Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה פורסטר טורבו 2007. אחלה אוטו אבל מערכת השמע המקורית לא משהו.... הייתי רוצה להתקין מערכת מולטימדיה חלופית שתתאים לדשבורד בצורה מושלמת.

התקציב נמוך מאד יחסית, לא הייתי רוצה להוציא יותר מ- 1500 ש"ח. בשלב זה לא נראה לי שאגע ברמקולים.

הדבר העיקרי שחשוב לי זה חיבור BT כך שאוכל לנגן מוזיקה מהטלפון (LG). מעבר לכך - סאונד ואיכות מסך...

בהנחה שהמחירים בחו"ל הרבה יותר זולים (?) איך מוצאים דגם שיתאים בול?

תודה מראש לכל העונים!

צפריר

פורסם

לא מומלץ לרכוש מערכות בחו"ל, כי המערכות הסיניות הם זבל, ומערכות של חברות מוכרות יוצאות כמעט אותו המחיר לאחר ההובלה והמכס וזה ללא אחריות.

מערכת מומלצת - פיוניר דגם 2750:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895301

לי באופן אישי יש מערכת של קנווד דגם 5025 ואני מאוד מרוצה ממנה. עולה יקר יותר סביב 2000 ש"ח.

האם אתה צריך מתאם פלסטיקה?

פורסם

כל המערכות מולטימדיה הם בגודל קבוע, כך שייתכן ובמקרה שלך צריך מתאם.

תעלה תמונה של הרכב שלך, ובמקביל חכה לתגובות נוספות עם קישור לרכישה.

• תוכן חדש...