Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום לכם.. ברשותי מגבר וסאב שקניתי יד שניה, אך לא קיבלתי איתם את הכבלים הדרושים, אם אפשר עזרה מכם שתאמרו לי איזה קבלים אני צריך לקנות על מנת לגשת להתקנה, ועל הדרך אם ידוע לכם כמה התקנה תעלה בערך. הרמקולים שמותקנים אצלי כרגע הם mtx 300 וואט 6×9. והרדיו דיסק הוא של חברת Sony אך לא ידוע לי הדגם (קיימת בו יציאת aux אם זה עוזר לכם) .

תודה רבה לעוזרים! .

פורסם
אך לא קיבלתי איתם את הכבלים הדרושים, אם אפשר עזרה מכם שתאמרו לי איזה קבלים אני צריך לקנות על מנת לגשת להתקנה

התחלת טוב ואז הרסת! :wink:

מבלי לדעת באיזה מגבר מדובר (ורצוי גם רכב ומיקום התקנת המגבר המשוער בו) לא יהיה ניתן להמליץ בביטחה על כבלי מתח מתאימים.

ולא מדובר ביציאת AUX אלא ביציאת קדם מגבר (Line Out).

בקיצור, דגמים. של הכל.

פורסם

קודם כל זה בשביל חבר שכחתי לציין, מדובר ברכב פיאט פונטו 2001 והוא רוצה להתקין מאחורה סאב של SOUND X כניראה סיני לא ברור כמה וואט אבל לפי איך שהסאב ניראה והוא לא כל כך גדול, אפשר להעריך בערך 500V , המגבר הוא גם עד 700W לפי מה שאני זוכר שאמרו לי (ישב אצלי במחסן דיי הרבה זמן)

הינה תמונות של המגבר

14vhbvl.jpg

2qbylxj.jpg

פורסם (נערך)

לא צריך לנחש. שם הדגם מופיע עליו.

הנה חוברת ההוראות עם המידע לגביו (אומנם סיומת X, אבל לדעתי אין הבדל ממשי בין השניים למעט המעטה החיצוני):

http://www.powerbassusa.com/sites/powerbassusa.com/files/asa_ab_amp_oman_web.pdf

אם כי לדעתי ההספק בפועל בגישור יהיה נמוך מ-300W RMS ולדעתי יותר בכיוון של 200W.

ערכת חיווט 8AWG (עם RCA שני ערוצים) תספיק בשפע לדעתי.

אבל שפשוט יפנה לכמה מתקינים ויקבל הצעת מחיר. לדעתי (בהערכה גסה, כי אינימעודכן במחירים) זה לא אמור לעבור את ה-300-400 ש"ח כולל הכל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

איכשהו זה נראה לי שעובי המוליך לא 8AWG אמיתי. אבל אני לא באמת יודע.

יש ערכות עד 100 ש"ח לרכישה בארץ (בדוק בזאפ או דרך גוגל).

בכל אופן, מציע לבדוק כאמור עלויות מול מספר מתקינים כולל או לא כולל ערכת ההתקנה. ההפרש עשוי לייתר רכישה נפרדת של הערכה.

• תוכן חדש...