Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש הנמסר בארץ - מגיע עם ווקס מהמפעל או משהו בסגנון?

מה אתם מציעים לבצע על רכב חדש כדי לתת הגנה נוספת לצבע?

פורסם

לאציודע איך ברכבי פאר אבל בארץ עושים שטיםה בארץ וחלקם כניראה מורח ווקס בסיסי.

אם רוצים באמת הגנה זה ציפוי לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר לצורך העניין על פאביה חדשה. מתאר לעצמי שאף אחדלא יעשה שום ווקס פה בארץ.

בהנחה והצבע ערום מכל חומר, נראה לי חבל לבצע פוליש ולו העדין ביותר. כדאי ללכת על ווקס ואוטם?

פורסם

אם אין סוורילים אין טעם בפוליש.

ווקס או אוטם בהחלט כדאי.

אם יש כסף יש ציםוי לרכב כמו הקרמיק פרו שימנע שריטות עדינות, אני בעצמי ראיתי אותו בהדגמה פשוט מדהים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בזמנו שקנינו את הפאביה נאמר שיבוצע רק שטיפה לפני המסירה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז מה בשורה התחתונה? לזרום על ווקס ואוטם?

הסרמיק פרו יקר מדי ולא בתקציב. יש משהו במחיר נמוך יותר שעובד על אותו עקרון (גם אם לא מחזיק תקופה ארוכה)?

פורסם

יש ציפוי OPTI COAT שעולה באזור ה 450 שקל,אבל צריך לדעת לעבוד איתו,מציע לך לחפש שירשורים פה אם איני טועה יש אנשים שעשו אותו,אבל אני מניח שלא עמיד נגד שריטות.

מעבר לזה אני אישית לרכבים החדשים שהיו הפנדה והמיצובישי רק על ההתחלה פלסטלינה ואוטם צבע.

פורסם

זה אכן הפתרון האידאלי, הוא גם לא זול.

ההחלטה שלי הייתה לצפות רק את החלקים המועדים לפורענות, משני הצדדים, דלתות וכנפיים.

בפסח מלאו 5 שנים לרכב, והציפוי מחזיק מעמד מעולה. יתכן ואחת הסיבות היא שהרכב בחניה מקורה בעבודה, ובסופי שבוע הוא מכוסה.

שווה את ההשקעה.

• תוכן חדש...