Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IX35 חדש

BOGO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

רגע לפני אישור הזמנה סופית של הרכב האם יש משהו שעליי לדעת או לקחת בחשבון ?

מדובר בדגם הבסיסי 2.0 ליטר הנעה קידמית.

תודה

פורסם

קאיה ספורטאג'?

אומנם הוא רק 1600 ואני גם לא בטוח שרשימת האבזור דומה אבל בהתחשב בכמות העודף שישאר לך בכיס, אי אפשר להתעלם מהאופציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החדש עדיין לא כאן.

לכשהוא יגיע, הוא לא ייקרא IX35 אלא טוסון.

בכל מקרה, גם אני חושב שכדאי לחכות לחדש, הוא גם נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

תודה לעונים.

1 הקיה ירד מהפרק גם אם כי משאיר עודף אבל מבחינתי הוא פשוט לא יפה

2 הטוסון יגיע לארץ רק לקראת סוף 2015 תחילת 2016 עם מנועים חדשים שעוד לא יודעים מה יהיו מחלות הילדות שלהם

3 יש לי אפשרות לקבל מחירון מלאה על הרכב בעסקת טרייד אין (בתוקף עד סוף החודש)

פורסם

השאלה היא כמה אתה משלם על הרכב החדש במסגרת העסקה, לעומת כמה שהיית משלם אילו היית בא עם מאני.

חוץ מזה, יש את אותו רכב שאתה מעוניין בו בליסינג 0 ק״מ, באותו מחיר של הספורטאז׳ 1600.

לעניין אמינות המנועים החדשים - אני לא הייתי חושש. יונדאי היא חברה אמינה, ואפשר להניח בסבירות גבוהה שגם מנועי הטורבו שלה יהיה כאלה. (אגב, יש כבר ולוסטר טורבו - לא שמעתי על בעיות).

פורסם

אתה יודע כמה לקוחות פולקסוואגן שמעו את זה מסוכני המכירות? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יונדאי כמעט ולא מוכרים את הדגם הזה, בעיקר בשל העובדה שהקיא, המתחרה מבית, מאוד פופולרית. לכן, ככל הנראה הם יצאו מגדרם בכדי לרצות אותך, על מנת שתקנה את היונדאי.

בפועל, לדעתי, זו עסקה לא טובה, גם בשל העובדה שהדגם עומד להיות מוחלף בתוך מס' חודשים וגם בשל העובדה שנמכרו מהיונדאי הנוכחי כמות די זניחה, מה שיגרום לירידת מחיר עתידית גבוהה, בטח ביחס לקיא.

פורסם

אני מניח שהוא יגיע ברבעון האחרון של השנה ויספיק להמכר השנה.

מחירון מלא בטרייד אין שקול להנחה שאולי היו עושים לך על דגם יוצא.

ספציפית לרכב הזה, החדש יציע עדיפות משמעותית ומיונדאי פחות הייתי מפחד

ממחלות דור ראשון. אם אתה לא ממהר...החדש הוא רכב אחר,

ואולי שווה לחשוב גם על דיזל.

"

מלבד תא נוסעים שעבר רפורמה משמעותית, באיכות, עיצוב, הנדסת אנוש ובאבזור, יונדאי העמיסה הרבה מאוד אמצעי הגנה, בהם בלימת חירום אוטומטית עם שלושה מצבי זיהוי בערים, בקרת סטיה מנתיב, מצלמות היקפיות, פיקוח על שטחים מתים בשדה הראייה, בקרות יציבות, בלימה ועוד."

http://cars.walla.co.il/item/2830544

The first one to get angry loses

פורסם
בשל העובדה שנמכרו מהיונדאי הנוכחי כמות די זניחה, מה שיגרום לירידת מחיר עתידית גבוהה, בטח ביחס לקיא.

איך שני הדברים האלה קשורים אחד לשני? רכב נדיר לא תמיד סובל מירידת ערך גדולה יותר. אם לשפוט לפי מחירי שוק אז בכלל ההיפך הוא הנכון - דגמים נפוצים יותר נאלצים להימכר במחירים רחוקים יותר מהמחירון כי התחרות גבוהה יותר. אם יש לי ולארבעה שכנים ספורטאז' ואני רוצה למכור מהר, אין לי ברירה אלא להוריד במחיר. מאידך אם רק לי יש ix35, אין לרוכש הפונטציאלי את המנוף של "אבל שכן שלך מוכר ביותר זול".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
איך שני הדברים האלה קשורים אחד לשני? רכב נדיר לא תמיד סובל מירידת ערך גדולה יותר. אם לשפוט לפי מחירי שוק אז בכלל ההיפך הוא הנכון - דגמים נפוצים יותר נאלצים להימכר במחירים רחוקים יותר מהמחירון כי התחרות גבוהה יותר. אם יש לי ולארבעה שכנים ספורטאז' ואני רוצה למכור מהר, אין לי ברירה אלא להוריד במחיר. מאידך אם רק לי יש ix35, אין לרוכש הפונטציאלי את המנוף של "אבל שכן שלך מוכר ביותר זול".

זה מאוד פשוט. אני ואתה מדברים על שני דברים שונים לגמרי. אין כל ספק כי מספרית רואים מעט מאוד יונדאי IX35 בעיקר בשל העובדה שהאנשים מעדיפים את המתחרה מבית קיא.

בד"כ זה כבר נותן ירידה משמעותית במחירון. אתה מדבר על תופעה אחרת, שקיימת לעתים במכוניות נדירות דוגמת ב.אם.וו סדרה 3 עם המנועים הגדולים, שאז, בשל ביקוש לרכב ובשל מעט אקזמפלרים, ישנה תופעה שהמוכר יכול לבקש וגם לקבל מחיר גבוה יותר מהמחירון.

קשה לי להאמין שתופעה דומה תתרחש לגבי היונדאי הזו בעוד מס' שנים, בעיקר בשל העובדה שאנשים ימשיכו לנהור אל המתחרה מבית קיא.

פורסם

אתה רואה הרבה יותר ספורטאז'ים בגלל אותו דגם 1.6 שאחראי לבערך חצי מכל הספורטאז'ים שנמכרו מתחילת השנה. מי שרוצה את הדגם הזה בגלל המחיר הנמוך יותר יקנה אותו גם כמשומש, המחיר של היונדאי עדיין יהיה גבוה יותר.

צריך לבדוק דגמים מקבילים - הספורטאז' 2.0 מכר פחות או יותר אותה כמות בערך (למעשה קצת פחות) משל ה-ix35. ככה שאני לא חושב שהמחירון של מי מהן יושפע מכמות מכירות עדיפה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בגדול הסיפור הוא כזה : לפני כ 3חודשים נרכשה לנסר 2008 1.8 ממגרש של כולמוביל ( יד 1 ,86.000קמ)

בגדול הכל נראה טוב והבדיקה שלקחתי את הרכב הראתה תוצאות טובות מאוד.

בפועל הרכב איכזב מאוד וממש לא נהנתי ממנו - החל מתקלות שהתחילו לצוץ ועד ל נוחות נסיעה וסוג הגיר CVT (לא מתחבר לזה )

לאחר שבדקנו אפשרויות שונות החלתנו ללכת על IX35 - כלמוביל הסכימו לתת לנו בחזרה את מחיר הרכב ששילמנו לפני 3 חודשים וללא תנאים במקדמה על הרכב החדש ( המיצובישי חוזרת אליהם ואנחנו לוקחים את ה IX).

את היתרה נשלם במימון של 1300 שח לחודש

• תוכן חדש...