Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום הייתי אצל המוסכניק והחלפתי קלאץ' וחגורת אלטרנטור (היא שרקה ואחרי שהוא החליף ראיתי שהיא הייתה פגומה) .

לפני הטיפול , הטורים בניוטרל היו על 400 - 500 ( בכוונה כיוונתי אותם ככה ) כשהבורג כיוון באמצע בערך. אחרי הטיפול, הם עמדו על 1500 גם כשסגרתי את בורג הכיוון עד הסוף .

אני לא יודע למה הלכתי למוסכניק הזה , הוא ממש לא אמין , הוא מנסה לגרום לי להאמין שככה זה אמור להיות אבל התחושה היא ממש כאילו שנותנים גז בניוטרל , מבלי שנותנים גז בניוטרל.

- בנוסף ,הוא בכלל לא הציע לי להחליף שמן , רק אחרי שאני נזכרתי להגיד לו להחליף הוא אמר שהוא יחליף עם תוספת תשלום של 105 ש"ח -איך אפשר להחליף קלאץ' של 270K בלי להחליף שמן ...

עכשיו עוד שאלה חשובה , אני תמיד חשבתי שרצועת האלטרנטור נמצאת בצד הימני של המנוע מתחת לסעפת יניקה אבל הוא אמר שזה לא נכון וזה מצד שמאל (איפה שהרצועה של המדחס ) .

כל זה נראה לי מאד לא אמין , אני טועה או שהמכונאי עובד עלי ?

פורסם

הרצועת אלטרנטור נמצאת מצד שמאל של המנוע, באחורי המנוע.(קרוב לקיר אש)

עשית טעות שנגעת בבורג כיון סל"ד, הסל"ד צריך להיות 850.

400 זה נמוך מאוד ומיותר לחלוטין.

אם הטורים עומדים על 1500 סימן שככל הנראה שכחו צינור וואקום מנותק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הרצועת אלטרנטור נמצאת מצד שמאל של המנוע, באחורי המנוע.(קרוב לקיר אש)

עשית טעות שנגעת בבורג כיון סל"ד, הסל"ד צריך להיות 850.

400 זה נמוך מאוד ומיותר לחלוטין.

אם הטורים עומדים על 1500 סימן שככל הנראה שכחו צינור וואקום מנותק.

תודה על התגובה .

צינוריות ואקום זה מה שמחובר לבית המצערת ? או שיש כאלה גם ליד הקלאץ'/תיבת הילוכים ?

פורסם

לפי מה שזכור לי אין כאלו ליד התיבת הילוכים.

תסתכל על וליד הבית מצערת אולי משהו שם התנתק,יש צינוריות ואקום שהולכות מהפילטר אוויר לבית מצערת,זה נראה לי הכי סביר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפי מה שזכור לי אין כאלו ליד התיבת הילוכים.

תסתכל על וליד הבית מצערת אולי משהו שם התנתק,יש צינוריות ואקום שהולכות מהפילטר אוויר לבית מצערת,זה נראה לי הכי סביר.

אריק אתה איש נפלא - מדהים שהצלחת ככה ישר לקלוט את הבעיה רק מהתיאור שלי , זה אכן היה צינורית באזור השמאלי של המנוע כנראה שזה יצא מהמקום כשהוא החליף חגורה .

תודה

פורסם

בכיף!

בנוסף ממליץ לך לכוון מחדש את הטורים,לסביבות ה850 סל"ד,זה לא בריא למנוע שהסל"ד בסרק נמוך מיד.

הכיוון הולך כך:

אתה מעלה את הסל"ד (בניוטרל) ל3000 3 פעמים ברצף,נותן לסל"ד לחזור לסרק,ואז מכוון את הבורג חזרה ל850.

אם יש לך עוד שאלות לגבי הרכב הזה,אני מכיר אותו כמו את הכף יד שלי,החזקתי שרייד 97 קרוב ל8 שנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...