להחזיר)

+

120₪ וסת (קניה חד פעמית)

כולל מעם במרכז הגז אבן יהודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה לגינה אז אין בעיה לשים בלון 12 ק"ג. אם זה למרפסת,

לפי מה שידוע לי אסור לשים בלון של 12 אלא רק של 5.

נכון שאף אחד לא יגיד לך כלום על זה, אבל אם חו''ח יקרה

משהו בגלל זה, תצטרך לשאת בתוצאות...

• תוכן חדש...