Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאסטה נמכרת ע"י דלק מוטורס ב 69k על הכביש כולל רישוי וקודנית?

אם כן, זאת אחלה עסקה, אני קניתי את שלי ב 71k.

אם ככה, אם המחיר הוא פקטור חשוב, הפיאסטה והקליאו ב 69k נותנות את התמורה הטובה ביותר.

הפיקנטו הוא רכב מצויין, אבל הוא מיני ולא סופר מיני ונמצא בקטגוריה אחת מתחת.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם התקציב הזה, ובהתחשב שהרכבים האלו פחות או יותר אותו הלך רוח, הייתי מתחיל מלפסול מכוניות, את הפאביה ראשונה, הידנית, עם אבזור מעליב אחריות קצרה יבואן לא להיט ונוחות בספק, לא מתאימה, במיוחד שאם כבר החלטת על היבואן וסוג הרכב יש לך את האיביזה.

את הI20 גם הייתי פוסל, אותו דבר כמו הפאביה רק גיר מיושן יותר אפילו.

איביזה קליאו ופיאסטה פה לדעתי זה כבר העדפה אישית שלך ולמי התחברת יותר, כמו שאמרו, רק נסיעות מבחן יקבעו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

+1 למקס.

אם הנאה מנהיגה מעניינת, ממעט הניסיון שצברתי, הפיאסטה רכב מקסים. פשוט כיף לנהוג בה. לדעתי האישית היא מהנה יותר מהפאביה. ה-I20 הרגישה לי מנותקת מאד. את הקליאו אני פחות מכיר.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

לאיביזה יש יתרון בדמות הביצועים,

לקליאו ולפיאסטה יש יותר אבזור, אחריות ארוכה יותר ובטיחות עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואם אני לא טועה הקליאו זולה ב6K מהאיביזה וב10K מהפיאסטה והפאביה והI20(!)(אלא אם כן קיים עדיין המבצע של ה70K, לא בדקתי).

אצלי לפחות ברכב חדש ארץ הייצור לא משחקת תפקיד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
איזו תמורה ב76 אלף ש"ח? בטיחות נחותה, מרווח נחות מהמתחרות, מנוע 3 צילנדרים שפעולתו פחות נעימה ממנועים אחרים, אבזור נחות יחסית מהמתחרות, מראה נחות מהמתחרות, להמשיך?

למה 76? היא נמכרה ב60 בשני מבצעים שהיו - אני בטוח שזה המחיר שתקבל אם תבוא לקנות. לדעתי זה הרכב החדש הטוב ביותר שניתן לרכוש בסביבת ה60K. אגב, אבזור - היא מגיעה עם חימום מושבים:shock:

אבל היות ונראה שפוה"ש מועניין לשלם יותר ולקבל יותר, לא הייתי ממליץ על המיקרה.

פורסם
למה 76? היא נמכרה ב60 בשני מבצעים שהיו - אני בטוח שזה המחיר שתקבל אם תבוא לקנות. לדעתי זה הרכב החדש הטוב ביותר שניתן לרכוש בסביבת ה60K. אגב, אבזור - היא מגיעה עם חימום מושבים:shock:

אבל היות ונראה שפוה"ש מועניין לשלם יותר ולקבל יותר, לא הייתי ממליץ על המיקרה.

ב60 אלף ש"ח ללא ספק תמורה טובה, היא לא בדיוק סופר מיני, אבל היא עדיפה על מכוניות המיני מבחינת אבזור, מנוע וגודל הרכב.

בכל מקרה אם יש לו 80 אלף ש"ח אז פאביה 1.2TSI טובה, אם לא מפריע לו נושא האבזור. יש גם את הפיאסטה שמשאירה לו עודף יפה, אבל לרעתה מנוע חלש יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אריק, הכול יחסי. ביחס לפאביה 1.2TSI היא חלשה, ביחס לקליאו 1.2 (לא מוגדשת) מהדור הנוכחי שלא יודע מה עשו למנוע שלה (כי אצלי הוא מאיץ יותר מהר בשניה וחצי בערך), היא יותר טובה.

פורסם

אני מדבר ביחס למנועים אטמוספרים, לצורך העניין מאזדה 3 שחצי מהמדינה נוסעת איתה, הפיאסטה יותר זריזה.

אני לא רואה אף אחד בוכה שהמזדה שלו עגלה.

הפיאסטה בפועל עושה סביבות ה12 שניות ל100 וגם ראיתי בפחות.

בכל אופן אלו רק נתונים,צריך לעשות נסיעת מבחן.

הרבה אנשים מבלבלים את המוח ובכלל לא נהגו על הרכב, האצות ביניים שלו מעולות,הילוך חמישי על 110 ובכמה שניות אתה ב140.

העניין בפיאסטה שהיא נטולת דרמות, לא מרגישים שהרכב מאיץ כי הוא שקט ודי מסיבי.

בשרייד 97 שהייתה לי, הרכב האיץ ב16 שניות ל100 והרגיש זריז בהרבה מהפיאסטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה לגבי ה 0.9 טורבו של הקליאו?

גם חלשה?

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם
מה לגבי ה 0.9 טורבו של הקליאו?

גם חלשה?

יצא לי לנהוג, סוחבת יפה. מה שהציק לי זה בעיקר רעשי רוח ב100 קמ"ש וצפונה מאיזור המראות.

• תוכן חדש...